Leeratelier Moooi | klant Reflectit

Het traject van Leeratelier Moooi

Reflectit biedt een cocreatie groepstraject aan voor ondernemers die graag zelf aan de slag willen met die totale communicatiepuzzel voor hun bedrijf, maar wel met professionele begeleiding zodat ze de juiste stappen zetten.

Allereerst helpt Sonja de groepsdeelnemers om die positionering van hun bedrijf scherp te krijgen met een heldere blauwdruk en een gestructureerd aanbod in een praktisch positioneringsplan.

Daarna gaan we samen met het team van Reflectit een professionaliseringslag maken naar alle communicatie in woord en beeld.

Tot slot maken we een profileringsplan, waarbij de focus ligt op offline en online zichtbaarheid.

Bekijk hieronder het spiegelbeeld van Leeratelier Moooi  van Monique Zoeteman, dat zij in cocreatie met Reflectit ontwikkelde.

Leeratelier Moooi | Monique Zoeteman

Het cocreatietraject heeft een enorme impact gehad op mij en mijn bedrijf

Ik heb sinds 2015 een mooi bedrijf opgebouwd, waarbij ik aanvankelijk alles zelf deed. Maar soms kom je op een punt waarop je denkt: misschien is het toch wel verstandig om iemand te hebben die met een frisse blik naar zaken kijkt die niet direct tot je kernactiviteiten behoren.

Om mijn website te verbeteren besloot ik een scan te laten maken. De resultaten waren niet al te best. En het advies luidde dat het voor mij nog te vroeg was om al een marketingstrategie op te zetten. Ik moest eerst maar eens naar Sonja.

Nou Sonja was ook niet erg mals met haar oordeel, en terecht. Dat zag ik ook wel, maar ik wist niet hoe ik alles moest veranderen zodat het wel klopte. Na een lange zoomsessie waarin Sonja haar kijk op mijn website en bedrijf deelde en uitleg gaf over haar cocreatiegroepstraject, begon ik met stap 1. Ik was toch een beetje terughoudend nog over de investering en wat het daadwerkelijk zou opleveren.

Al snel zag ik dat het de juiste keuze was. En meer dan dat, het is geweldig! Ik ben dankbaar dat ik ook de laatste stappen heb gezet. Het heeft een enorme impact gehad op mij en mijn bedrijf. Het atelier is zelfs helemaal verbouwd, de website is compleet vernieuwd en ik heb nu een prachtig logo. De complimenten over de website zijn geweldig en de juiste doelgroep weet me nu te vinden.

Monique Zoeteman

Leeratelier Moooi