Professionalisering Yvonne Engelen

Reflectit biedt een uniek cocreatietraject aan voor ondernemers die graag zelf hun communicatie in willen richten, maar wel hulp willen om de juiste stappen te zetten. Samen met het team van Reflectit leggen zij die complete communicatiepuzzel in de juiste volgorde, passend bij het unieke karakter van hun bedrijf.

Bekijk hieronder het resultaat van het traject van Yvonne Engelen - natuurcoaching, die in de najaar van 2019 deelnam aan het cocreatie groepstraject.

Yvonne Engelen_profielfoto

Al een hele tijd was ik bezig met mijn bedrijf voor natuurcoaching stevig in wereld te zetten. Nu, na de reeks workshops en gesprekken met Sonja van Reflectit en haar team, besef ik waarom dit niet goed lukte: jezelf profileren is een vak op zich.

Het is te merken dat Sonja haar vak met plezier en volle overtuiging doet. Ze weet perfect jouw sterktes en zwaktes naar boven te halen. En hoe daar mee aan de slag te gaan. In een groep met mede-ondernemers werken, brainstormen en antwoorden zoeken is een hele grote meerwaarde. Je voedt elkaar in ideeën en daagt elkaar uit.

Dit traject is een leerproces en hard werken, maar ik ben blij dat ik me hier in heb verdiept. Want wat een complimenten krijg ik over mijn website! Hij is nu helemaal op mijn lijf geschreven en laat alles zien waar ik voor sta. Het stukje Profileren in de Praktijk staat nog in de startblokken. Daar zullen de praktijksessies van Sonja en haar team me verder in begeleiden. Daar ben ik van overtuigd. Dankjewel Sonja!

Yvonne Engelen
Yvonne Engelen

Quote_teken_paars