Reflectit | communicatiepartners

Reflectit helpt jouw bedrijf van een onderscheidende positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Het Team van Reflectit: Communicatie in CoCreatie

Maak kennis met de teamkanjers van Reflectit

Nanda Maaskant

Nanda Maaskant

communicatiepartner

Teamkanjer Nanda is de spin in 't web bij Reflectit op kantoor. Zij verzorgt de projectcoördinatie van alle communicatietrajecten en is aanspreekpunt voor klanten en teamleden. Ook verzorgt Nanda grafische werkzaamheden, zowel voor Reflectit als voor klanten.
team2018_Ramon_donker

Raimon Schaap

junior communicatiepartner

Teamkanjer Raimon verzorgt bij Reflectit de communicatieservice voor onze klanten. Met zijn humor en  gevoel voor communicatie (wat er natuurlijk met de paplepel ingegoten is ;-)) zorgt hij ervoor dat onze klanten structureel zichtbaar zijn bij hun wensklanten.
Bianca Gijsman

Bianca Gijsman

grafisch vormgever

Teamkanjer Bianca is specialist in creatieve huisstijlen waarmee ze bedrijven een eigen gezicht geeft. Een logo, briefpapier, envelop en visitekaartje… een reclame-uiting… of een passend webdesign: Bianca verzorgt deze huisstijluitingen met veel plezier.
Karen van de Wiel

Karen van de Wiel

tekstschrijver

Teamkanjer Karen werkt graag met taal en doet in ons team waar ze goed in is: teksten schrijven. Karen stelt kritische vragen en heeft aan weinig woorden genoeg om zich te verplaatsen in de doelgroep. Daarmee is de juiste toon zò gezet.

Lorenza Verbaten

Lorenza Verbaten

tekstschrijver

Teamkanjer Lorenza schrijft graag over onderwerpen die te maken hebben met duurzaamheid en welzijn. Haar  schrijfstijl roept emotie op en spreekt tot de verbeelding. Uiteraard wel met het (commerciële) doel van onze klanten als uitgangspunt.

Marieke van Nispen

Marieke van Nispen

online marketing expert

Teamkanjer Marieke is onze online marketing expert. Wij doen graag een beroep op Marieke voor de meer uitdagende socialmedia- of e-mailmarketingcampagnes, zodat wij onze klanten optimaal kunnen ondersteunen als het gaat om online zichtbaarheid.
Tanja Wempe

Tanja Wempe

tekstschrijver

Teamkanjer Tanja schrijft teksten die van je website een succesvolle klantenbinder maken. Van een gebruikersvriendelijke structuur tot doelgroep- en actiegerichte teksten, Tanja zorgt er altijd voor dat de teksten zorgen voor de juiste emotie bij de lezer.

Jolanda Damsma

Jolanda Damsma

tekstschrijver

Teamkanjer Jolanda is specialist in online teksten, waar vindbaarheid een belangrijke rol speelt. Een tekst die qua inhoud helemaal klopt en duidelijk maakt waarom die klant bij jou moeten zijn en ook nog goed gevonden wordt door de zoekmachines, dát is de uitdaging.

Wendie Huis in 't Veld

Wendie Huis in 't Veld

webbouwer

Teamkanjer Wendie is WordPress-specialist en met haar eeuwige humor onze vrolijke noot in het team. WordPress heeft als open source systeem veel voordelen, omdat de kosten relatief laag zijn, het CMS gratis is en het systeem continu doorontwikkeld wordt.

team2018_Elly

Elly Damen

fotograaf

Teamkanjer Elly verzorgt profiel- en portretfoto's van onze klanten en eventueel teamleden, zodat zij goed voor de dag komen op hun website en op alle gekozen socialmediakanalen. Zij verzorgt dit vanuit haar eigen fotostudio in Roosendaal, of evt. op locatie.

Paulien Kluver

Paulien Kluver

fotograaf

Teamkanjer Paulien is specialist in portret- en websitefotografie. Met échte, aansprekende portretten en fotoreportages laat Paulien het verhalende element zien, zodat klanten met hun beeldmateriaal communiceren wie ze zijn en waar ze voor staan.

Rachael de Kroon

Rachaël de Kroon

communicatiecoach

Teamkanjer Rachaël is DISC-trainer en communicatiecoach. Zij helpt klanten om om inzicht te krijgen in hun gedragskenmerken en bijbehorende communicatie-stijlen. Ook helpt zij klanten bij het verbeteren van hun communicatievaardigheden.

Samenwerkingspartners

Naast deze teamkanjers werkt Reflectit ook regelmatig samen met specialisten op het brede terrein van profilering, zoals netwerken, socialmediamarketing, presentatietechniek, e-mailmarketing, imagostyling, media-aandacht, videomarketing, zoekmachinemarketing, klantenbinding, verkooptechnieken, eventmarketing etc.