Introductieworkshop

Ontdek hoe focus en structuur in je communicatie zorgen voor een duidelijk verhaal èn meer wensklanten!

Wil jij meer leuke klanten? Veel ondernemers realiseren zich niet hoe belangrijk een heldere positionering is voor je bedrijf. En welke cruciale rol communicatie speelt bij een succesvolle profilering. Hoe fantastisch zou het zijn als jij je kunt profileren vanuit jouw unieke karakter en meer wensklanten gaat aantrekken?

Wat maakt jouw bedrijf uniek?
Voor wie wil jij het verschil maken?
Heeft jouw bedrijf een eigen gezicht?
Vertel jij een duidelijk verhaal?
Heb jij een sterk team om je heen?

Tijdens mijn introductieworkshop deel ik mijn kennis en mijn eigen ervaringen als ondernemer en communicatiepartner en ontdek je hoe focus en structuur in je communicatie zorgen voor een duidelijk verhaal èn meer wensklanten.

Wat ga je leren?

  • Je ontdekt 5 communicatiegeheimen, waardoor jouw bedrijf zichtbaar wordt en jij de klanten krijgt die je verdient.
  • Je leert hoe je structuur aanbrengt in je communicatie en welke 3 stappen nodig zijn voor zichtbaar resultaat.
  • En tot slot deel ik mijn visie op profileren vanuit karakter en hoe communicatie als dè succesfactor ervoor zorgt dat jij je met jouw bedrijf onderscheidend en succesvol kunt profileren. Met als resultaat: meer (leuke) klanten!
Sonja Schaap als spreker over onderscheidend profileren

Het is vooral een interactieve workshop waarbij ik je af en toe uitdaag om te checken of je bepaalde zaken helder hebt voor je bedrijf. Na afloop kun jij met een heleboel tips en concrete handvatten aan de slag met die belangrijke communicatiepuzzel van jouw bedrijf!

Introductieworkshop Reflectit

Plaats, tijd en investering

Wil jij meer (leuke) klanten? En wil je weten hoe communicatie als dè succesfactor voor jouw bedrijf hiervoor kan zorgen? Meld je dan aan voor mijn introductieworkshop, die plaatsvindt bij Laan22 in Roosendaal (uiteraard coronaproof). Je investering is slechts € 25, omdat ik het belangrijk vind om mijn kennis te delen en het fijn vind dat je erbij bent.

Zien we elkaar binnenkort?

Dit jaar vinden er geen introductieworkshops meer plaats. Wil jij er wel graag een keertje bij zijn? Stuur me dan even een berichtje. Dan zet ik je op de lijst en laat ik iets weten als de nieuwe data voor de introductieworkshops in 2021 gepland zijn.

Kun je daar niet op wachten? Plan dan een koffiedate!

Het zet je aan het denken wat essentieel is

“Positionering en communicatie zijn van essentieel belang voor een ondernemer. Je wilt immers iets aan je potentiële klanten aanbieden. Maar je potentiële klanten moeten dan wel weten dat je er bent. En je bent niet alleen. Daarnaast hebben we tegenwoordig een complex geheel aan communicatiemiddelen om ons verhaal als ondernemer naar buiten te brengen.

De introductieworkshop van Reflectit geeft hier een goede aanzet toe. Het zet je aan het denken wat essentieel is en plaatst je aan het begin van het proces, zoals het hoort. Niet domweg aan de slag gaan en een van de duizenden andere worden, maar uniek worden zodat je beter wordt gevonden.

Ondanks het feit dat ik reeds 7 jaar actief ben als ondernemer heeft het mij toch weer aan het denken gezet. Het is de moeite waard om te volgen.”

Waldy van de Walle | Claassen, Moolenbeek & Partners

Een workshop die jou en je bedrijf een spiegel voorhoudt'

"De introductieworkshop is een absolute aanrader voor iedereen die inzicht wilt krijgen in zijn bedrijf. Waar je normaal in je bedrijf werkzaam bent, ga je tijdens deze workshop even van een afstandje kijken. Aan de hand van het zeer goed doordachte stappenplan en Sonja's talent, ontdek je wat er beter en anders kan. Dit resulteert in nieuwe inzichten, maar ook inspiratie en een dosis nieuwe energie om aan de slag te gaan met je bedrijf."

Manouk Voermans | Asome

Aanrader voor iedere ondernemer die meer en de juiste klanten wil aantrekken

"De workshop 'Communicatiegeheimen waardoor je zichtbaar wordt en de klanten krijgt die je verdient' van Sonja Schaap is een aanrader voor iedere ondernemer die meer en de juiste klanten wil aantrekken. De opzet van de workshop is goed doordacht, super verzorgd en plezierig, met een mooie afwisseling van theorie, oefeningen en interactie. De avond vliegt voorbij.
Stap voor stap word je je in deze workshop bewust gemaakt dat communicatie zonder een duidelijke aanpak hard werken zonder het gewenste effect betekent. Onderscheidend profileren verdient een gestructureerde aanpak – en de door Sonja bedachte methodiek is helder, praktisch toepasbaar en aansprekend. Met haar 3-staps aanpak – Positioneren, Professionaliseren & Profileren – krijg je bij elke stap inzicht waar nog duidelijke winst in jouw communicatie en zichtbaarheid te halen is en welke acties je daarvoor kunt nemen.
Dus als je de kans hebt, zeker gaan!"

Pauline van der Veeken | Home of Power

Praktisch ingestoken met handvatten waar je direct mee aan de slag kunt

"De introductieworkshop bij Reflectit was voor mij enorm waardevol. Het stappenplan dat behandeld is, heeft mij laten inzien waar ik de plank allemaal mis sla. Het is praktisch ingestoken en geeft je direct handvatten waar je zelf verder mee aan de slag kan gaan. Mij heeft het een aantal nieuwe inzichten opgeleverd. Met alle verbeterpunten ga ik zeker aan de slag! Tot slot, Sonja is een enorm prettig persoon om naar te luisteren. Zeker een aanrader!"

Jody Twijsel | Web-Facts

Een verhelderende workshop waar Sonja precies de vinger op de zere plek legde

"Ik heb al 16 jaar een eigen bedrijf, maar merk dat ik een pas op de plaats moet maken en even opnieuw kijken waar we voor staan met ons bedrijf. Ik heb de introductieworkshop van Reflectit gevolgd. Een verhelderende workshop waar Sonja precies de vinger op de zere plek wist te leggen. Ik weet wat mij te doen staat de komende periode en Sonja gaat ons daarbij helpen! Ik ga met mijn team de komende periode aan de slag met Sonja om bhosted.nl een duidelijk gezicht naar buiten te geven."

Marc van der Geijn | bhosted.nl