Vraeg Van Aelst | logo

Het traject van Vraeg Van Aelst

Wesley en Joery Van Aelst hebben een positioneringtraject bij Reflectit gedaan. Dat mooie verhaal van Vraeg Van Aelst hebben we daarna vertaald naar een passende huisstijl, een duidelijke website en persoonlijk beeldmateriaal, in cocreatie met de teamkanjers van Reflectit.

Bekijk hieronder het spiegelbeeld van Vraeg Van Aelst en lees hoe Wesley en Joery de samenwerking met Reflectit hebben ervaren.

Wesley en Joery Van Aelst

Roel de Dooij is een goede vriend van ons en klant bij Reflectit. Door de verhalen van Roel over zijn traject bij Reflectit waren we erg enthousiast. Zo kwamen we in contact met Sonja en zij nodigde ons uit om haar introductieworkshop te volgen. Wij konden wel wat inzicht gebruiken in hoe ons te positioneren en onze wensklant te bepalen, dus we maakten graag gebruik van haar aanbod. De workshop is een laagdrempelige manier om gericht je bedrijf richting te geven. We kregen goede tips en handvatten om onszelf af te vragen: wat willen we nu eigenlijk bereiken, met welke klanten en hoe moeten we onszelf dan gaan profileren?

Daarnaast leer je dat je niet alleen vanuit jezelf naar je bedrijf moet gaan kijken, maar juist ook door de ogen van de klant. Dat is iets waar je vaak niet bij stilstaat of wat je zelfs helemaal vergeet. De workshop is zijn prijs dubbel waard. Mooie bijkomstigheid is nog dat je andere ondernemers ontmoet waardoor je ook al kunt gaan netwerken.

Door de verkregen inzichten zijn wij onze specialismes gaan uitwerken en onze wensklanten in kaart gaan brengen. We hebben voor de begeleiding van Reflectit gekozen om ons verhaal op de juiste manier neer te zetten. En wat zijn we blij met het resultaat: het spiegelbeeld van Vraeg Van Aelst klopt helemaal!

Wesley en Joery Van Aelst
Vraeg Van Aelst