Communicatie in cocreatie: het team van Reflectit

Maike de Bruijn - team Reflectit

Maike de Bruijn

Communicatiestrateeg
Teamkanjer Maike is onze sterke communicatiestrateeg, die we inzetten op grotere projecten waar we de klant helpen om die sterke positionering op te tuigen en van daaruit een praktische en heldere strategie te formuleren. Daarnaast zijn Maike en Sonja business buddy's en helpen ze elkaar bij ieders ontwikkeling.
Bianca Gijsman | Boldgraphicdesign | teamkanjer Reflectit

Bianca Gijsman

Grafisch vormgever
Teamkanjer Bianca maakt passende huisstijlen waarmee ze bedrijven een eigen gezicht geeft, passend bij dat unieke karakter. Een logo met briefpapier en visitekaartje, een reclame-uiting of advertentie, of een webdesign: Bianca draait haar hand er niet voor om en verzorgt dit met veel plezier voor onze klanten.
Frits Franken | team Reflectit | vormgever

Frits Franken

Grafisch vormgever
Teamkanjer Frits maakt huisstijlen voor onze klanten die passen bij hun unieke verhaal. Logo's, briefpapier, visitekaartjes, moodboards voor het webdesign... Frits draagt zorgt voor die visuele identiteit, waarmee het verhaal van onze klanten een gezicht krijgt. Daarmee is Frits een waardevolle aanvulling in ons team.
Manouk Voermans | team Reflectit

Manouk Voermans

Social media contentcreator
Teamkanjer Manouk verzorgt voor een aantal klanten met een abonnement de online zichtbaarheid op hun socialmediakanalen. Met haar creatieve content brainstorms en vakkundige storytelling in tekst en beeld zijn onze klanten structureel zichtbaar bij hun doelgroep en groeit hun bereik.
Joli Deitz | storyteller team Reflectit

Joli Deitz

Social media contentcreator
Teamkanjer Joli verzorgt voor een aantal klanten met een abonnement de online zichtbaarheid op hun socialmediakanalen. Met haar creatieve content brainstorms en vakkundige storytelling in tekst en beeld zijn onze klanten structureel zichtbaar bij hun doelgroep en groeit hun bereik.
Lorenza Verbaten | Team Reflectit

Lorenza Verbaten

Tekstschrijver
Teamkanjer Lorenza schrijft graag over duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Een mooie, betere wereld begint bij jezelf. Of jouw bedrijf. Ook schrijft zij voor klanten kennisblogs, zodat zij online zichtbaar zijn en hun MVO missie kunnen verspreiden.
Marsha Paans | team Reflectit

Marsha Paans

Tekstschrijver & contentcreator
Teamkanjer Marsha houdt van verhalen vertellen. Zij legt bij haar teksten de focus op dat bijzondere verhaal van onze klanten, waarmee zij zich onderscheiden. Marsha schrijft voor klanten ook story's voor social media, zodat zij online structureel zichtbaar zijn.
Tanja Wempe | teamkanjer Reflectit

Tanja Wempe

Tekstschrijver
Teamkanjer Tanja schrijft teksten die van je website een succesvolle klantenbinder maken. Van een gebruikersvriendelijke structuur tot doelgroep- en actiegerichte teksten. Met emotie raken, via tekst boeien en met tekstemotie verbinden is haar credo.
Annet van der Graaf | team Reflectit

Annet van der Graaf

Tekstschrijver
Teamkanjer Annet ziet taal als een mooi middel om bezoekers enthousiast te maken voor innovatieve en duurzame oplossingen. Dat is het eerste doel van veel (web)teksten, naast een duidelijke en krachtige inhoud zonder fouten natuurlijk. Een innovatieve tekstschrijver!
team_nieuweteamkanjer_man

Nieuwe teamkanjer

Tekstschrijver
In het team van Reflectit is plek voor een enthousiaste en vakkundige tekstschrijver met een focus op webteksten, passend bij onze werkwijze. Ben jij enthousiast over de Reflectit methode en denk jij meerwaarde te kunnen bieden voor onze klanten? Neem dan contact op.
Koert van As | Team Reflectit

Koert van As

Fotograaf
Teamkanjer Koert schakelen we in voor mooie bedrijfsreportages en zakelijke portretten. Maar ook voor dronefotografie draait Koert zijn hand niet om. Met zijn zakelijke fotografie krijgen jouw producten en/of diensten een enorme boost. En daar doen we het natuurlijk voor!
Else Loof | Team Reflectit

Else Loof

Fotograaf
Teamkanjer Else maakt portret- en websitefoto's voor onze klanten. Ook verzorgt zij contentfotografie voor structurele zichtbaarheid online. Met haar ervaring is geen uitdaging te groot. Authentieke beelden met een passende beleving, daar gaat Else voor!
Thijs Sijlaar | teamkanjer Reflectit

Thijs Sijlaar

Webbouwer WordPress
Teamkanjer Thijs is onze WordPress kanjer die professionele websites maakt voor onze klanten met behulp van de Beaver builder. En Thijs kan niet alleen bouwen, hij kan ook het webdesign voor zijn rekening nemen. Een waardevolle combinatie!
Ralph Mol | webbouwer team Reflectit

Ralph Mol

Webbouwer WordPress
Teamkanjer Ralph is onze WordPress webbouwer die professionele websites maakt voor onze klanten met behulp van de Beaver builder. Ook verzorgt Ralph het onderhoud van diverse klantwebsites en kunnen we met technische vragen bij hem terecht.
Marieke van Nispen - Online Marketing Expert

Marieke de Kroon

Online marketing expert
Teamkanjer Marieke is de online marketing expert, waar we een beroep op doen bij de wat meer uitdagende online marketing vraagstukken van onze klanten die online door willen groeien. Daarnaast zijn Marieke en Sonja business buddy's en helpen ze elkaar bij ieders ontwikkeling.