Introductieworkshop 1 voor succesvolle communicatie

Ontdek hoe focus en structuur in je communicatie zorgen voor de basis op orde met een duidelijk verhaal voor meer wensklanten

Je wilt meer klanten. Maar wie is jouw wensklant eigenlijk en hoe trek je juist dit type klant aan? Een succesvolle profilering is hierin cruciaal en daarin spelen jouw unieke karakter en communicatie een heel grote rol. Maar wat en hoe je communiceert begin allemaal bij een heldere positionering, iets wat veel ondernemers onderschatten of over het hoofd zien. Stel jezelf daarom eens deze vragen:

Wat maakt jouw bedrijf uniek?
Voor wie wil jij het verschil maken?
Heeft jouw bedrijf een eigen gezicht?
Vertel jij een duidelijk verhaal?
Heb jij een sterk team om je heen?

Tijdens de introductieworkshop vertelt Sonja Schaap wat er allemaal komt kijken bij een succesvolle profilering. Je ontdekt hoe focus en structuur in je communicatie zorgen voor een duidelijk verhaal èn meer wensklanten. Dit doet ze niet alleen aan de hand van haar opgedane kennis, maar ze put ook uit haar persoonlijke ervaringen als ondernemer en communicatiepartner. Bovendien is het een interactieve workshop waarbij Sonja je regelmatig uitdaagt om te checken of jij de zaken helder voor ogen hebt.

Reacties van deelnemers

“Voordat ik de introductieworkshop van Sonja volgde, had ik - helaas - net mijn website, logo en teksten laten maken. Ik schrijf ‘helaas’, want wat had ik deze workshop graag vóór de start van mijn ondernemerschap gevolgd. Dan had ik alle waardevolle informatie direct kunnen toepassen. Tijdens de workshop neemt Sonja je namelijk mee langs de drie P's van haar stappenplan. Aan de hand van die stappen zorg je ervoor dat je ondernemersverhaal niet alleen wordt verteld, maar dat deze ook wordt gehoord door je wensklanten. Je gaat met nieuwe inzichten, inspiratie en een portie frisse energie de deur uit! 
Sindsdien beveel ik iedere startende ondernemer van harte aan om voordat zij met een vormgever, websitebouwer, marketingbureau etc. om tafel gaan, èèrst deze workshop van Sonja te volgen.” 

Sophie Veldhof
Veldhof Advocatuur

"Roel de Dooij is een goede vriend van ons en klant bij Reflectit. Door de verhalen van Roel over zijn traject bij Reflectit waren we erg enthousiast. Zo kwamen we in contact met Sonja en zij nodigde ons uit om haar introductieworkshop te volgen. Wij konden wel wat inzicht gebruiken in hoe ons te positioneren en onze wensklant te bepalen, dus we maakten graag gebruik van haar aanbod. De workshop is een laagdrempelige manier om gericht je bedrijf richting te geven. We kregen goede tips en handvatten om onszelf af te vragen: wat willen we nu eigenlijk bereiken, met welke klanten en hoe moeten we onszelf dan gaan profileren?

Daarnaast leer je dat je niet alleen vanuit jezelf naar je bedrijf moet gaan kijken, maar juist ook door de ogen van de klant. Dat is iets waar je vaak niet bij stilstaat of wat je zelfs helemaal vergeet. Door de verkregen inzichten zijn wij onze specialismes gaan uitwerken en onze wensklanten in kaart gaan brengen. En we hebben voor de begeleiding van Reflectit gekozen om ons verhaal op de juiste manier neer te zetten.

De workshop is zijn prijs dubbel waard. Mooie bijkomstigheid is nog dat je andere ondernemers ontmoet waardoor je ook al kunt gaan netwerken."

Wesley & Joery Van Aelst
Vraeg Van Aaelst

“Ik ben via een vriend, die ook een cocreatietraject heeft gevolgd, bij Reflectit terecht gekomen. Ik wilde ook mijn eigen onderneming starten, maar ik wist ook dat ik geen kaas had gegeten van wat er allemaal bij zou komen kijken. Een cocreatietraject met alle benodigde verschillende expertises die mij daarbij konden helpen, klonk daarom als muziek in mijn oren.

De introductieworkshop bevestigde voor mij wat ik zocht en ik kon me helemaal vinden in de directe, hands-on, no-nonsens stijl van Sonja. Voor mij een no-brainer om het cocreatietraject in te stappen.

Ik zou Reflectit van harte aanbevelen aan andere (startende) ondernemers!”

Talia Latuhihin
TALIA

"De introductieworkshop bij Reflectit was voor mij enorm waardevol. Het stappenplan dat behandeld is, heeft mij laten inzien waar ik de plank allemaal mis sla. Het is praktisch ingestoken en geeft je direct handvatten waar je zelf verder mee aan de slag kan gaan. Mij heeft het een aantal nieuwe inzichten opgeleverd. Met alle verbeterpunten ga ik zeker aan de slag! Tot slot, Sonja is een enorm prettig persoon om naar te luisteren. Zeker een aanrader!"

Jody Twijsel
Web Facts

Wat ga je tijdens de workshop leren?

  • Je ontdekt 5 communicatiegeheimen, waardoor jouw bedrijf zichtbaar wordt en jij de klanten krijgt die je verdient.
  • Je leert hoe je focus en structuur aanbrengt in je communicatie en welke 3 stappen nodig zijn voor zichtbaar resultaat.
  • Je ontdekt waarom communicatie dè succesfactor is die ervoor zorgt dat jij je bedrijf succesvol kunt profileren.
  • Je leert hoe je zichtbaarheid creëert door jouw unieke verhaal te delen voor meer (wens)klanten!

Na afloop kun jij met alle tips en concrete handvatten aan de slag met die belangrijke communicatiepuzzel van jouw bedrijf!

De workshop vindt plaats in de regio Roosendaal. Je investering is slechts €45. Daar hoef je vast niet lang over na te denken, toch?

Als bonus ontvang je tijdens de workshop mijn boek 'Profileren vanuit karakter' cadeau!

Aanmelden workshop 1

vrijdag 12 juli van 09.00 tot 12.00 uur

donderdag 12 september van 13.00 tot 16.00 uur