Professionalisering No Corners

Als we die unieke positionering helder hebben voor onze klanten, wordt een professionele vertaalslag gemaakt naar alle communicatie. Reflectit werkt tijdens deze professionaliseringstrajecten in cocreatie met diverse communicatieprofessionals.

Het cocreatieteam voor de professionalisering van No Corners bestond uit:

  • Tanja Wempe | PITT Tekstverbindend - webteksten
  • Jan de Carpentier | Limit fotografie (relatie klant) - fotografie
  • Kane Wesdorp (oud teamlid) - webdesign
  • Wendie Huis in 't Veld (oud teamlid) - bouwen website
  • Sonja Schaap | Reflectit - invulling website & coördinatie
Peter van der Puyl - No Corners

Als onafhankelijk ICT-adviseur is het erg belangrijk om goed en duidelijk met (potentiële) klanten te communiceren. Belangrijk in de boodschap van No Corners Consultancy is dat er uitsluitend adviezen worden gegeven en er geen concurrentie is met bestaande ICT-leveranciers. Verder is het erg belangrijk dat een potentiële relatie het voordeel ziet van het inwinnen van goede en onafhankelijke adviezen op het gebied van ICT. Naast ICT-kennis heeft No Corners een behoorlijke marketingkennis in huis. Waarom dan toch gebruik maken van de kennis van Reflectit?
 
Een boodschap duidelijk maken blijkt in de praktijk nog helemaal niet zo eenvoudig. Hoe doe je dat en dan ook nog bij voorkeur eenduidig? De mogelijkheden om met potentiële relaties te communiceren zijn enorm. Van de traditionele kanalen tot de online sociale media. Hier komt de toegevoegde waarde van Reflectit naar boven. Reflectit begrijpt wat No Corners wil uitdragen. Op een goede, gestructureerde manier word ik bijgestaan om alle verschillende communicatiekanalen optimaal te benutten. Maar ook belangrijke zaken als een goede huisstijl, het inrichten en beheren van sociale media en het goed opzetten en onderhouden van een website zijn bij Reflectit in goede handen. Tevens beschikt Reflectit over een goed netwerk om ook de benodigde praktische ondersteuning te bieden.
 
Reflectit is een fijne sparringpartner om regelmatig samen kritisch naar mijn bedrijf te kijken. Voor mij is de samenwerking met Reflectit een van de succesfactoren van No Corners Consultancy.

Peter van der Puyl
No Corners

Quote_teken_paars