Communicatie in cocreatie: onze teamkanjers

Reflectit_nieuweteamkanjer

Nieuwe teamkanjer

Communicatiecoördinator
Vanaf januari start bij Reflectit een nieuwe teamkanjer die een aantal dagen per week onze communicatieprojecten gaat coördineren en ondersteunende communicatieservice gaat bieden. Binnenkort stellen we deze teamkanjer graag aan je voor!
Manouk Voermans | team Reflectit

Manouk Voermans

Social media contentcreator
Teamkanjer Manouk verzorgt voor onze klanten met een abonnement de online zichtbaarheid op social media. Met haar creatieve content brainstorms en doelgerichte content in tekst en beeld zijn onze klanten structureel zichtbaar bij hun doelgroep.
Bianca Gijsman | Boldgraphicdesign | teamkanjer Reflectit

Bianca Gijsman

Grafisch vormgever
Teamkanjer Bianca maakt passende huisstijlen waarmee ze bedrijven een eigen gezicht geeft, passend bij dat unieke karakter. Een logo met briefpapier en visitekaartje, een reclame-uiting of advertentie, of een webdesign: Bianca verzorgt dit met veel plezier voor onze klanten.
Kelly Langenberg | team Reflectit

Kelly Langenberg

Projectcommunicatie
Teamkanjer Kelly verzorgt projectmatige communicatie-werkzaamheden voor onze klanten. Kelly houdt zich met name bezig met het samenvoegen van alle content voor de websites in tekst en beeld. Kelly is een fijne toevoeging in ons team!
Noortje Kuhlman | Team Reflectit

Noortje Kuhlman

Projectcommunicatie
Teamkanjer Noortje verzorgt projectmatige communicatie- en backofficewerkzaamheden voor klanten en ook voor Reflectit zelf. Met haar achtergrond als trainer in Officeprogramma's draait zij haar hand daar niet voor om. Daar profiteren wij natuurlijk graag van!
Tanja Wempe | teamkanjer Reflectit

Tanja Wempe

Tekstschrijver
Teamkanjer Tanja schrijft teksten die van je website een succesvolle klantenbinder maken. Van een gebruikersvriendelijke structuur tot doelgroep- en actiegerichte teksten. Met emotie raken, via tekst boeien en met tekstemotie verbinden is haar credo.
Lorenza Verbaten | Team Reflectit

Lorenza Verbaten

Tekstschrijver
Teamkanjer Lorenza schrijft graag over onderwerpen die te maken hebben met duurzaamheid en innovatie. Ook verzorgt zij voor een aantal klanten blogs en nieuwsbrieven, zodat zij hun expertstatus kunnen vergroten en tevens goed vindbaar zijn.
Marsha Paans | team Reflectit

Marsha Paans

Tekstschrijver & social media
Teamkanjer Marsha houdt van verhalen vertellen. Zij legt bij haar teksten de focus op dat bijzondere verhaal van onze klanten, waarmee zij zich onderscheiden. Ook ondersteunt ze klanten met social media beheer, zodat zij structureel zichtbaar zijn online.
Annet van der Graaf | Taal in uitvoering | teamkanjer Reflectit

Annet van der Graaf

Tekstschrijver
Teamkanjer Annet ziet taal als een mooi middel om bezoekers enthousiast te maken. Dat is het eerste doel van veel (web)teksten, naast een duidelijke en krachtige inhoud zonder storende fouten. Die teksten voor onze klanten zijn bij Annet in goede handen!
Marieke van Nispen - Online Marketing Expert

Marieke van Nispen

Online marketing expert
Teamkanjer Marieke is de online marketing expert, waar we een beroep op doen bij de wat meer uitdagende online marketing vraagstukken van onze klanten. Daarnaast zijn Marieke en ik business buddy's en helpen we elkaar bij ieders ontwikkeling.
Thijs Sijlaar | teamkanjer Reflectit

Thijs Sijlaar

Webbouwer WordPress
Thijs is onze WordPress kanjer die professionele websites bouwt voor onze klanten. En Thijs kan niet alleen bouwen, hij kan ook het webdesign voor zijn rekening nemen. Een waardevolle combi, waar wij natuurlijk graag gebruik van maken!
Else Loof | Team Reflectit

Else Loof

Fotograaf
Teamkanjer Else maakt portret- en websitefoto's voor onze klanten. Ook verzorgt zij contentfotografie voor structurele zichtbaarheid online. Met haar ervaring is geen uitdaging te groot. Authentieke beelden met een passende beleving, daar gaat Else voor!
Koert van As | Team Reflectit

Koert van As

Fotograaf
Teamkanjer Koert schakelen we in voor mooie bedrijfsreportages en zakelijke portretten. Maar ook voor dronefotografie draait Koert zijn hand niet om. Met zijn zakelijke fotografie krijgen jouw producten en/of diensten een enorme boost. En daar doen we het voor!
Paulien Kluver

Paulien Kluver

Fotograaf & videograaf
Teamkanjer Paulien verzorgt zakelijke portretten, website-fotografie en bedrijfsvideo's voor onze klanten. Met èchte, aansprekende beelden laat Paulien het verhalende element zien, waarmee klanten communiceren wie ze zijn en waar ze voor staan.