Enthousiaste spreker over onderscheidend profileren

Sonja Schaap over communicatie als belangrijkste succesfactor

Veel ondernemers vinden zichtbaarheid lastig. Ze realiseren zich niet hoe belangrijk een heldere positionering is voor je bedrijf. En welke cruciale rol communicatie speelt bij een onderscheidende profilering. Hoe fantastisch zou het zijn als ondernemers zich kunnen profileren vanuit hun unieke karakter en daardoor meer wensklanten gaan aantrekken?

Sonja Schaap | presentatie

Kennissessie (circa 1 uur)

Tijdens deze kennissessie deelt Sonja haar ervaringen als ondernemer en communicatiepartner.

Verder deelt ze 5 cruciale valkuilen die ervoor zorgen dat ondernemers niet zichtbaar zijn en daardoor vaak niet succesvol zijn. En natuurlijk deelt ze ook die 5 belangrijke inzichten die ervoor zorgen dat ondernemers wèl optimaal zichtbaar worden en daardoor de klanten krijgen die ze verdienen.

Tot slot leert Sonja de aanwezige ondernemers 3 belangrijke stappen die ervoor zorgen dat zij alle puzzelstukjes voor hun bedrijf op de juiste manier en in de juiste volgorde leggen, zodat die communicatiepuzzel klopt en zij zich onderscheidend en succesvol kunnen profileren.

Workshop (circa 3 uur)

Sonja geeft ook regelmatig introductieworkshops, waarbij zij haar verhaal deelt, aangevuld met voorbeelden uit de praktijk en praktijkopdrachten voor de aanwezige ondernemers. Inspirerend, leerzaam, toegankelijk en vooral duidelijk, zodat ondernemers gelijk aan de slag kunnen met de opgedane kennis en concrete handvatten die ze krijgen tijdens de workshop.

Presentatie op maat (duur in overleg)

Heb je specifieke wensen of kaders voor jouw bijeenkomst of event? Sonja kan ook een presentatie op maat verzorgen.

Sonja Schaap | presentatie

Wie zijn nu eigenlijk mijn wensklanten en hoe weten die mij te vinden?

"Tijdens een seminar van Sonja op de Startersdag van Zuidwest-Brabant werd ik mij bewust dat ik een duidelijke focus moest kiezen. Wie zijn nu eigenlijk mijn wensklanten en hoe weten die mij te vinden? Ik volgde de introductieworkshop van Sonja, waarbij ik me volledig bewust werd dat ik een goed concept heb om me onderscheidend te profileren. Ik ben met Reflectit het proces ingegaan naar de juiste positionering met professionele invulling van alle communicatie voor Studio Balneo. Nu kan ik met trots vertellen dat de communicatiepuzzel van Studio Balneo weer helemaal klopt en ik in vol vertrouwen me onderscheidend ga profileren richting mijn wensklanten. Bedankt Sonja en haar team!”

Bert Bal
Studio Balneo

Bert Bal - Studio Balneo
Reflectit | introductieworkshop

Introductieworkshop

Worstel jij met je communicatie? En wil je graag ontdekken hoe focus en structuur in je communicatie zorgen voor een duidelijk verhaal en meer wensklanten?

In deze interactieve workshop deelt Sonja naast haar kennis en ervaring, cruciale valkuilen en belangrijke inzichten en krijg je concrete handvatten om communicatie succesvol in te zetten voor jouw bedrijf.

Jouw investering voor deze praktische introductieworkshop is €25 exclusief btw.

Boek Sonja Schaap | Profileren vanuit karakter

Boek 'Profileren vanuit karakter'

Wil jij meer leuke klanten? Wat je uitstraalt trek je aan! En daarom is je bedrijf profileren vanuit jouw unieke karakter nu zo belangrijk. Daarmee onderscheid je je, trek je jouw wensklanten aan en behaal je uiteindelijk meer succes.

Dit boek biedt praktische handvatten voor jou als ondernemer om gelijk aan de slag te gaan met jouw communicatie.

Jouw investering voor dit praktische ondernemersboek is €29,95 exclusief btw.

Reflectit_spiegelsessie

Spiegelsessie met Sonja

Passen de workshopdata niet? Ben je geen lezer? Of misschien vind je 1-op-1 contact gewoon fijner? Plan dan een spiegelsessie.

Sonja maakt graag 1 uur voor je vrij om naar de communicatie-uitdagingen voor jouw bedrijf te kijken (inclusief voorbereiding). Hierna heb jij belangrijke inzichten waar jij mee verder kunt, alleen of met Reflectit als communicatiepartner.

Voor een (online) spiegelsessie van 1 uur is jouw investering €150 exclusief btw.