Learn2speakDutch | klant Reflectit

Het traject van Learn2speak Dutch

Effie Alexiadou van Learn2speak Dutch is net als Reflectit gevestigd bij Laan22. Effie was toe aan een professionalisering van haar bedrijf, omdat ze heel erg gegroeid was en de communicatie gewoon niet meer klopte. Ze werd doorverwezen naar ons en we gingen samen aan de slag.

We zijn gestart met haar positionering, waardoor haar verhaal weer helemaal helder werd en we een goede vertaalslag konden maken naar alle communicatie.

Vervolgens hebben we met de teamkanjers van Reflectit een professionaliseringslag gemaakt, door deze positionering te vertalen naar een nieuwe, frisse website met passend aanbod.

Voor de profilering heeft Effie een Cocreatie Plus Partnerschap met Reflectit, wat inhoudt dat we  de website onderhouden en beheren en vraagbaak zijn. Daarnaast nemen wij het social media beheer van Learn2speak Dutch voor onze rekening en ondersteunen we bij communicatie- of profileringvraagstukken die spelen voor Learn2speak Dutch, waar ons advies of onze inbreng gewenst is.

Bekijk hieronder het oude en nieuwe spiegelbeeld van Learn2speak Dutch en lees hoe Effie de samenwerking met Reflectit heeft ervaren.

Learn2speakdutch_Effie-Alexiadou

Wat ik heel voordelig en uniek bij Sonja vindt, is dat ze combineert wat je als ondernemer nodig hebt

Net als Sonja huur ik ook een kantoor bij Laan22. Ik zit daar al meer dan 3 jaar en ik hoorde over Sonja vanaf het eerste moment. Het gaat goed met mijn bedrijf, maar dit jaar wilde ik graag nog verder gaan met de ontwikkeling van de taalschool.

Een paar maanden geleden hoorde ik dat Sonja een introductieworkshop zou geven en ik wilde kennis met haar maken. Wat ik heel voordelig en uniek bij Sonja vind, is dat ze combineert wat je als ondernemer nodig hebt (zoals een tekstschrijver, een fotograaf, een websitebouwer etc.). Daarnaast staat ze altijd klaar om naar je te luisteren en allerlei oplossingen met jou te bedenken. Ze kan dat heel goed, want ze heeft een groot netwerk, wat we als ondernemers tegenwoordig nodig hebben.

Sonja is open, aardig en eerlijk. Ik heb de samenwerking met Reflectit ervaren als  een eyeopener!

Effie Alexiadou
Learn2speakdutch.nl