Enthousiaste spreker over onderscheidend profileren

Sonja Schaap over communicatie als belangrijkste succesfactor

Veel ondernemers vinden zichtbaarheid lastig. Ze realiseren zich niet hoe belangrijk een onderscheidende positionering is voor je bedrijf. En welke cruciale rol communicatie speelt bij een succesvolle profilering.

Hoe fantastisch zou het zijn als ondernemers zich kunnen profileren vanuit hun unieke karakter en daardoor meer wensklanten gaan aantrekken?

Reflectit | Sonja Schaap als spreker

Kennissessie (circa 1 uur)

Tijdens deze kennissessie deelt Sonja haar ervaringen als ondernemer en communicatiepartner.

Verder deelt ze 5 cruciale valkuilen die ervoor zorgen dat ondernemers niet zichtbaar zijn en daardoor vaak niet succesvol zijn. En natuurlijk deelt ze ook die 5 belangrijke inzichten die ervoor zorgen dat ondernemers wèl optimaal zichtbaar worden en daardoor de klanten krijgen die ze verdienen.

Tot slot leert Sonja de aanwezige ondernemers 3 belangrijke stappen die ervoor zorgen dat zij alle puzzelstukjes voor hun bedrijf op de juiste manier en in de juiste volgorde leggen, zodat die communicatiepuzzel klopt en zij zich onderscheidend en succesvol kunnen profileren.

Workshop (circa 3 uur)

Sonja geeft ook regelmatig introductieworkshops, waarbij zij haar verhaal deelt, aangevuld met voorbeelden uit de praktijk en opdrachten voor de aanwezige ondernemers. Inspirerend, leerzaam, toegankelijk en vooral duidelijk, zodat ondernemers gelijk aan de slag kunnen met de opgedane kennis en concrete handvatten die ze krijgen. Deze workshop geeft Sonja op verzoek ook incompany.

Presentatie op maat (duur in overleg)

Heb je specifieke wensen of kaders voor jouw bijeenkomst of event? Sonja kan ook een presentatie op maat verzorgen.

Bert Bal - Studio Balneo

Wie zijn mijn wensklanten en hoe weten die mij te vinden?

"Tijdens een seminar van Sonja op de Startersdag van Zuidwest-Brabant werd ik mij bewust dat ik een duidelijke focus moest kiezen. Wie zijn nu eigenlijk mijn wensklanten en hoe weten die mij te vinden?

Ik volgde de introductieworkshop van Sonja, waarbij ik me volledig bewust werd dat ik een goed concept heb om me onderscheidend te profileren. Ik ben met Reflectit het proces ingegaan naar de juiste positionering met professionele invulling van alle communicatie voor Studio Balneo.

Nu kan ik met trots vertellen dat de communicatiepuzzel van Studio Balneo weer helemaal klopt en ik me vol vertrouwen onderscheidend kan profileren naar mijn wensklanten. Bedankt Sonja en team!”

Bert Bal
Studio Balneo