Kom jij ook naar B&B vol Business?

Een week lang werken aan je bedrijf, in plaats van in je bedrijf

Het ondernemerschap past je als een fijne jas. Je durft wel te stellen dat je gemaakt bent om te ondernemen. Dat is dan ook de reden dat je het al wat jaartjes doet. Met succes, mag je toch wel concluderen. Je bedrijf is financieel gezond, de pijpleiding zit altijd wel vol en je bent lekker aan het werk. Toch is er altijd die ene maar…

De tijd.

Als je de tijd had dan zou je wel weer eens aan je bedrijf willen werken. Want ondanks dat het lekker loopt, zou je behoorlijk wat zaken anders willen. Je social media posts laten te wensen over, je wil al tijden dat nieuwe plan uitwerken en elke week maak je wel tijd om na te denken over verbeteringen, maar je gaat niet tot actie over. Om zomaar wat op te noemen.

Iedere keer als je jezelf voorneemt om aan je bedrijf te werken, is het precies je bedrijf die je inhaalt. Er is altijd wel een klant, een mail of een project belangrijker. Dus ben je altijd in je bedrijf aan het werk, in plaats van aan je bedrijf.

B&B vol Business | ontmoetingsplek

Ontmoetingsplek

B&B vol Business | inspiratieplek

Inspiratieplek

B&B vol Business | ontwikkelplek

Ontwikkelplek

De stok achter de deur die je al tijden zoekt

Je hebt een stok achter de deur nodig om aan jouw bedrijf te werken. Want de afspraken die je zelf maakt, veeg je te snel uit de agenda. Geloof mij maar, dat is een ondernemerskwaal. Ik zie het bij veel klanten van Reflectit gebeuren en ook ik maak me er te vaak schuldig aan. Dus er moest een oplossing komen. Een ‘aan je bedrijf werkplek', weg van huis zodat je niet anders kan dan focussen.

Zo ontstond de Reflectit B&B vol Business.

Een midweek, midden in de natuur, een eigen cottage op tinyhousepark Kampinastaete in het mooie Oisterwijk. Vanuit rust en inspiratie ècht aan je bedrijf werken. Niet alleen, dat kan wel, maar hoeft niet. Want per editie zijn er maximaal 20 ondernemers met ieder een eigen cottage. Je ontmoet elkaar bij de lunch en tijdens kennis- en inspiratiesessies. Zo combineer je aan je bedrijf werken ook met netwerken. Wat deze week alleen al extra interessant maakt, vind je niet?

“Tijdens deze introductieworkshop neemt Sonja je mee door de fases die je als ondernemer met jouw onderneming doorloopt. Je krijgt inzicht in welke valkuilen daarbij op de loer liggen en met welke ondernemer skills je die zoveel mogelijk kunt vermijden. Sonja doet dit vanuit haar eigen expertise en ervaring. Op een interactieve en boeiende manier. Dus als je denkt dat dit een saai luisterprogramma is, dan heb je het mis. Sonja dwingt je namelijk direct om zelf na te denken en is daarbij niet bang om de vinger liefdevol op de zere plek te leggen. Je gaat met nieuwe inzichten, inspiratie en een portie frisse energie de deur uit!” 

Sophie Veldhof
Veldhof Advocatuur

"In de introductieworkshop over continuïteit en groei ervaarde ik een heleboel herkenning. Mijn bedrijf Online Marketing Expert staat en ik heb al meerdere groeistappen gezet, maar je blijft toch uitdagingen op je pad tegenkomen. En hoe fijn is het dan dat Sonja vanuit haar eigen ervaring kan delen over de valkuilen en de inzichten die ze daarin heeft opgedaan. Ik vond het erg fijn om met ondernemers die ook deze uitdagingen ervaren te kunnen klankborden."

Marieke de Kroon
Online Marketing Expert

"Helder, recht voor zijn raap, persoonlijk, met veel inlevingsvermogen en een 'kritische vriend'. Dat is hoe ik Sonja zie en hoe zij deze workshop neerzet. Voor mij een fijn moment van bewustwording. Waar sta ik nu met mijn bedrijf? Welke groeiuitdagingen heb ik en wat heb ik te doen om mijn vliegwiel lekker te laten draaien?

Sonja stipt herkenbare valkuilen aan, deelt haar eigen ervaringen en die van haar klanten, geeft concrete voorbeelden die we als ondernemer denk ik allemaal wel herkennen. Voorbeelden van verschillende fases in het ondernemerschap. Welke valkuilen zijn er en hoe kan je deze nou pareren? Heel waardevol vind ik het om te zien wat het effect is van keuzes die gemaakt zijn en ontwikkeling die daarna heeft plaatsgevonden. Ik ben door deze middag echt weer gaan nadenken over mijn stip aan de horizon, samenwerken en hoe ik mezelf in de etalage wil zetten. De input van Sonja zet mij op scherp en geeft de nodige focus om verder te groeien (het liefst wil je natuurlijk alles tegelijk aanpakken na zo’n middag, maar stap voor stap is ook ok ;-).  

De afwisseling tussen Sonja haar eigen ondernemerservaringen en het inzoomen op uitdagingen van de verschillende aanwezige ondernemers, maakte de middag super inspirerend en interactief. We zaten allemaal in verschillende fases van het ondernemerschap en toch konden we állemaal van elkaar leren en elkaar inspireren. Inhakend op de punten die Sonja aan het licht bracht. Sonja is goudeerlijk en spreekt altijd vanuit haar hart, met als doel je mee te nemen en bewust te maken van stappen die jij te zetten hebt. Die passie spat ervan af!

Dank je wel Sonja voor deze waardevolle middag! Gelukkig was het daarna weekend en kon het even rustig landen 😉"

Marloes Hoefnagels
Fit met Loes

Reflectit_Kampinastaete_klantgesprek_4-min
Reflectit | B&B vol Business | KampinaStaete
Reflectit | Kampinastaete | B&B vol Business

Waarom je met Reflectit aan je bedrijf wilt werken

De eerste editie van de B&B vol Business staat van 1 tot en met 5 juli op de planning en er is maar een beperkt aantal plekken beschikbaar. Jij kan dus de keuze maken om ècht tijd vrij te plannen voor je bedrijf, zodat je in 2024 weer gaat ondernemen op jouw voorwaarden. Als jij de knoop doorhakt en aan je bedrijf komt werken in de B&B vol Business van Reflectit dan krijg je:

Communicatie in Cocreatie waar we kennis delen en je met Sonja en de experts uit haar netwerk aan de slag kunt met die opgedane kennis.

Een volle midweek van maandagmiddag tot en met vrijdagochtend aan je bedrijf werken en jezelf volledig klaarstomen voor de volgende groeistappen van jouw bedrijf, maar ook van jou als ondernemer. Op jouw eigen voorwaarden.

Alle ondernemers zijn zorgvuldig geselecteerd door Sonja om ervoor te zorgen dat de deelnemers ongeveer in dezelfde groeifase van hun ondernemerschap zijn. 

Netwerken en masterminden in het CommunicatieCafè, het netwerkmoment van de dag om nieuwe ondernemers te leren kennen en jouw ondernemersvragen in te brengen en van elkaar te leren.

Een eigen cottage waarin je verblijft met een tweepersoonsbed, wc en douche, werktafel, waterkoker, koffiezetapparaat en eigen koelkastje. Dat alles midden in de natuur.

Elke dag een smaakvolle lunch en op dinsdagavond na afloop van de lezing een goed verzorgd netwerkdiner om elkaar beter te leren kennen.

Eindelijk ruimte om met focus te werken aan je bedrijf en jouw persoonlijke to do’s af te vinken.

Bonus bij deze editie:
Inspirerende lezing van veelgevraagd spreker Joseph Oubelkas over persoonlijk leiderschap!

B&B vol Business | Kampinastaete

Met de B&B vol Business van Reflectit heb je ècht geen excuus meer om niet aan je bedrijf te werken. Dit is precies wat je nodig hebt om te groeien naar een bedrijf waarin je niet altijd aan het werk bent en het leven creëert waar jij gelukkig van wordt.

We starten op maandagmiddag 1 juli en we sluiten samen af op vrijdag 5 juli met een lunch. Dit alles vindt plaats in de bossen van Oisterwijk op het mooie tinyhousepark Kampinastaete.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wil je bij deze eerste editie zijn? Wees dan snel en vul het formulier in. Zo borgen we dat we echt met een groep gelijkgestemde ondernemers zijn en van en met elkaar kunnen leren. Verdere praktische informatie volgt na inschrijving.

Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus wil je bij deze eerste editie zijn? Wees dan snel en vul het formulier in. Zo borgen we dat we echt met een groep gelijkgestemde ondernemers zijn en van en met elkaar kunnen leren. Verdere praktische informatie volgt na inschrijving.

Reflectit_Kampinastaete_klantgesprek_4-min
Reflectit | Kampinastaete | B&B vol Business
Reflectit | Kampinastaete | B&B vol Business

Kom je naar de B&B vol Business, dan kom je in een heel warm bad voor ondernemers. Want samen met mijn team help ik al meer dan 18 jaar ondernemers met hun communicatie. Zoals je weet is goede communicatie essentieel voor iedere ondernemer, toch is het vaak lastig om die communicatiepuzzel voor jezelf te leggen. Of je nu net begint of zoals jij en ik al wat meters hebt gemaakt. Bij iedere groeifase komen nieuwe communicatievraagstukken kijken en daar helpen we graag bij.

Want ondernemen doe je niet alleen.

Bij Reflectit geloven we in cocreatie: de kracht van samen doen. Ons team bestaat daarom dan ook uit professionals, ieder met hun eigen specialisatie op communicatiegebied. Jouw passie, eigenheid en inhoudelijke kennis, gecombineerd met onze kennis van communicatie en gestructureerde aanpak is dè succesfactor die ervoor zorgt dat jij je wensklanten bereikt.

Dus, heb je zin om de eerste week van juli met mij en een aantal andere experts aan je bedrijf te werken? Meld je dan nu aan door het formulier in te vullen.

Veelgestelde vragen over de B&B vol Business

Voor deze 1e editie krijg je
20% korting!