Profileren in de praktijk

Kies voor unieke zichtbaarheid en trek jouw wensklanten aan

Je hebt die unieke blauwdruk en dat aanbod voor je bedrijf scherp en een vertaalslag gemaakt naar alle communicatie. Een passende huisstijl, een mooie maar vooral duidelijke website en professionele foto's... laat die klanten nu maar komen!

Was het maar zo makkelijk... maar zo werkt het natuurlijk niet. Nu begint het pas!

Workshops Profileren in de praktijk | Reflectit

Je moet investeren in jouw zichtbaarheid. Unieke zichtbaarheid, want jouw verhaal moet natuurlijk opvallen tussen die vele andere aanbieders. Maar hoe doe je dit? En hoe weet je wat voor jou wel en niet werkt? Waar jouw wensklanten op aanslaan... De praktijk leert dat dit vooral een kwestie is van bijsturen op basis van voortschrijdend inzicht. Dus vooral doen en checken of het werkt voor jou.

Praktisch aan de slag met jouw profilering

Wij krijgen hier veel praktische vragen over. Over hoe je succesvolle instastories maakt bijvoorbeeld, of een werkbare contentkalender met een goede verdeling tussen alle content. Of hoe je eigen huisstijltemplates maakt in Canva om die herkenbaarheid online te creëren. En zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Daarom hebben we een reeks praktische profileringworkshops uitgedacht, waarbij we je gaan helpen met onze kennis, tips en tricks, handige tools en templates en onze persoonlijke begeleiding, zodat jij die unieke zichtbaarheid kunt creëren voor je bedrijf en je onderscheidend kunt profileren.

Met onze profileringworkshops leer je hoe jij die unieke zichtbaarheid voor jouw bedrijf kunt creëren. Praktisch en concreet, met uitleg, praktijkvoorbeelden en een hand-out. En je gaat aan de slag met dit onderdeel voor jouw bedrijf. Dus direct toepasbaar!

Waar en wanneer vinden de workshops plaats?

De workshops vinden plaats op donderdagochtend van 09.00-12.30 uur. bij Laan22 in Roosendaal. De groep bestaat uit maximaal 8 deelnemers (coronaproof opstelling). Meld je dus snel aan, want vol = vol! 

Mochten er eventueel strengere maatregelen komen waardoor live workshops niet meer mogelijk zijn, dan worden de workshops online gegeven via Zoom.

Wat is jouw investering voor de profileringworkshops?

Jouw investering voor een profileringworkshop is € 150. Voor 3 workshops betaal je € 350 en voor 6 workshops slechts € 750. Als dat geen toffe deal is!
(genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw)

Workshopagenda

Donderdag 4 februari
Succesvolle stories op Instagram

Donderdag 18 februari
Continuïteit in je content

Donderdag 11 maart
Content creëren met Canva

Donderdag 25 maart
Pitchen met power

Donderdag 8 april
LinkedIn als lead

Donderdag 22 april
Netwerken is net werken

Succesvolle Stories op Instagram - door Manouk Voermans
Instastories op Instagram is de tool om in te zetten als je écht wilt groeien op Instagram en in wilt zetten op persoonlijke profilering. Het is geen kwestie van content vooruit maken, Instastories vraagt je om in het moment content te maken en jouw volgers mee te nemen in jouw leven als ondernemer. Snap je hoe dit werkt? Dan zul je merken dat je volgers groeien en je wellicht klanten haalt uit social media. In deze drie uur durende workshop gaat Manouk je alle ins & outs leren van Instastories, zodat je hier écht mee aan de slag kan.

Continuïteit in je Content - door Sonja Schaap
Loop jij er ook tegenaan dat je steeds ad hoc content plaatst op social media? Dat het eigenlijk maar een beetje bijzaak is, terwijl je weet hoe belangrijk die online zichtbaarheid is? Dat kan anders als je hier een handig systeem voor hebt! Tijdens deze workshop leert Sonja je hoe je op een eenvoudige manier een handige contentkalender maakt. En hoe je zorgt voor een goede balans tussen verschillende soorten content. We gaan praktisch aan de slag en aan het eind van deze workshop heb jij je contentkalender voor het komende kwartaal gereed!

Content creëren met Canva - door Manouk Voermans
Wil je ècht opvallen met social media? Wil je jezelf authentiek op de markt zetten met content die er tussenuit springt? Dan zul je moeten begrijpen hoe je dit soort content maakt. Gelukkig hebben we daar Canva voor. Photoshop voor dummies, zoals wij het wel eens gekscherend noemen ;-). De mogelijkheden voor het maken van toffe content zijn eindeloos! Tijdens de drie uur durende workshop gaat Manouk je alles leren over hoe je met Canva superleuke en aansprekende content maakt. En je gaat natuurlijk zelf aan de slag met jouw content. Wie weet ontdek je wel verborgen creatieve talenten!

Presenteren met power - door Sonja Schaap
Als ondernemer pitch je regelmatig op netwerkgelegenheden, ben je af en toe aan de beurt voor een bedrijfspresentatie en presenteer je misschien ook wel jouw oplossingen voor klanten. Voor de een een fluitje van een cent, voor de ander een behoorlijke uitdaging. Bibberende knieën... je stem slaat over... vlekken in je nek... herkenbaar? Met een goede opbouw van jouw verhaal, die je afhankelijk van je publiek en beschikbare tijd uit kunt breiden, kun jij je bedrijf profileren vanuit jouw unieke karakter. Met de juiste handvatten van Sonja ga jij stralen op dat podium, zeker weten!

LinkedIn als lead - door Manouk Voermans
LinkedIn is een ongekend krachtig platform voor ondernemers. De zakelijke markt is enorm goed te bereiken op dit platform. Binnen de kortste keren wordt jouw post bekeken en gelezen door duizenden mensen. Tenminste, als je snapt hoe LinkedIn werkt. In de workshop LinkedIn als Lead vertelt Manouk je alles over hoe je LinkedIn zo kan inzetten dat je bij je ideale klant terecht komt. Van het juist inrichten van je profiel, tot het schrijven en maken van bijpassende content. Aan het einde van de workshop heb jij jouw eerste super inspirerende bericht op LinkedIn staan, laat die likes maar komen!

Netwerken is net werken - door Sonja Schaap
Iedere ondernemer weet dat het belangrijk is om te netwerken, online en offline. Voldoende zichtbaar zijn, je verhaal vertellen en waardevolle ambassadeurs creëren. Het lijkt zo simpel, maar hier is nog een hoop winst te behalen voor ondernemers. Sonja neemt je tijdens deze 3 uur durende workshop mee in de wereld van het netwerken. Hoe kun je hier optimaal resultaat uit halen, wat zijn de spelregels en hoe laat je jouw netwerk voor jou werken? Na deze workshop kijk je met andere ogen naar jouw netwerk en ga je er echt meer resultaten uit halen!