Reflectit_SonjaMaike_tulpen_header

Reflectit zomerevent: samen verder groeien

Voor klanten, teamleden en netwerkrelaties

Geïnspireerd worden, aangenaam netwerken en een flinke portie gezelligheid... Klinkt als een goed plan toch? We nodigen je graag uit voor ons zomerevent.

Wanneer: vrijdag 1 juli van 15.30 tot 18.00 uur

Waar: in de bedoeïnentent van Lodge Visdonk (het is buiten, maar we staan overdekt)

Locatie: Rozenvendreef 2 in Roosendaal

Inspirerende ondernemersverhalen

Ons thema voor 2022 is samen verder groeien. Hoe we dat gaan doen, daar vertellen we je die middag graag meer over. Ook hebben we inspirerende ondernemersverhalen en leuke verrassingen in petto, maar die houden we nog even voor onszelf. Laat je vooral verrassen :-). En natuurlijk is er ook volop ruimte om lekker te netwerken en bij te praten.

Groeiactie op social media

Je hebt onze relatiekaart ontvangen, met daarin de uitnodiging voor dit zomerevent in de vorm van groeipapier. Je kunt dit groeipapier in een pot doen of in je tuin, regelmatig water geven en dan gaan jouw bloemen vanzelf bloeien.

Wij willen natuurlijk graag weten of jij goed voor jouw bloemetjes hebt gezorgd. Daar hebben we een leuke social media actie aan gekoppeld. Deel jouw foto van het resultaat op Facebook en/of Instagram met de hashtag #samenverdergroeien en tag ons in je post. Degene met het mooiste resultaat èn de leukste social media post wint een spiegelsessie op kantoor bij Reflectit ter waarde van €250. Je mag zelf bepalen welk vraagstuk je inbrengt. Wij denken mee, delen onze kennis en ervaring en helpen je op weg.

Ben jij erbij?

Genoeg leuke dingen op de agenda en we hopen natuurlijk dat jij er ook bij kunt zijn. Je kunt je aanmelden via het formulier. Eind juni ontvang je alle relevante informatie.

Zien we je op vrijdag 1 juli bij ons groeifeestje?

Sonja & Maike

Aanmelden zomerevent