Professionalisering Coen van Rooij

Reflectit coördineert alle professionaliseringtrajecten en biedt communicatieservice gedurende het traject. Het cocreatieteam voor Coen van Rooij bestond naast Reflectit uit:

  • Tanja Wempe | PITT tekstverbindend - webteksten
  • Wendie Huis in 't Veld | De Websiteclub - bouwen website
  • Ilse Leijtens | Fotograaf - websitefotografie (relatie klant)

Compliment van de klant

Coen van Rooij"Voor een nieuwe specialistische kant van mijn werk was ik al een tijdje op zoek naar een geschikte communicatiepartner om een nieuwe website te bouwen en via via werd mij Reflectit voorgesteld.

Aangezien ik al zo’n 30 jaar in 'de zakenwereld' meeloop, heb ik ook al veel verschillende bedrijven op gebied van communicatie meegemaakt en helaas nog niet eerder naar echte tevredenheid. Ik weet het, ik ben namelijk nogal kritisch.

Ik stapte dan ook met enige scepsis bij Sonja het kantoor binnen. Maar die scepsis was al snel verdwenen. Eindelijk iemand die met mij 'meebeweegt' en niet ’n bedrijf waar je in een standaard programma meedraait. Zorgvuldig werd een tekstschrijver gekozen, iemand die mij 'zou verstaan'. Ook dat was een juiste keuze en het werd ’n aangenaam en leuk gesprek met Tanja Wempe, die mijn verhaal perfect heeft vertaald voor de website. 

Ik ben echt erg blij met het resultaat, de samenwerking en snelheid en zie de website pas als een begin van een fijne samenwerking. 

Mijn advies: Neem contact op met Reflectit als je ’n goeie, betrouwbare en meedenkende partner op communicatiegebied zoekt. Overtuig jezelf maar op CoenvanRooij.nl.

Bedankt Sonja en team! Topwerk."

Coen van Rooij
CoenvanRooij.nl