Wil jij mensen laten stoppen met scrollen?
Start dan met het vertellen van verhalen!

Er was eens… Een zeer belangrijk hulpmiddel dat vaak vergeten wordt door ondernemers die social media in willen zetten voor hun bedrijf.

We hebben het natuurlijk over storytelling. Sinds jaar en dag worden er verhalen verteld en geschreven. En dat is niet voor niets. Want wie goed verhalen kan vertellen, is in staat mensen volledig aan zijn of haar lippen te laten hangen.

Verhalen zorgen ervoor dat we in ons brein een film kunnen afspelen. Een film die zo echt lijkt dat we als mens volledig worden opgeslokt. We voelen mee met de hoofdpersoon van een verhaal en dat is tevens meteen de kern waarom het vertellen van verhalen zo immens belangrijk is.

Quote_teken_paars

Hier komt de reactie van Anemoon te staan.

Anemoon Langenhoff
AnemoonLangenhoff.nl

Hier komt de reactie van Noortje te staan.

Noortje Kuhlman
Officevraagbaak.nl

Hier komt de reactie van Court te staan.

People ProVit
PeopeProvit.nl

Hier komt de reactie van Suzan te staan.

Dakopbouw Totaal
DakopbouwTotaal.nl

Hier komt de reactie van Herwin te staan.

Herwin Frijters
FinMaat.nl

Het oproepen van emoties zorgt ervoor dat er allemaal stofjes aangemaakt worden in ons brein. En die stofjes, of eigenlijk hormonen, maken ècht iets in ons los. Emoties onthouden we 70% beter dan wat dan ook.

Dus in een wereld van social media kanalen BOMVOL content, is het van groot belang dat jij leert hoe je goede verhalen schrijft. Zodat jouw ideale klant jouw content ook voor 70% beter gaat onthouden.

Succesvol social media inzetten begint allemaal met continuïteit in je content. Een plan van aanpak, weten wat je moet posten en wanneer. Wanneer je kwalitatieve content kan produceren en hier ook nog eens consistent in bent, dan ga je groeien.

Klaar om jouw verhaal te delen?

In het ProfileringPakket Storytelling op social media leer alles over hoe je storytelling inzet en toepast in jouw social media content. Je leert vanaf de basis hoe je een goed verhaal vertelt tot aan hoe je vanuit dat verhaal emoties oproept.

Reflectit | profileren-kun-je-leren

Wat houdt dit ProfileringPakket in?

Je investering voor het ProfileringPakket  Storytelling op social media is slechts € 75. Daarvoor krijg je:

  • een duidelijke instructievideo waarin we je vertellen hoe het werkt en waar je wat vindt;
  • een praktisch werkboek met uitleg wat storytelling inhoudt, waarom het belangrijk is en welke stappen nodig zijn om dit te realiseren;
  • een persoonlijke chatfunctie met de specialist die verantwoordelijk is voor dit ProfileringPakket.

Koop nu dit ProfileringPakketje en krijg gelijk toegang tot de video, het werkboek en jouw chatgroep. Start vandaag nog met groeien op social media door het vertellen van verhalen!

Reflectit_Manouk_Voermans

Manouk is social media content specialist in het team van Reflectit. Een onuitputtelijke bron van creativiteit die er alles aan doet om ondernemers succesvol te laten zijn op social media, omdat zij oprecht gelooft in de meerwaarde van persoonlijke online marketing. Gericht op resultaat, vergezeld van een gezonde portie fun.