No Corners | klant Reflectit

Het traject van No Corners

Peter van der Puyl van No Corners is al jaren klant bij Reflectit. Mooi om te ervaren hoe we met de klant mee kunnen groeien in zijn ondernemerschap.

Onlangs was het tijd voor een nieuwe jas voor No Corners. We hebben het spiegelbeeld onder de loep genomen en de positionering aangescherpt.

Vervolgens hebben we met de teamkanjers van Reflectit een professionaliseringslag gemaakt, door deze positionering te vertalen naar een website met een passende look & feel en een duidelijk aanbod.

Voor de profilering heeft No Corners een Cocreatie Plus Partnerschap met Reflectit, wat inhoudt dat we de website onderhouden en beheren en vraagbaak zijn. Daarnaast nemen wij het social media beheer van No Corners voor onze rekening en ondersteunen we bij communicatie- of profileringvraagstukken die spelen voor No Corners, waar ons advies of onze inbreng gewenst is.

Bekijk hieronder het oude en nieuwe spiegelbeeld van No Corners en lees hoe Peter de samenwerking met Reflectit heeft ervaren.

Peter van der Puyl - No Corners

Reflectit is een fijne sparringpartner om regelmatig samen kritisch naar mijn bedrijf te kijken

Als onafhankelijk ICT-adviseur is het erg belangrijk om goed en duidelijk met (potentiële) klanten te communiceren. Belangrijk in de boodschap van No Corners Consultancy is dat er uitsluitend adviezen worden gegeven en er geen concurrentie is met bestaande ICT-leveranciers. Verder is het erg belangrijk dat een potentiële relatie het voordeel ziet van het inwinnen van goede en onafhankelijke adviezen op het gebied van ICT. Naast ICT-kennis heeft No Corners een behoorlijke marketingkennis in huis. Waarom dan toch gebruik maken van de kennis van Reflectit?
 
Een boodschap duidelijk maken blijkt in de praktijk nog helemaal niet zo eenvoudig. Hoe doe je dat en dan ook nog bij voorkeur eenduidig? De mogelijkheden om met potentiële relaties te communiceren zijn enorm. Van de traditionele kanalen tot de online sociale media. Hier komt de toegevoegde waarde van Reflectit naar boven. Reflectit begrijpt wat No Corners wil uitdragen. Op een goede, gestructureerde manier word ik bijgestaan om alle verschillende communicatiekanalen optimaal te benutten. Maar ook belangrijke zaken als een goede huisstijl, het inrichten en beheren van sociale media en het goed opzetten en onderhouden van een website zijn bij Reflectit in goede handen. Tevens beschikt Reflectit over een goed netwerk om ook de benodigde praktische ondersteuning te bieden.
 
Reflectit is een fijne sparringpartner om regelmatig samen kritisch naar mijn bedrijf te kijken. Voor mij is de samenwerking met Reflectit een van de succesfactoren van No Corners Consultancy.

Peter van der Puyl
No Corners