Communicatie in cocreatie; we doen het samen

Vertaal je unieke karakter naar goede communicatie in woord en beeld

Je weet wie je bent, voor wie je met jouw bedrijf het verschil maakt en wat jouw onderscheidend vermogen is. Hiermee heb je de blauwdruk voor je bedrijf gemaakt, wat nodig is om de juiste klanten met passende communicatie enthousiast te maken.

De volgende stap in de Reflectit methode is het vertalen van jouw unieke karakter naar goede communicatie; iedere uiting moet kloppen en jouw boodschap versterken. Professionalisering van je communicatie zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen bij je klant en daarmee vergroot je de kans dat ze voor jou kiezen.

Heb je nog geen blauwdruk voor je bedrijf gemaakt? Lees dan eerst hoe je met jouw unieke karakter onderscheidend vermogen creëert.

Reflectit | Sonja en Maike
Court Cameron - People Provit | klant Reflectit

Deze expeditie met Sonja en haar team heeft mij meer inzicht gegeven in waar ik naar toe wil als ondernemer

"Mijn vriendin - die eerder een traject bij Sonja heeft gedaan - zei: “Je moet naar Sonja gaan. Zij geeft jou structuur en dat is precies wat jij nog hebt.” Dat advies heb ik opgevolgd en mijn eerste ervaring met Sonja was dat ze gelijk ‘to the point’ kwam en mij aan het denken heeft gezet. Dit ervaarde ik als positief, want ik hou daarvan en had dat ook nodig. Door deze ervaring ging ik het cocreatietraject van Reflectit volgen. Dit is een groepstraject met meerdere ondernemers.  Sonja was tijdens dit traject ‘mijn expeditiebegeleider’. Want dat was het voor mij, een mooie expeditie. Sonja stuurde mij in de juiste richting naar de top van mijn berg. Deze expeditie met Sonja en haar team heeft mij meer inzicht gegeven in waar ik naar toe wil als ondernemer en hoe ik mezelf met People ProVit wil positioneren en profileren in de (online) wereld. Met als resultaat o.a. een website waar ik erg trots op ben!

Wil je als ondernemer onderscheidend zijn? Hou je van duidelijke en eerlijke communicatie? Ga je voor resultaat? Maar zoek je vooral naar iemand die betrokken is in jouw proces en ontwikkeling? Dan MOET je bij Sonja Schaap van Reflectit zijn! Sonja en team: bedankt voor de mooie ondernemersreis!"

Court Cameron
People ProVit

Professionaliseren in cocreatie

Jouw eigenheid als ondernemer is ontzettend belangrijk voor de unieke zichtbaarheid van je bedrijf. Juist daarom geloven wij in cocreatie; jouw karakter en authenticiteit voeren de boventoon en samen zorgen we ervoor dat alles op een gestructureerde en consequente manier in je communicatie wordt verweven.

We begeleiden je stap voor stap, in een groep of 1-op-1, met als resultaat:

 • Een eigen huisstijl die past bij je bedrijf en doelgroep.
 • Passend beeldmateriaal, afgestemd op de uitstraling die jij gekozen hebt.
 • Een gebruiksvriendelijke website die ook goed vindbaar is.
 • Optimaal ingerichte socialmediakanalen, zodat je online zichtbaar wordt.
 • Authentieke communicatie die je bedrijf op de juiste manier weerspiegelt.

Aanbod professionaliseren

Vertaal je unieke karakter naar goede communicatie in woord en beeld

Reflectit | basishuisstijl

Basishuisstijl:

 • Logo ontwerpen + alle logobestanden
 • Visitekaartje ontwerpen + drukwerk 200 kaartjes
 • Huisstijlsheet met alle lettertypes en kleurnummers
 • Huisstijlsjablonen voor brief, factuur, offerte en e-mail
 • Headers in huisstijl voor je socialmediakanalen

Basiswebsite:

 • Basisinstallatie met pakket betaalde plugins
 • Webstructuur opzetten op basis van unieke aanpak en aanbod
 • Websiteshoot basis (3 headers + profielfoto)
 • Webdesign inrichten o.b.v. webstructuur en huisstijlsheet
 • Webteksten schrijven o.b.v. positioneringsplan en interview, inclusief basis SEO (uitgaande van maximaal 6 tekstpagina's)
 • Website bouwen en inrichten met tekst en beeld

Projectcoördinatie:

Reflectit verzorgt de projectcoördinatie tijdens bovengenoemde trajecten. Wij zorgen voor wekelijkse updates, bewaken de planning bij onze teamkanjers en verzorgen communicatieservice waar dat nodig is. Jij hebt alleen Reflectit als jouw aanspreekpunt.

Reflectit | basiswebsite

Communicatiecoaching:

We werken tijdens dit traject niet alleen met onze teamkanjers in cocreatie, maar ook met jou als ondernemer. We begeleiden jou persoonlijk en maken tijd voor al je vragen, zodat het verhaal in tekst en beeld past als een jas en jij ècht blij bent met het resultaat.

Resultaat:

Een passende huisstijl en website met een herkenbaar eigen gezicht qua uitstraling, jouw unieke verhaal in klanttaal en een passend aanbod voor jouw wensklanten.

Investering:

Basiscommunicatie inrichten: €3.500 (ex btw)

Optioneel:

Onze professionaliseringstrajecten zijn gericht op de basis op orde, om van daaruit door te ontwikkelen. Als er behoefte is aan een uitgebreide websitefotoshoot, specifieke functionaliteiten zoals een betaalformulier of een blog, extra tekstpagina's of andere communicatiezaken die niet in de hiervoor genoemde basisopzet zitten, dan maken we daar graag een voorstel op maat voor.

NB. Het professionaliseringstraject van Reflectit is alleen af te nemen in combinatie met stap 1 - positionering (of een verkorte variant daarvan als blijkt dat de positionering al redelijk op orde is, of in geval van een herpositionering). Daar wordt namelijk de basis gelegd voor een passende vertaalslag naar alle communicatie voor jouw bedrijf.