SKINnovations_logo_DEF

Het traject van SKINnovations by Mijke

Mijke Boudens van SKINnovations volgde een aantal jaar geleden het cocreatie groepstraject bij Reflectit. Dit traject is voor ondernemers die graag zelf aan de slag willen met de totale communicatiepuzzel voor hun bedrijf, maar wel met professionele begeleiding zodat ze de juiste stappen zetten.

Mijke heeft haar bedrijf in de afgelopen jaren verder ontwikkeld en was toe aan vervolgstappen in de profilering van haar bedrijf. Ze koos voor een strategische samenwerking met Reflectit. Dit stelt haar in staat om, samen met Sonja als sparringpartner, te werken aan persoonlijke en zakelijke groei en kunnen ondernemen op haar eigen voorwaarden met een mooi aanbod voor haar wensklanten.

Onlangs heeft Mijke haar website een facelift gegeven. Natuurlijk samen met het team van Reflectit. Ook heeft ze storytelling ontdekt en deelt ze haar verhalen op social media.

Bekijk hieronder het resultaat van de professionaliseringsslag van SKINnovations by Mijke.

SKINnovations-profiel-min

Quote Mijke

Reviewtekst Mijke

Het was heel fijn om weer even terug naar de basis te gaan en heldere keuzes te maken. Sonja was een goede sparringpartner tijdens het traject en gaf heldere feedback. Want wat is het soms lastig om objectief naar je eigen bedrijf (toch een beetje je kindje) te kunnen kijken. Het resultaat is een nieuwe huisstijl, website en een helder beeld voor mezelf en mijn klanten van mijn visie en aanbod. Ik ben er erg trots op!

Mijke Boudens
SKINnovations