Communicatie in CoCreatie: onze teamkanjers

Tanja Wempe

Tanja Wempe

tekstschrijver

Teamkanjer Tanja schrijft teksten die van je website een succesvolle klantenbinder maken. Van een gebruikersvriendelijke structuur tot doelgroep- en actiegerichte teksten. Met emotie raken, via tekst boeien en met tekstemotie verbinden is haar credo.

Lorenza Verbaten | Team Reflectit

Lorenza Verbaten

tekstschrijver

Teamkanjer Lorenza schrijft graag over onderwerpen die te maken hebben met duurzaamheid en innovatie. Ook verzorgt zij voor een aantal klanten blogs en nieuwsbrieven, zodat zij hun expertstatus kunnen vergroten en tevens goed vindbaar zijn.

Annet van der Graaf | Taal in uitvoering | teamkanjer Reflectit

Annet van der Graaf

tekstschrijver

Teamkanjer Annet ziet taal als een mooi middel om bezoekers enthousiast te maken. Dat is het eerste doel van veel (web)teksten, naast een duidelijke en krachtige inhoud zonder storende fouten. Die teksten voor onze klanten zijn bij Annet in goede handen!

Danielle Bom | Team Reflectit

Daniëlle Bom

tekstschrijver

Teamkanjer Daniëlle creëert voor onze klanten pakkende content. Sterke, lekker leesbare webteksten die helpen je doelgroep èn doel te bereiken en ook nog zoekmachine-vriendelijk zijn. Met haar ervaring kunnen we dit met een gerust hart aan haar overlaten!

daancopyencontent.com

Teamkanjer Meike van Dorst

Meike van Dorst

tekstschrijver

Teamkanjer Meike is qua schrijven van alle markten thuis. Ze schrijft voor onze klanten teksten die de doelgroep raken, maar ook werken voor de zoekmachines. Met een voorliefde voor metaforen draait ze ook haar hand niet om voor een creatieve tekstinvulling!

Bianca Gijsman | Boldgraphicdesign | teamkanjer Reflectit

Bianca Gijsman

grafisch vormgever

Teamkanjer Bianca maakt passende huisstijlen waarmee ze bedrijven een eigen gezicht geeft. Een logo met briefpapier en visitekaartje, een reclame-uiting of advertentie, of een webdesign: Bianca verzorgt dit met veel plezier voor onze klanten.
Thijs Sijlaar | teamkanjer Reflectit

Thijs Sijlaar

webbouwer WordPress

Thijs is onze WordPress kanjer die professionele websites bouwt voor onze klanten. En Thijs kan niet alleen bouwen, hij kan ook het webdesign voor zijn rekening nemen. Een waardevolle combi, waar wij natuurlijk graag gebruik van maken!
Else Loof | Team Reflectit

Else Loof

fotograaf

Teamkanjer Else maakt portret- website-, event- en contentfoto's voor onze klanten en doet dat met veel passie. Met haar jarenlange ervaring is geen uitdaging haar te groot. Authentieke beelden met een passende beleving, daar gaat Else voor!

Elly Damen | fotograaf | team Reflectit

Elly Damen

fotograaf

Teamkanjer Elly verzorgt zakelijke portretfotografie en fotografie voor websites voor onze klanten. Daarmee zijn onze klanten professioneel online zichtbaar. Zij verzorgt dit vanuit haar fotostudio in Roosendaal, of naar wens op locatie bij de klant of elders.

Paulien Kluver

Paulien Kluver

fotograaf & videograaf

Teamkanjer Paulien verzorgt zakelijke portretten, website-fotografie en bedrijfsvideo's voor onze klanten. Met èchte, aansprekende beelden laat Paulien het verhalende element zien, waarmee klanten communiceren wie ze zijn en waar ze voor staan.

Manouk Voermans | team Reflectit

Manouk Voermans

social media contentcreator

Teamkanjer Manouk verzorgt voor diverse klanten de online zichtbaarheid op social media. Met haar creatieve content brainstorms en doelgerichte content in tekst en beeld zijn onze klanten structureel zichtbaar bij hun doelgroep.
Marsha Paans | team Reflectit

Marsha Paans

tekstschrijver en social media

Teamkanjer Marsha houdt van verhalen vertellen. Zij legt bij haar teksten dan ook de focus op dat bijzondere verhaal van onze klanten. Daarnaast ondersteunt ze klanten met social media beheer, zodat zij ook online hun verhaal kunnen vertellen en zichtbaar zijn.

Noortje Kuhlman | Team Reflectit

Noortje Kuhlman

projectcommunicatie

Teamkanjer Noortje verzorgt projectmatige communicatie- en backofficewerkzaamheden voor klanten en ook voor Reflectit zelf. Met haar achtergrond als trainer in Officeprogramma's draait zij haar hand daar niet voor om. Daar profiteren wij natuurlijk graag van!

Kelly Langenberg | team Reflectit

Kelly Langenberg

projectcommunicatie

Teamkanjer Kelly verzorgt diverse projectcommunicatie voor onze klanten, variërend van vormgeving tot websites en social media beheer. Met haar communicatie- en online marketingachtergrond is Kelly een waardevolle kanjer in ons team!

teamkanjer Marieke | Reflectit

Marieke van Nispen

online marketing expert

Teamkanjer Marieke is de online marketing expert, waar we een beroep op doen bij de wat meer uitdagende online  marketingvraagstukken van onze klanten. Daarnaast zijn Marieke en ik business buddies en helpen we elkaar bij ieders ontwikkeling.