Reflectit | communicatiepartners

Reflectit helpt jouw bedrijf van een onderscheidende positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Introductieworkshop

Ontdek de communicatiegeheimen waardoor jij zichtbaar wordt en de klanten krijgt die je verdient

Wil jij meer leuke klanten? Veel ondernemers realiseren zich niet hoe belangrijk een heldere positionering is voor je bedrijf. En welke cruciale rol communicatie speelt bij een succesvolle profilering. Hoe fantastisch zou het zijn als jij je kunt profileren vanuit jouw unieke karakter en meer wensklanten gaat aantrekken?

Karakter > Wat maakt jouw bedrijf uniek?
Marketing > Voor wie wil jij het verschil maken?
Symboliek > Heeft jouw bedrijf een eigen gezicht?
Communicatie > Vertel jij een duidelijk verhaal?
Gedrag > Heb jij een sterk team om je heen?


Tijdens mijn introductieworkshop deel ik mijn kennis en mijn eigen ervaringen als ondernemer en communicatiepartner en ontdek je alle communicatiegeheimen waardoor jij met jouw bedrijf zichtbaar wordt en de klanten krijgt die je verdient.

Presentatie Sonja Schaap

Wat ga je leren?

  • Je ontdekt 5 communicatiegeheimen, waardoor jouw bedrijf zichtbaar wordt en jij de klanten krijgt die je verdient.
  • Je leert hoe je structuur aanbrengt in je communicatie en welke 3 stappen zijn nodig voor zichtbaar resultaat.
  • En tot slot deel ik mijn visie op profileren vanuit karakter en hoe communicatie als dé succesfactor ervoor zorgt dat jij je met jouw bedrijf onderscheidend en succesvol kunt profileren. Met als resultaat: meer (leuke) klanten, dus meer omzet, dus succes!

Het is vooral een interactieve workshop waarbij ik je af en toe uitdaag om te checken of je bepaalde zaken helder hebt voor je bedrijf.

Praktisch

De eerstvolgende introductieworkshop vindt plaats op woensdag 20 februari van 19.00-22.00 uur. Je wordt tussen 18.45-19.00 uur ontvangen bij Laan22 in Roosendaal. Om 19.00 uur starten we met de workshop. Om 22.00 uur ga jij enthousiast en met een heleboel tips en concrete handvatten weer naar huis. Klaar om aan de slag te gaan met die belangrijke communicatiepuzzel van jouw bedrijf!

Wil jij meer (leuke) klanten? En wil je weten hoe communicatie als dè succesfactor voor jouw bedrijf hiervoor kan zorgen? Meld je dan aan voor mijn introductieworkshop. Je investering is slechts € 25 voor locatie en cateringkosten, omdat ik het belangrijk vind dat je erbij bent. Zien we elkaar binnenkort?