Reflectit | communicatiepartners

Reflectit helpt jouw bedrijf van een onderscheidende positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Introductieworkshop

Hoe structuur in je communicatie zorgt voor meer klanten

Wil jij meer leuke klanten? Veel ondernemers realiseren zich niet hoe belangrijk een heldere positionering is voor je bedrijf. En welke cruciale rol communicatie speelt bij een succesvolle profilering. Hoe fantastisch zou het zijn als jij je kunt profileren vanuit jouw unieke karakter en meer wensklanten gaat aantrekken?

Karakter > Wat maakt jouw bedrijf uniek?
Marketing > Voor wie wil jij het verschil maken?
Symboliek > Heeft jouw bedrijf een eigen gezicht?
Communicatie > Vertel jij een duidelijk verhaal?
Gedrag > Heb jij een sterk team om je heen?


Tijdens mijn introductieworkshop deel ik mijn kennis en mijn eigen ervaringen als ondernemer en communicatiepartner en vertel ik je hoe structuur in je communicatie zorgt voor meer wensklanten.

Presentatie Sonja Schaap

Wat ga je leren?

  • Je leert 5 cruciale valkuilen, waardoor jouw bedrijf niet zichtbaar is en jij niet de klanten krijgt die je verdient. Ook leer je 5 belangrijke inzichten die ervoor zorgen dat jij wel optimaal zichtbaar wordt.
  • Je leert hoe je structuur aanbrengt in je communicatie en welke 3 stappen zijn nodig voor zichtbaar resultaat.
  • En tot slot deel ik mijn visie op profileren vanuit karakter en hoe communicatie als dé succesfactor ervoor zorgt dat jij je met jouw bedrijf onderscheidend en succesvol kunt profileren. Met als resultaat: meer (leuke) klanten, dus meer omzet, dus succes!

Het is vooral een interactieve workshop waarbij ik je af en toe uitdaag om te checken of je bepaalde zaken helder hebt voor je bedrijf.

Praktisch

De eerstvolgende introductieworkshop vindt plaats op vrijdag 11 januari. Je wordt tussen 09.00 en 09.15 uur ontvangen bij Laan22 in Roosendaal. Om 09.15 uur starten we met de workshop. Rond 11.00 uur drinken we gezellig een bak koffie of thee met elkaar, met wat lekkers erbij. Daarna gaan we vol frisse moed verder met deel 2 van de workshop. Rond 12.30 uur ga jij enthousiast en met een heleboel tips en concrete handvatten weer naar huis of kantoor. Klaar om aan de slag te gaan met die belangrijke communicatiepuzzel van jouw bedrijf!

Wil jij meer (leuke) klanten? En wil je weten hoe communicatie als dè succesfactor voor jouw bedrijf hiervoor kan zorgen? Meld je dan aan voor mijn introductieworkshop. Je investering is slechts € 25 voor locatie en cateringkosten, omdat ik het belangrijk vind dat je erbij bent. Zien we elkaar binnenkort?