Profileren in de praktijk

Kies voor unieke zichtbaarheid en trek jouw wensklanten aan

Je hebt die unieke blauwdruk en dat aanbod voor je bedrijf scherp en een vertaalslag gemaakt naar alle communicatie. Een passende huisstijl, een mooie maar vooral duidelijke website en professionele foto's... laat die klanten nu maar komen!

Was het maar zo makkelijk... maar zo werkt het natuurlijk niet. Nu begint het pas!

Profileren in de praktijk | Reflectit

Je moet investeren in jouw zichtbaarheid. Unieke zichtbaarheid, want jouw verhaal moet natuurlijk opvallen tussen die vele andere aanbieders. Maar hoe doe je dit? En hoe weet je wat voor jou wel en niet werkt? Waar jouw wensklanten op aanslaan... De praktijk leert dat dit vooral een kwestie is van bijsturen op basis van voortschrijdend inzicht. Dus vooral doen en checken of het werkt voor jou.

Praktisch aan de slag met jouw profilering

Wij krijgen hier veel vragen over. Praktische vragen over hoe je succesvolle instastories maakt bijvoorbeeld, of een werkbare contentkalender. Of hoe je visuals gebruikt in Canva om die herkenbaarheid online te creëren. Daarom hebben wij het concept Profileren in de praktijk uitgedacht, waarbij we je gaan helpen met onze kennis, tips en tricks, handige tools en templates en onze persoonlijke begeleiding, zodat jij die unieke zichtbaarheid kunt creëren voor je bedrijf en je onderscheidend kunt profileren.

Dat gaan we op twee manieren doen:

 1. Met onze online community Profileren in de praktijk, waar je dingen kunt leren van ons, maar ook van andere deelnemers. Met handige instructievideo's en templates en een fikse korting op de profileringworkshops.
 2. Met onze profileringworkshops waar je leert hoe jij die unieke zichtbaarheid voor jouw bedrijf kunt creëren. Praktisch en concreet, met uitleg, praktijkvoorbeelden en een hand-out. En je gaat aan de slag met dit onderdeel voor jouw bedrijf. Dus direct toepasbaar!

Pilotaanbod Profileringworkshops

Wij zijn uiteraard super enthousiast over onze plannen voor deze online community en de profileringworkshops. Maar we willen graag toetsen in de praktijk of het aanslaat en of onze workshopopzet haalbaar is in een dagdeel. Daarom hebben we een pilottraject bedacht tot eind van het jaar, waarbij we een fikse korting geven op de workshops in ruil voor waardevolle feedback. Daarmee kunnen wij dan de puntjes op de i zetten, zodat we dit profileringconcept in 2021 goed kunnen lanceren.

Donderdag 5 november - Profileringworkshop Succesvolle Stories op Instagram - door Manouk Voermans
Instastories op Instagram is de tool om in te zetten als je écht wilt groeien op Instagram en in wilt zetten op persoonlijke profilering. Het is geen kwestie van content vooruit maken, Instastories vraagt je om in het moment content te maken en jouw volgers mee te nemen in jouw leven als ondernemer. Snap je hoe dit werkt? Dan zul je merken dat je volgers groeien en je wellicht klanten haalt uit social media. In deze drie uur durende workshop gaat Manouk je alle ins & outs leren van Instastories, zodat je hier écht mee aan de slag kan.

Donderdag 26 november - Profileringworkshop Continuïteit in je Content - door Sonja Schaap
Loop jij er ook tegenaan dat je steeds ad hoc content plaatst op social media? Dat het eigenlijk maar een beetje bijzaak is, terwijl je weet hoe belangrijk die online zichtbaarheid is? Dat kan anders als je hier een handig systeem voor hebt! Tijdens deze workshop leert Sonja je hoe je op een eenvoudige manier een handige contentkalender maakt. En hoe je zorgt voor een goede balans tussen verschillende soorten content. We gaan praktisch aan de slag en aan het eind van deze workshop heb jij je contentkalender voor het komende kwartaal gereed!

Donderdag 10 december - Profileringworkshop Content creëren met Canva - door Manouk Voermans
Wil je ècht opvallen met social media? Wil je jezelf authentiek op de markt zetten met content die er tussenuit springt? Dan zul je moeten begrijpen hoe je dit soort content maakt. Gelukkig hebben we daar Canva voor. Photoshop voor dummies, zoals wij het wel eens gekscherend noemen ;-). De mogelijkheden voor het maken van toffe content zijn eindeloos! Tijdens de drie uur durende workshop gaat Manouk je alles leren over hoe je met Canva superleuke en aansprekende content maakt. En je gaat natuurlijk zelf aan de slag met jouw content. Wie weet ontdek je wel verborgen creatieve talenten!

De investering voor een Profileringworkshop is € 150, maar voor deze pilotworkshop betaal je slechts € 75. Kies je ze alledrie, dan betaal je € 200. Als dat geen toffe deal is!

Je kunt kiezen voor een workshop in de ochtend van 09.00-12.30 uur of een workshop in de middag van 13.30-17.00 uur. Maar let op, er is veel belangstelling getoond voor deze pilotdeal. Meld je dus snel aan, want vol = vol!

Online community Profileren in de praktijk | Reflectit

Online community Profileren in de praktijk

We starten vanaf januari 2021 met een online community profileren in de praktijk.
Wat kun je verwachten in deze groep:

 • iedere week profileringtips
 • klantvoorbeelden uit de praktijk
 • link naar instructievideo’s
 • templates
 • online vraagbaak
 • ervaringen uitwisselen met andere ondernemers
 • #durftevragen #profilerenindepraktijk

Investering: € 25 per maand (via machtiging)

Bonus: € 50 korting op themaworkshops Profileren in de Praktijk

Profileringworkshops

We starten vanaf januari 2021 met praktische workshops, gericht op profileren in de praktijk, in kleine groepen (maximaal 8 deelnemers) met veel persoonlijke aandacht. We delen onze kennis en ervaring, laten praktijkvoorbeelden zien, geven tips en tricks en handige templates. Daarna ga je aan de slag en helpen we je met jouw vragen en uitdagingen.

In een dagdeel krijg je veel informatie en praktische tips en ga je concreet aan de slag voor jouw bedrijf. Dus geen online webinars, maar live workshops, waarbij de inhoud niet alleen gericht is op de WAT, maar vooral op de HOE.

De workshops vinden plaats op donderdagochtend bij Laan22 in Roosendaal, uiteraard coronaproof ingericht. Bij grote belangstelling voor een onderwerp volgt een tweede workshop in de middag.

Workshops Profileren in de praktijk | Reflectit

Profileringthema's

Interessante thema's die op ons lijstje staan:

 • Succesvolle Stories op Instagram
 • Continuïteit in je Content
 • Content creëren met Canva
 • Pitch Perfect
 • Bloggen als een Baas
 • Hashtags als Hulptroepen
 • LinkedIn als Lead
 • Presenteren met Power
 • Waardevolle Weggever
 • Fans op Facebook
 • Foto’s met flair

Maar we laten ons natuurlijk graag voeden door onze communityleden als het gaat om relevante profileringvragen. Leden krijgen ook korting op de profileringworkshops.

Investering: € 150 per workshop (communityleden krijgen € 50 korting en betalen slechts € 100)

Bonus: Zoomsessie voor het beantwoorden van alle vragen.