Reflectit helpt jouw bedrijf van een onderscheidende positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Communicatie in CoCreatie: onze teamkanjers

Manouk Voermans

Manouk Voermans

online content specialist

Teamkanjer Manouk verzorgt bij Reflectit de maandelijkse communicatieservice voor onze klanten. Met haar passie voor social media en doelgerichte contentcreatie zorgt zij ervoor dat onze klanten structureel zichtbaar zijn bij hun wensklanten.
Bianca Gijsman

Bianca Gijsman

grafisch vormgever

Teamkanjer Bianca is specialist in creatieve huisstijlen waarmee ze bedrijven een eigen gezicht geeft. Een logo, briefpapier, envelop en visitekaartje… een reclame-uiting… of een passend webdesign: Bianca verzorgt met veel plezier deze huisstijluitingen voor ons.
team2018_Marieke-NW2

Marieke van Nispen

online marketing expert

Teamkanjer Marieke is onze online marketing expert. Wij doen graag een beroep op Marieke voor de meer uitdagende socialmedia- of e-mailmarketingcampagnes, zodat wij onze klanten optimaal kunnen ondersteunen als het gaat om online zichtbaarheid.
Teamkanjer Reflectit | Kane Wesdorp

Kane Wesdorp

vormgever & illustrator

Teamkanjer Kane is onze creatieve duizendpoot. Hij wordt ingezet voor vormgevingsklussen, maar ook voor illustraties en animaties. Alles om die look & feel van onze klanten op de juiste manier in beeld te brengen, passend bij hun unieke verhaal.

Tanja Wempe

Tanja Wempe

tekstschrijver

Teamkanjer Tanja schrijft teksten die van je website een succesvolle klantenbinder maken. Van een gebruikersvriendelijke structuur tot doelgroep- en actiegerichte teksten, Tanja zorgt er altijd voor dat de teksten zorgen voor de juiste emotie bij de lezer.

Lorenza Verbaten

Lorenza Verbaten

tekstschrijver & online marketing

Teamkanjer Lorenza schrijft graag over onderwerpen die te maken hebben met techniek, innovatie en duurzaamheid. Haar  schrijfstijl roept emotie op en spreekt tot de verbeelding. Uiteraard wel met het (commerciële) doel van onze klanten als uitgangspunt.

Teamkanjer Meike van Dorst

Meike van Dorst

tekstschrijver

Teamkanjer Meike is qua schrijven van alle markten thuis. Een goede tekst die de doelgroep raakt, maar ook werkt voor de zoekmachines kun je met een gerust hart aan haar overlaten. Maar ook posts voor social media of een hippe foldertekst gaat zeker lukken!

teamkanjer_man

Nieuwe teamkanjer?

tekstschrijver

Reflectit is altijd op zoek naar passievolle en professionele tekstschrijvers om ons cocreatie-team aan te vullen. Pas jij bij het DNA van Reflectit en ben jij een waardevolle aanvulling in mijn team? Laat me dan vooral weten waarom ik jou moet uitnodigen!

nieuweteamkanjer

Nieuwe teamkanjer?

tekstschrijver

Reflectit is altijd op zoek naar passievolle en professionele tekstschrijvers om ons cocreatie-team aan te vullen. Pas jij bij het DNA van Reflectit en ben jij een waardevolle aanvulling in mijn team? Laat me dan vooral weten waarom ik jou moet uitnodigen!

Teamkanjer Elly Damen

Elly Damen

fotograaf

Teamkanjer Elly verzorgt profiel- en portretfoto's van onze klanten en eventueel teamleden, zodat zij goed voor de dag komen op hun website en op alle gekozen socialmediakanalen. Zij verzorgt dit vanuit haar eigen fotostudio in Roosendaal, of evt. op locatie.

Paulien Kluver

Paulien Kluver

fotograaf & videograaf

Teamkanjer Paulien is specialist in websitefotografie, zakelijke portretten en bedrijfsvideo's. Met èchte, aansprekende verhalen in beeld laat Paulien het verhalende element zien, waarmee klanten communiceren wie ze zijn en waar ze voor staan.

Wendie Huis in 't Veld

Wendie Huis in 't Veld

webbouwer & WordPress expert

Teamkanjer Wendie is WordPress expert en met haar eeuwige humor onze vrolijke noot in het team. WordPress heeft als open source systeem veel voordelen, omdat de kosten relatief laag zijn, het CMS gratis is en het systeem continu doorontwikkeld wordt.

Samenwerkingspartners

Naast deze teamkanjers werkt Reflectit ook regelmatig samen met specialisten op het brede terrein van profilering, zoals netwerken, socialmediamarketing, presentatietechniek, e-mailmarketing, imagostyling, media-aandacht, videomarketing, zoekmachinemarketing, klantenbinding, verkooptechnieken, eventmarketing etc.