Hulp nodig bij je communicatie?

Kies voor Reflectit als jouw communicatiepartner

Reflectit helpt ook jouw bedrijf van een heldere positionering naar een onderscheidende profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Wil je graag praktisch communicatieadvies over het professioneel invullen van die complete communicatiepuzzel van jouw bedrijf? Of kan ik je al concreet helpen bij het bepalen wie je bent, laten zien wie je bent en vertellen wie je bent? Of heb je vooral behoefte aan een professionele communicatiepartner waarmee je kunt spiegelen over je bedrijf? En die tegelijkertijd jou en je team scherp houdt als het gaat om communicatie als belangrijkste succesfactor voor jouw bedrijf?

Bel of mail mij. Dan neem ik contact op en kijken we samen hoe ik je met mijn team het beste kan helpen met jouw communicatievragen!

Contactgegevens

Reflectit BV

Business Center Laan22
Laan van Brabant 22
4701 BK Roosendaal

KvK 84033215
Btw NL863070097B01

Marieke van Nispen - Online Marketing Expert

De nieuwe uitstraling past perfect bij waar ik voor sta

"Toen ik Sonja leerde kennen, hadden we gelijk een klik. Vaktechnisch denken we vaak hetzelfde en toen het tijd was voor een volgend niveau met mijn bedrijf, was de keus voor Reflectit snel gemaakt. Na een aantal spiegelssessies was mijn nieuwe aanbod duidelijk en is Sonja met haar team aan de slag gegaan om een compleet nieuwe huisstijl en een prachtige website te maken. Ik ben zeer kritisch, dat zijn mijn ambitieuze groeiondernemers namelijk ook, maar het is Sonja gelukt en ik ben enorm trots op het resultaat. De nieuwe uitstraling past perfect bij mijn ideale klant en waar ik voor sta, daadkrachtige online marketing. Bedankt Sonja en team voor het advies en de ondersteuning bij mijn complete rebranding."

Marieke van Nispen
Online Marketing Expert