Communicatie in cocreatie; we doen het samen

Vertaal je unieke karakter naar goede communicatie in woord en beeld

Je weet wie je bent, voor wie je met jouw bedrijf het verschil maakt en wat jouw onderscheidend vermogen is. Hiermee heb je de blauwdruk voor je bedrijf gemaakt, wat nodig is om de juiste klanten met passende communicatie enthousiast te maken.

De volgende stap in de Reflectit methode is het vertalen van jouw unieke karakter naar goede communicatie; iedere uiting moet kloppen en jouw boodschap versterken. Professionalisering van je communicatie zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen bij je klant en daarmee vergroot je de kans dat ze voor jou kiezen.

Heb je nog geen blauwdruk voor je bedrijf gemaakt? Lees dan eerst hoe je met jouw unieke karakter onderscheidend vermogen creëert.

Professionaliseren in cocreatie

Jouw eigenheid als ondernemer is ontzettend belangrijk voor de unieke zichtbaarheid van je bedrijf. Juist daarom geloven wij in cocreatie; jouw karakter en authenticiteit voeren de boventoon en samen zorgen we ervoor dat alles op een gestructureerde en consequente manier in je communicatie wordt verweven.

We begeleiden je stap voor stap, in een groep of 1-op-1, met als resultaat:

  • Een eigen huisstijl die past bij je bedrijf en doelgroep.
  • Passend beeldmateriaal, afgestemd op de uitstraling die jij gekozen hebt.
  • Een gebruiksvriendelijke website die ook goed vindbaar is.
  • Optimaal ingerichte socialmediakanalen, zodat je online zichtbaar wordt.
  • Authentieke communicatie die je bedrijf op de juiste manier weerspiegelt.
Grow Silently | Roshni Bihari

Het was een pittig traject, maar had het voor geen goud willen missen

"Ik had mijn opleiding afgerond en was klaar om te gaan ondernemen. Ik had nog geen website. Deze wilde ik wel, maar ik had net een investering gedaan om mijn onderneming een boost te geven. Hier werd mij verteld ‘’begin maar gewoon, een website is nog niet zo belangrijk’’. Ik dacht dat ik goed bezig was, maar mijn cliënten bleven weg. Wat deed ik niet goed? Hoe zorg ik ervoor dat ik zichtbaar ben?

Op advies van een goede vriend, heb ik contact opgenomen met Sonja. Een introductieworkshop volgde na ons contact. Tijdens de introductieworkshop viel het kwartje bij mij.  Met duidelijke taal en structuur raakte Sonja de juiste snaar bij mij.

Dit ervaarde ik als positief en ik koos voor het cocreatietraject van Reflectit. Een groepstraject met nog twee andere ondernemers volgde. Wij zaten allemaal in hetzelfde schuitje, waardoor wij elkaar konden helpen, maar ook sparren met elkaar. Hier kwamen de beste ideeën uit voort.

Uit dit traject, met Sonja als begeleider, heb ik mijn verhaal kunnen delen en op papier kunnen zetten.  Het was een pittig traject, maar ik had het voor geen goud willen missen. Dit traject met Sonja en haar fantastische team heeft mij inzicht gegeven in wie ik ben en waar ik naar toe wil als ondernemer. Wat ik het meest aan Sonja waardeer, is dat ze zegt waar het op staat (heel open en direct), ze denkt met je mee, is super snel en betrouwbaar!

Ik ben Sonja oprecht dankbaar! En trots op mijn website, want die heb ik nu!"

 

Roshni Bihari
Grow Silently