Communicatie in cocreatie; we doen het samen

Vertaal jouw unieke karakter naar goede communicatie in woord en beeld

Je weet wie je bent, voor wie je met jouw bedrijf het verschil maakt en wat jouw onderscheidend vermogen is. Hiermee heb je de blauwdruk voor je bedrijf gemaakt, wat nodig is om de juiste klanten met passende communicatie enthousiast te maken. De volgende stap in de Reflectit methode is het vertalen van jouw unieke karakter naar goede communicatie; iedere uiting moet kloppen en jouw boodschap versterken. Professionalisering van je communicatie zorgt voor herkenbaarheid en vertrouwen bij je klant en daarmee vergroot je de kans dat ze voor jou kiezen.

Heb je nog geen blauwdruk voor je bedrijf gemaakt? Lees dan eerst hoe je met jouw unieke karakter onderscheidend vermogen creëert.

Reflectit-professionaliseren-communicatie-in-cocreatie

Professionaliseren in cocreatie

Jouw eigenheid als ondernemer is ontzettend belangrijk voor de unieke zichtbaarheid van je bedrijf. Juist daarom geloven wij in cocreatie; jouw karakter en authenticiteit voeren de boventoon en samen zorgen we ervoor dat alles op een gestructureerde en consequente manier in je communicatie wordt verweven.

We begeleiden je stap voor stap, in een groep of 1-op-1, met als resultaat:

  • Een eigen huisstijl die past bij je bedrijf en doelgroep.
  • Passend beeldmateriaal, afgestemd op de uitstraling die jij gekozen hebt.
  • Een gebruiksvriendelijke website die ook goed vindbaar is.
  • Optimaal ingerichte socialmediakanalen, zodat je online zichtbaar wordt.
  • Authentieke communicatie die je bedrijf op de juiste manier weerspiegelt.

Het is Sonja en haar team gelukt mijn verwachting te overtreffen! 

"Ik was toe aan een nieuwe website die het verhaal van De Dooij tuin- en landschapsontwerp naast de tekst versterkt met prachtige foto’s. Tijdens het interview met Sonja en de tekstschrijver in haar team zijn ze meteen aan de slag gegaan. Zelf had ik al een beeld gevormd van hoe de website eruit zou komen te zien. Hierin zijn details voor mij heel belangrijk, dus een hele moeilijke taak om deze verwachting te overtreffen. Toch is het Sonja en haar team gelukt mijn verwachting te overtreffen, echt super! De website heeft al heel veel positieve reacties opgeleverd en nog veel belangrijker: nieuwe klanten opgeleverd. Bedankt Sonja en team!"

Roel de Dooij
De Dooij tuin- en landschapsontwerp

Roel de Dooij - De Dooij tuin- en landschapsontwerp