Hulp nodig bij je communicatie?

Kies voor Reflectit als communicatiepartner

Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een onderscheidende positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Wil je graag praktisch communicatieadvies over het professioneel invullen van die complete communicatiepuzzel van jouw bedrijf? Of kunnen wij je al concreet helpen bij het vertalen van jouw onderscheidend vermogen naar alle communicatie? Of heb je vooral behoefte aan een strategisch communicatiepartner waarmee je spiegelt over de koers van je bedrijf en die jou en je team scherp houdt als het gaat om communicatie als belangrijke succesfactor?

Bel of mail ons. Dan kijken we samen hoe wij jou het beste kunnen helpen met jouw communicatie-uitdagingen!

Contactgegevens

Reflectit BV

Business Center Laan22
Laan van Brabant 22
4701 BK Roosendaal

KvK 84033215
Btw NL863070097B01

Karin Bezemer - Via Crea

Al snel merkte ik dat Sonja, haar team en ik als partners samenwerkten en dat gaf vertrouwen

"Mijn praktijk uitbreiden en meer onder de aandacht brengen dat was mijn plan. Ik dacht na over een nieuwe website waarmee ik mijzelf wat meer kon profileren. Al snel werd mij duidelijk dat ik dit niet alleen zou kunnen. Via via kwam ik bij Sonja terecht op koffiedate. Wat heerlijk om te merken dat ze mijn ideeën wel kon waarderen, maar ook meteen opmerkte dat ik niet de juiste volgorde hanteerde.

Voordat ik mijzelf zou kunnen profileren met een nieuwe website moest er eerst een positioneringplan gemaakt worden. Na een dag werken aan dit plan, samen met andere ondernemers, werd ik min of meer gedwongen om goed na te denken over een aantal zaken, zoals mijn ideale klant en doelgroep. Daarna heb ik ‘ja’ gezegd tegen het voorstel van Sonja. In èèn keer alles aanpakken: mijn website, nieuwe huisstijl, visitekaartjes en social media. Even lastig voor mij om een aantal zaken uit handen te geven. Maar al snel merkte ik dat Sonja, haar team en ik als partners samenwerkten en dat gaf mij vertrouwen.

Mijn plannen en ideeën zijn vertaald in een mooie website met de uitstraling die bij mij past en met teksten die mijn verhaal juist weergeven. Ik ben er heel blij mee. Het is een mooi uitgangspunt voor een nieuwe en heldere koers. Bedankt!"

Karin Bezemer
Via Crea

Reflectit | Sonja en Maike