Communicatie in cocreatie: het team van Reflectit

Sonja Schaap | Reflectit | communicatiepartner

Sonja Schaap

Eigenaar | Communicatiepartner
Maike de Bruijn | Reflectit | communicatiepartner

Maike de Bruijn

Communicatiepartner
Bianca Gijsman | Boldgraphicdesign | teamkanjer Reflectit

Bianca Gijsman

Grafisch vormgever
Teamkanjer Bianca maakt passende huisstijlen waarmee ze bedrijven een eigen gezicht geeft, passend bij dat unieke karakter. Een logo met briefpapier en visitekaartje, een reclame-uiting of advertentie, of een webdesign: Bianca verzorgt dit met veel plezier voor onze klanten.
team_nieuweteamkanjer_man

Nieuwe teamkanjer

Grafisch vormgever
We zijn op zoek naar een grafisch vormgever in ons team, die ons - net als teamkanjer Bianca - helpt met het vormgeven van huisstijlen en het (door)ontwikkelen van communicatiemiddelen voor onze klanten. Heb jij creatieve skills en pas jij in het team van Reflectit?
Thijs Sijlaar | teamkanjer Reflectit

Thijs Sijlaar

Webbouwer WordPress
Teamkanjer Thijs is onze WordPress kanjer die professionele websites bouwt voor onze klanten. En Thijs kan niet alleen bouwen, hij kan ook het webdesign voor zijn rekening nemen. Een waardevolle combi, waar wij natuurlijk graag gebruik van maken!
team_nieuweteamkanjer_man

Nieuwe teamkanjer

Webbouwer WordPress
In het team van Reflectit is plek voor een webdesigner die goed de weg weet binnen WordPress en in staat is de huisstijlen van onze klanten goed kan doorvertalen naar de Beaver builder (de pagebuilder waar wij mee werken). Iets voor jou? Neem dan contact op.
Manouk Voermans | team Reflectit

Manouk Voermans

Social media contentcreator
Teamkanjer Manouk verzorgt voor onze klanten met een abonnement de online zichtbaarheid op social media. Met haar creatieve content brainstorms en vakkundige storytelling in tekst en beeld zijn onze klanten structureel zichtbaar bij hun doelgroep.
Lorenza Verbaten | Team Reflectit

Lorenza Verbaten

Tekstschrijver | social media
Teamkanjer Lorenza schrijft graag over onderwerpen die te maken hebben met duurzaamheid en innovatie. Ook schrijft zij voor klanten story's voor social media en kennisblogs, zodat zij online structureel zichtbaar zijn en hun expertstatus vergroten.
Marsha Paans | team Reflectit

Marsha Paans

Tekstschrijver | social media
Teamkanjer Marsha houdt van verhalen vertellen. Zij legt bij haar teksten de focus op dat bijzondere verhaal van onze klanten, waarmee zij zich onderscheiden. Marsha schrijft voor klanten ook story's voor social media, zodat zij online structureel zichtbaar zijn.
Tanja Wempe | teamkanjer Reflectit

Tanja Wempe

Tekstschrijver
Teamkanjer Tanja schrijft teksten die van je website een succesvolle klantenbinder maken. Van een gebruikersvriendelijke structuur tot doelgroep- en actiegerichte teksten. Met emotie raken, via tekst boeien en met tekstemotie verbinden is haar credo.
Annet van der Graaf | team Reflectit

Annet van der Graaf

Tekstschrijver
Teamkanjer Annet ziet taal als een mooi middel om bezoekers enthousiast te maken voor innovatieve en duurzame oplossingen. Dat is het eerste doel van veel (web)teksten, naast een duidelijke en krachtige inhoud zonder fouten natuurlijk.
team_nieuweteamkanjer_man

Nieuwe teamkanjer

Tekstschrijver
In het team van Reflectit is plek voor een goede tekstschrijver. Deze nieuwe teamkanjer gaat zich vooral bezighouden met webteksten en basis SEO, zodat onze klanten online hun unieke verhaal vertellen en daarnaast ook goed vindbaar zijn met de juiste zoekwoorden. Iets voor jou? Neem dan contact op.
Koert van As | Team Reflectit

Koert van As

Fotograaf
Teamkanjer Koert schakelen we in voor mooie bedrijfsreportages en zakelijke portretten. Maar ook voor dronefotografie draait Koert zijn hand niet om. Met zijn zakelijke fotografie krijgen jouw producten en/of diensten een enorme boost. En daar doen we het voor!
Else Loof | Team Reflectit

Else Loof

Fotograaf
Teamkanjer Else maakt portret- en websitefoto's voor onze klanten. Ook verzorgt zij contentfotografie voor structurele zichtbaarheid online. Met haar ervaring is geen uitdaging te groot. Authentieke beelden met een passende beleving, daar gaat Else voor!
team_nieuweteamkanjer_man

Nieuwe teamkanjer

Fotograaf | videograaf
In het team van Reflectit is plek voor een fotograaf en/of videograaf. Als fotograaf verzorg je profielfoto's, websitefoto's en contentfoto's voor onze klanten. Qua video's gaat het om een reviewvideo, een locatievideo om sfeer te proeven of een uitlegvideo voor online trainingen.
Marieke van Nispen - Online Marketing Expert

Marieke van Nispen

Online marketing expert
Teamkanjer Marieke is de online marketing expert, waar we een beroep op doen bij de wat meer uitdagende online marketing vraagstukken van onze klanten. Daarnaast zijn Marieke en ik business buddy's en helpen we elkaar bij ieders ontwikkeling.
team_nieuweteamkanjer_man

Nieuwe teamkanjer

Communicatieprofessional
In het team van Reflectit is altijd plek voor enthousiaste communicatieprofessionals die passen bij onze werkwijze. Ben jij enthousiast over de Reflectit methode en denk jij meerwaarde te kunnen bieden voor onze klanten? Neem dan contact op.