Communicatie

inzetten als dè

succesfactor voor

je bedrijf, zodat

je zichtbaar wordt.

communicatieadvies

Communicatie inzetten als dè succesfactor voor je bedrijf, zodat je zichtbaar wordt.

Communicatieadvies dat jou en je bedrijf structuur geeft

In 3 stappen naar meer (wens)klanten

Hoe zien (toekomstige) klanten jouw bedrijf? Dat hangt ervan af hoe jouw bedrijf communiceert. Oftewel, hoe jij je bedrijf in de etalage zet. Is duidelijk te zien waar ze wel en niet voor bij jou terecht kunnen? Of bied jij álles aan en is het chaos in in de etalage?

Met ons communicatieadvies brengen we samen met jou structuur in je communicatie. In 3 overzichtelijke stappen wordt je bedrijf zichtbaar en ziet de klant waarom hij voor jou moet kiezen.

Waarom krijg jij niet de klanten die je verdient?

Veel ondernemers vergeten hun communicatie eerst professioneel in te vullen. Ze beginnen bijvoorbeeld met de communicatiemiddelen, zoals een logo en website. Maar als we hen een spiegel voorhouden, blijkt het beeld niet te kloppen waardoor ze niet de klanten krijgen die ze eigenlijk verdienen.

Klopt jouw spiegelbeeld? Zorgt jouw uitstraling ervoor dat je wensklanten aanhaken?

Sonja neemt echt de tijd voor je

Hoe en wat ik precies wilde, was me nog niet duidelijk. Gelukkig heeft Sonja veel geduld en probeerde zij in duidelijke lijnen alles uit te stippelen. Ze neemt echt de tijd voor je, dat was voor mij heel fijn. Langzaam kwam mijn nieuwe huisstijl tot stand met een prachtig logo, gevolgd door een mooie nieuwe website. Helemaal top!

Mijke Boudens | SKINnovations by Mijke

Ga als een (3-traps)raket!

Om je bedrijf op de juiste manier zichtbaar te maken, doorloop je de volgende stappen:

Stap 1: Positioneren

In de eerste stap bepaal je wie je bent, wat jouw bedrijf uniek maakt en welke indruk jij op je wensklant wilt maken.

Meer lezen over positioneren

Stap 2: Professionaliseren

Tijdens de tweede stap laat je zien wie je bent en kies je de communicatiemiddelen die bij dat spiegelbeeld passen. Vind je jezelf een vakkundige ondernemer? Dan past daar een professionele uitstraling bij. Oogt je website bijvoorbeeld amateuristisch, dan sluiten wat je zegt en wat je doet niet op elkaar aan en haken mensen af.

Meer lezen over professionaliseren

Stap 3: Profileren

Na stap 1 en 2 weet je welke boodschap past bij jou en je bedrijf, en kun je je gaan profileren. Nu mag jouw bedrijf in de etalage en ga je laten zien wat jou uniek maakt.

Meer lezen over profileren

De stappen werken als een 3-trapsraket: pas als je weet wie je bent (stap 1), kun je laten zien wie je bent (stap 2). Daarna kun je je boodschap lanceren (stap 3), zodat het beeld klopt, je optimaal zichtbaar bent en je jouw wensklanten aantrekt.

Onze aanpak

We zijn een communicatiepartner die met je meedenkt. Jij weet alles van je vak, maar hoe krijg je dat goed gecommuniceerd? Je hebt heel veel ideeën, maar hoe breng je daar structuur in? We helpen je je gedachtes te ordenen en zetten samen de bovenstaande stappen om je communicatie kloppend te krijgen.

Hierna vertelt het spiegelbeeld waar je met je bedrijf voor staat en gaat. Het is geen toeval dat vanaf dan precies die klanten je weten te vinden die bij jou passen. Leuker kun je ze niet krijgen!

Waarom communicatieadvies?

Ons communicatieadvies heeft al vele bedrijven zichtbaar gemaakt. Dat kan ook met jouw bedrijf, als je je graag ontwikkelt en open staat voor feedback. Wanneer we jouw zichtbaarheid vergroten, weten mensen:

  • dat je bedrijf bestaat;
  • wat ze kunnen verwachten;
  • waarom ze voor jou moeten kiezen;
  • je bedrijf steeds te vinden, omdat je top-of-mind bent.

Wat levert een passend

communicatieadvies op?

  • Eerlijk beeld hoe je ervoor staat
  • Overzicht!
  • Praktische tips
  • Focus voor al je communicatie
  • Inzicht hoe je meer klanten krijgt

Meer weten? Bel 0165 39 19 01 of mail naar contact@reflectit.nl.

Presentatie Sonja Schaap

Introductieworkshop

Worstel je met je communicatie? Wil je meer (wens)klanten en (beter) zichtbaar zijn? Kom dan naar de introductieworkshopVoor slechts €25,- ontdek je 5 belangrijke communicatiegeheimen om meteen je zichtbaarheid te vergroten.

Wil je liever eerst spiegelen over je bedrijf? Plan dan gerust een koffiedate in met Sonja.