Communicatie in CoCreatie: onze teamkanjers

Manouk Voermans

Manouk Voermans

online contentcreatie

Teamkanjer Manouk verzorgt bij Reflectit voor een aantal klanten de maandelijkse communicatie-service. Met haar passie voor social media en creatieve, doelgerichte contentcreatie zorgt zij ervoor dat onze klanten structureel zichtbaar zijn.
Bianca Gijsman

Bianca Gijsman

grafisch vormgever

Teamkanjer Bianca is specialist in creatieve huisstijlen waarmee ze bedrijven een eigen gezicht geeft. Een logo, briefpapier, envelop en visitekaartje… een reclame-uiting… of een passend webdesign: Bianca verzorgt met veel plezier deze huisstijluitingen voor ons.
team2018_Marieke-NW2

Marieke van Nispen

online marketing expert

Teamkanjer Marieke is onze online marketing expert. Wij doen graag een beroep op Marieke voor de meer uitdagende socialmedia- of e-mailmarketingcampagnes, zodat wij onze klanten optimaal kunnen ondersteunen bij online marketing met zichtbaar resultaat.
Tanja Wempe

Tanja Wempe

tekstschrijver & communicatieadvies

Teamkanjer Tanja schrijft teksten die van je website een succesvolle klantenbinder maken. Van een gebruikersvriendelijke structuur tot doelgroep- en actiegerichte teksten. Met emotie raken, via tekst boeien en met tekstemotie verbinden is haar credo.

Lorenza Verbaten | Team Reflectit

Lorenza Verbaten

tekstschrijver & online contentcreatie

Teamkanjer Lorenza schrijft graag over onderwerpen die te maken hebben met techniek, innovatie en duurzaamheid. Haar  schrijfstijl roept emotie op en spreekt tot de verbeelding. Uiteraard wel met het (commerciële) doel van onze klanten als uitgangspunt.

Danielle Bom | Team Reflectit

Daniëlle Bom

tekstschrijver & online contentcreatie

Teamkanjer Daniëlle creëert voor onze klanten pakkende content. Sterke, lekker leesbare webteksten en relevante social media content die helpen je doelgroep èn doel te bereiken. Met haar jarenlange ervaring zorgt ze voor optimale online zichtbaarheid!

daancopyencontent.com

Noortje Kuhlman | Team Reflectit

Noortje Kuhlman

projectcommunicatie & backoffice

Teamkanjer Noortje verzorgt de voorbereidingen voor workshops, het inrichten van systemen en het maken van handige templates voor klanten. Met haar achtergrond als trainer in Officeprogramma's draait zij haar hand daar niet voor om. Daar profiteren wij graag van!

nieuweteamkanjer

Nieuwe teamkanjer?

grafisch vormgever

Ben jij onze nieuwe teamkanjer met sterke grafische kwaliteiten, die voor onze klanten dat unieke karakter van hun bedrijf op een passende manier in beeld kan brengen? Laat me weten waarom jij graag deel uit wilt maken van het team van Reflectit!

Teamkanjer Meike van Dorst

Meike van Dorst

tekstschrijver & grafisch vormgever

Teamkanjer Meike is qua schrijven van alle markten thuis. Een goede tekst die de doelgroep raakt, maar ook werkt voor de zoekmachines kun je met een gerust hart aan haar overlaten. Maar ook posts voor social media of een hippe foldertekst gaat zeker lukken!

Teamkanjer Elly Damen

Elly Damen

fotograaf

Teamkanjer Elly verzorgt profiel- en portretfoto's van onze klanten en eventueel teamleden, zodat zij goed voor de dag komen op hun website en op alle gekozen socialmediakanalen. Zij verzorgt dit vanuit haar eigen fotostudio in Roosendaal, of evt. op locatie.

Paulien Kluver

Paulien Kluver

fotograaf & videograaf

Teamkanjer Paulien is specialist in websitefotografie, zakelijke portretten en bedrijfsvideo's. Met èchte, aansprekende verhalen in beeld laat Paulien het verhalende element zien, waarmee klanten communiceren wie ze zijn en waar ze voor staan.

Wendie Huis in 't Veld

Wendie Huis in 't Veld

webbouwer & WordPress expert

Teamkanjer Wendie is WordPress expert en met haar eeuwige humor onze vrolijke noot in het team. WordPress heeft als open source systeem veel voordelen, omdat de kosten relatief laag zijn, het CMS gratis is en het systeem continu doorontwikkeld wordt.

Samenwerkingspartners

Naast deze teamkanjers werkt Reflectit ook regelmatig samen met specialisten op het brede terrein van profilering, zoals netwerken, socialmediamarketing, presentatietechniek, e-mailmarketing, imagostyling, media-aandacht, videomarketing, zoekmachinemarketing, klantenbinding, verkooptechnieken, eventmarketing etc.