Coen van Rooij | klant Reflectit

Het traject van Coen van Rooij

Coen van Rooij kwam met een profileringvraagstuk bij Reflectit. Hij is al jaren werkzaam als leerbewerker vanuit zijn bedrijf Topfinish en wilde graag meer specialiseren. Hij had dit opgezet onder zijn eigen naam en zocht mogelijkheden om zijn verhaal duidelijk te vertellen en beter zichtbaar te zijn voor zijn doelgroep.

Voordat we aan die profilering konden gaan werken, hebben we eerst de positionering van zijn bedrijf scherp gesteld.

Vervolgens hebben we met de teamkanjers van Reflectit een professionaliseringslag gemaakt, door deze positionering te vertalen naar een sfeervolle website waarop zijn vakmanschap in leerbewerking duidelijk naar voren komt.

Voor de profilering hebben we een periode gewerkt aan de zichtbaarheid van Coen van Rooij. Klant heeft ervoor gekozen dit verder zelf op te pakken. Wij beheren en onderhouden de website. Bij relevante communicatie- of profileringvragen weet Coen ons te vinden.

Bekijk hieronder het nieuwe spiegelbeeld van Coen van Rooij en lees hoe Coen de samenwerking met Reflectit heeft ervaren.

Coen van Rooij | klant Reflectit

Eindelijk iemand die met mij 'meebeweegt' en niet 'n bedrijf waar je in een standaard programma meedraait

Voor een nieuwe specialistische kant van mijn werk was ik al een tijdje op zoek naar een geschikte communicatiepartner om een nieuwe website te bouwen en via via werd mij Reflectit voorgesteld. Aangezien ik al zo’n 30 jaar in 'de zakenwereld' meeloop, heb ik ook al veel verschillende bedrijven op gebied van communicatie meegemaakt en helaas nog niet eerder naar echte tevredenheid. Ik weet het, ik ben namelijk nogal kritisch.

Ik stapte dan ook met enige scepsis bij Sonja het kantoor binnen. Maar die scepsis was snel verdwenen. Eindelijk iemand die met mij 'meebeweegt' en niet ’n bedrijf waar je in een standaard programma meedraait. Zorgvuldig werd een tekstschrijver gekozen, iemand die mij 'zou verstaan'. Ook dat was een juiste keuze en het werd ’n aangenaam en leuk gesprek met Tanja Wempe, die mijn verhaal perfect heeft vertaald voor de website. 

Ik ben echt erg blij met het resultaat, de samenwerking en snelheid en zie de website pas als een begin van een fijne samenwerking. Mijn advies: Neem contact op met Reflectit als je ’n goeie, betrouwbare en meedenkende partner op communicatiegebied zoekt. Overtuig jezelf maar op CoenvanRooij.nl. 

Bedankt Sonja en team! Topwerk!

Coen van Rooij
CoenvanRooij.nl