JosephOubelkas_logo

Het traject van Joseph Oubelkas

Joseph Oubelkas is auteur van de bestseller '400 brieven van mijn moeder' en een veelgevraagd spreker. Sonja heeft meerdere keren het verhaal van Joseph mogen horen en was erg onder de indruk. Toen zij een spreker zocht voor haar boekevent kwam Joseph als eerste boven drijven. Hij zei gelukkig ja en dit bleek het begin van een fijne samenwerking.

Met de teamkanjers van Reflectit en een aantal relaties van Joseph zelf hebben we een professionaliseringslag gemaakt in de vorm van een professionele huisstijl en website, die beter pasten bij zijn status als auteur en spreker. Een resultaat waar we erg trots op zijn!

Joseph heeft een flexibel Partnerschap met Reflectit, wat inhoudt dat we vraagbaak zijn voor vragen rondom de website en deze ook onderhouden en beheren voor hem. Tevens ondersteunen we bij communicatie- of profileringvraagstukken die spelen voor Joseph, waar ons advies of onze inbreng gewenst is.

Bekijk hieronder het oude en nieuwe spiegelbeeld van JosephOubelkas.nl en lees hoe Joseph de samenwerking met Reflectit heeft ervaren.

Joseph Oubelkas | spreker en auteur

Wat ik het meest waardeer, is dat ze ècht doet wat ze zegt

Sonja en ik kennen elkaar al vanaf het begin dat ik actief ben als spreker. Vanaf het eerste moment hadden we een leuke klik samen. Ik hou van de directe en oprechte manier van communiceren van Sonja en de gedrevenheid waarmee ze invulling geeft aan haar passie.

Toen ik begin 2018 door Sonja werd benaderd om te spreken op haar boekevent, hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Het was een echt een bijzonder boekevent en ik ben dankbaar dat ik daar een mooie bijdrage aan heb mogen leveren.

Tijdens dat boekevent kwam ook mijn website ter sprake. Iets waar ik nooit voldoende aandacht aan had besteed en die dus ook niet voldeed aan de eisen van vandaag de dag. Misschien categorie luxe problemen voor mij, maar Sonja wist mij toch te overtuigen dat ook voor mij een goede en professionele website een positieve bijdrage zou leveren aan mijn profilering. We spraken af dat we daar samen naar gingen kijken.

En dat hebben we de afgelopen maanden gedaan. De samenwerking met Sonja Schaap is top verlopen. Wat ik het meest waardeer, is dat ze ècht doet wat ze zegt. Sonja is open en heel direct (daar moet je tegen kunnen, maar ik hou daarvan!). Ze denkt mee met korte lijnen, voert alles direct uit, met maar èèn doel: om jou zo goed mogelijk en passend bij jouw karakter te profileren.

Ik ben haar oprecht dankbaar en ben supertrots op mijn nieuwe website!

Joseph Oubelkas
Josephoubelkas.nl