Communicatie in CoCreatie: onze teamkanjers

Manouk Voermans | team Reflectit

Manouk Voermans

social media contentcreator

Teamkanjer Manouk verzorgt bij Reflectit voor een aantal klanten de maandelijkse communicatie-service. Met haar passie voor social media en creatieve, doelgerichte contentcreatie zorgt zij ervoor dat onze klanten structureel zichtbaar zijn.
Marsha Paans | team Reflectit

Marsha Paans

tekstschrijver & online contentcreator

Teamkanjer Marsha houdt van verhalen vertellen. Zij legt bij het schrijven van haar teksten dan ook de focus op storytelling. Ook ondersteunt ze onze klanten met social media beheer, zodat zij ook online hun verhaal kunnen vertellen en goed zichtbaar zijn.

Lorenza Verbaten | Team Reflectit

Lorenza Verbaten

tekstschrijver & online contentcreator

Teamkanjer Lorenza schrijft graag over onderwerpen die te maken hebben met techniek, innovatie en duurzaamheid. Ook verzorgt zij voor een aantal klanten blogs en nieuwsbrieven, zodat zij hun expertstatus kunnen vergroten en tevens goed vindbaar zijn.

Bianca Gijsman

Bianca Gijsman

grafisch vormgever

Teamkanjer Bianca is specialist in creatieve huisstijlen waarmee ze bedrijven een eigen gezicht geeft. Een logo, briefpapier, envelop en visitekaartje… een reclame-uiting… of een passend webdesign: Bianca verzorgt met veel plezier deze huisstijluitingen voor ons.
nieuweteamkanjer

Nieuwe teamkanjer?

grafisch vormgever

Ben jij onze nieuwe teamkanjer met sterke grafische kwaliteiten, die voor onze klanten dat unieke karakter van hun bedrijf op een passende manier in beeld kan brengen? Laat me weten waarom jij graag deel uit wilt maken van het team van Reflectit!

Tanja Wempe

Tanja Wempe

tekstschrijver

Teamkanjer Tanja schrijft teksten die van je website een succesvolle klantenbinder maken. Van een gebruikersvriendelijke structuur tot doelgroep- en actiegerichte teksten. Met emotie raken, via tekst boeien en met tekstemotie verbinden is haar credo.

Teamkanjer Meike van Dorst

Meike van Dorst

tekstschrijver

Teamkanjer Meike is qua schrijven van alle markten thuis. Ze schrijft voor onze klanten teksten die de doelgroep raken, maar ook werken voor de zoekmachines. Met een voorliefde voor metaforen draait ze ook haar hand niet om voor een creatieve tekstinvulling!

Danielle Bom | Team Reflectit

Daniëlle Bom

tekstschrijver

Teamkanjer Daniëlle creëert voor onze klanten pakkende content. Sterke, lekker leesbare webteksten die helpen je doelgroep èn doel te bereiken en ook nog zoekmachine-vriendelijk zijn. Met haar ervaring kunnen we dit met een gerust hart aan haar overlaten!

daancopyencontent.com

Wendie Huis in 't Veld

Wendie Huis in 't Veld

webbouwer & WordPress expert

Teamkanjer Wendie is WordPress expert en met haar eeuwige humor onze vrolijke noot in het team. WordPress heeft als open source systeem veel voordelen, omdat de kosten relatief laag zijn, het CMS gratis is en het systeem continu doorontwikkeld wordt.

nieuweteamkanjer

Nieuwe teamkanjer?

webbouwer WordPress

Ben jij een communicatieve webbouwer en heeft WordPress geen geheimen meer voor jou? En vind jij het leuk om deel uit te maken van een enthousiast team? Dan ben ik op zoek naar jou. Laat me weten waarom jij graag deel uit wilt maken van het Reflectit-team!

Noortje Kuhlman | Team Reflectit

Noortje Kuhlman

projectcommunicatie & backoffice

Teamkanjer Noortje verzorgt projectmatige communicatie- en backofficewerkzaamheden voor Reflectit. Met haar achtergrond als trainer in Officeprogramma's draait zij haar hand daar niet voor om. Daar profiteren wij natuurlijk graag van!

Teamkanjer Elly Damen

Elly Damen

fotograaf

Teamkanjer Elly verzorgt profiel- en portretfoto's van onze klanten en eventueel teamleden, zodat zij goed voor de dag komen op hun website en op alle gekozen socialmediakanalen. Zij verzorgt dit vanuit haar eigen fotostudio in Roosendaal, of evt. op locatie.

Else Loof | Team Reflectit

Else Loof

fotograaf

Teamkanjer Else maakt portret- website-, event- en contentfoto's voor onze klanten en doet dat met veel passie. Met een brede rugzak aan fotografie-ervaring is geen uitdaging haar te groot. Authentieke beelden met de juiste beleving, daar gaat Else voor!

Paulien Kluver

Paulien Kluver

fotograaf & videograaf

Teamkanjer Paulien is specialist in websitefotografie, zakelijke portretten en bedrijfsvideo's. Met èchte, aansprekende verhalen in beeld laat Paulien het verhalende element zien, waarmee klanten communiceren wie ze zijn en waar ze voor staan.

team2018_Marieke-NW2

Marieke van Nispen

online marketing expert

Teamkanjer Marieke is onze online marketing expert. Wij doen graag een beroep op Marieke voor de meer uitdagende socialmedia- of e-mailmarketingcampagnes, zodat wij onze klanten optimaal kunnen ondersteunen bij online marketing met zichtbaar resultaat.