Saskia Gras | klant Reflectit

Het traject van Saskia Gras

Saskia heeft een positioneringtraject bij Reflectit gedaan. Nu was het tijd voor de professionaliseringslag met de teamkanjers van Reflectit, waarmee deze positionering is vertaald naar een nieuwe, frisse website met overzichtelijk aanbod.

Bekijk hieronder het spiegelbeeld van Saskia Gras en lees hoe Saskia de samenwerking met Reflectit heeft ervaren.

Saskia Gras | klant Reflectit

Altijd ruimte voor vragen en feedback, een echte cocreatie!

Mijn eerste contact met Sonja was via een workshop van Sonja waarin ze helder uitlegde waar het om draait bij de juiste positionering. En wat daar voor nodig is. Mijn websitedomein had ik een half jaar eerder spontaan op ‘onder constructie’ gezet en het was er nooit van gekomen om aan de slag te gaan. Oorspronkelijke plan was om het zelf te doen; nieuwe huisstijl, website bouwen (hoe moeilijk kan het zijn), maar dat viel wel even tegen…..

Tijdens de workshop had ik de indruk dat Sonja heel doortastend is en snel door heeft wat iemand nodig heeft (en ook wat niet!). Dus ik ben ingestapt, omdat mijn gevoel zei dat ik dit moest doen en wat ben ik blij dat ik mijn hele positionering en professionalisering in de handen van Sonja en haar team heb gelegd! Vanaf dag 1 een hele heldere werkwijze van wat je kunt verwachten tot wat de resultaten zijn. Een echte cocreatie! Altijd ruimte voor vragen en feedback, je doet het samen en dat vond ik heel prettig.

Sonja zal aan mij geen makkelijke klant hebben gehad, want soms moest het van ver komen (lees: mij achter de broek aan zitten omdat ik blokkeerde). Wat ik vooraf nog niet wist, was dat ik op persoonlijk vlak nog wat zaken had op te lossen. Hier kwam ik op dag 1 al achter door een aantal heldere, maar voor mij ook confronterende vragen. Ik kreeg van Sonja de ruimte om eerst te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling, waarna we weer door konden met de cocreatie.

En wauw….wat heeft dit tot een gaaf resultaat geleid. Werkelijk alles klopt en ik ben er super trots op!

Saskia Gras
Saskiagras.nl