GastKind | klant Reflectit

Het traject van Gastkind

Sigrid Bakkers van Gastouderbureau Gastkind heeft een positioneringtraject bij Reflectit gedaan. Nu was het tijd voor de professionaliseringslag met de teamkanjers van Reflectit, waarmee deze positionering is vertaald naar een nieuwe, frisse website met overzichtelijk aanbod.

Bekijk hieronder het oude en nieuwe spiegelbeeld van Gastkind en lees hoe Sigrid de samenwerking met Reflectit heeft ervaren.

Sigrid Bakkers | klant Reflectit

Review

Bij de start van mijn bureau in 2011 heeft Sonja me heel goed geholpen om een mooie, inhoudelijk sterke website weg te zetten.

Nu ruim tien jaar later was het tijd voor een flinke update. De markt is veranderd, ouders zijn van een andere generatie en Gastkind heeft zich verder ontwikkeld.

Voor mij was het geen vraag, ik wilde graag dat Sonja dit weer op zou pakken. Mooi hoe Sonja vanuit haar voorkennis van Gastkind en mij persoonlijk de diepte inging met haar vragen. Geen aannames maar open vragen: waar sta je, waar wil je naar toe, wie wil je bereiken. Samen hadden we dit plaatje snel en goed ingevuld, heel effectief als je elkaar al wat langer kent.

Wat komt er altijd nog veel kijken bij zo’n traject. Prettig om met een online projectbord te werken, waar iedereen die meewerkt aan het project zijn vragen in kwijt kan en we elkaar direct kunnen benaderen.

Sonja zette me geregeld flink aan het werk of gaf duidelijk door wanneer ze wat aangeleverd wilde hebben. Prima want in de drukke werkzaamheden van elke dag moet je er echt tijd voor vrij maken.

Over het resultaat ben ik heel tevreden. Onze boodschap en mijn visie over gastouderopvang spatten van het scherm af. Daar kunnen we weer jaren mee vooruit!

Sigrid Bakkers
Gastkind.nl