Enthousiaste spreker over onderscheidend profileren

Veel ondernemers vinden zichtbaarheid lastig. Ze realiseren zich niet hoe belangrijk een heldere positionering is voor je bedrijf. En welke cruciale rol communicatie speelt bij een onderscheidende profilering. Hoe fantastisch zou het zijn als ondernemers zich kunnen profileren vanuit hun unieke karakter en daardoor meer wensklanten gaan aantrekken?

"Tijdens mijn presentaties en workshops ontdekken ondernemers alle communicatiegeheimen die zorgen voor unieke zichtbaarheid, waardoor ze zich onderscheidend kunnen profileren en de wensklanten krijgen die ze verdienen!"

x

Sonja Schaap als spreker over onderscheidend profileren

Kennissessie (circa 1 uur)

Tijdens deze kennissessie deelt Sonja haar eigen ervaringen als ondernemer en communicatiepartner.
Verder deelt ze 5 cruciale valkuilen waardoor ondernemers niet zichtbaar zijn en daardoor niet de klanten krijgen die ze verdienen. En natuurlijk deelt zij ook 5 belangrijke inzichten die ervoor zorgen dat ondernemers wel optimaal zichtbaar worden.
Tot slot leert Sonja de aanwezige ondernemers 3 belangrijke stappen die ervoor zorgen dat zij alle puzzelstukjes voor hun bedrijf op de juiste manier en in de juiste volgorde leggen, zodat zij zich onderscheidend en succesvol kunnen profileren.

Resultaat: meer wensklanten, dus meer omzet, dus succes!

Workshop (circa 3 uur)

Sonja geeft ook regelmatig introductieworkshops, waarbij zij haar verhaal deelt, aangevuld met voorbeelden uit de praktijk en diverse praktijkopdrachten voor de aanwezige ondernemers. Inspirerend, leerzaam, toegankelijk en vooral duidelijk, zodat ondernemers gelijk aan de slag kunnen met de opgedane kennis en de concrete handvatten die ze krijgen tijdens de workshop.

Deze workshop kan ook op locatie worden verzorgd.

Presentatie op maat (duur in overleg)

Heb je specifieke wensen of kaders voor jouw bijeenkomst of event? Sonja kan ook een presentatie op maat verzorgen.

Over de spreker

Sonja Schaap (1968) heeft een passie voor communicatie en gelooft dat dit dè succesfactor is voor ieder bedrijf. Met haar team helpt zij zelfstandig ondernemers van vooral klein mkb bij het invullen van die totale communicatiepuzzel van hun bedrijf, zodat zij zich altijd onderscheidend en succesvol kunnen profileren en daarmee hun wensklanten gaan aantrekken.

Sonja is ook auteur van het eerste boek over bedrijfsprofilering: ‘Profileren vanuit karakter: communicatie als dè succesfactor voor jouw bedrijf(verschenen in maart 2018).

De workshop 'Communicatiegeheimen waardoor je zichtbaar wordt en de klanten krijgt die je verdient' van Sonja Schaap is een aanrader voor iedere ondernemer die meer en de juiste klanten wil aantrekken. De opzet van de workshop is goed doordacht, super verzorgd en plezierig, met een mooie afwisseling van theorie, oefeningen en interactie. De tijd vliegt voorbij.
Stap voor stap word je je in deze workshop bewust gemaakt dat communicatie zonder een duidelijke aanpak hard werken zonder het gewenste effect betekent. Onderscheidend profileren verdient een gestructureerde aanpak – en de door Sonja bedachte methodiek is helder, praktisch toepasbaar en aansprekend. Met haar aanpak krijg je bij elke stap inzicht waar nog duidelijke winst in jouw communicatie en zichtbaarheid te halen is en welke acties je daarvoor kunt nemen.
Dus als je de kans hebt, zeker gaan!"

Pauline van der Veeken | Home of Power

Lees meer enthousiaste reacties »