ViaCrea | klant Reflectit

Het traject van Via Crea

Karin Bezemer van Via Crea kwam via een andere klant bij Reflectit terecht. Ze had een eigen bedrijf naast haar baan en behoefte om dat wat professioneler neer te zetten. Daar kunnen wij natuurlijk prima bij helpen.

Karin is gestart met een positioneringworkshop bij Reflectit, waar ze flink aan de tand is gevoeld over alle belangrijke zaken voor die stevige fundering voor haar bedrijf.

Vervolgens hebben we met de teamkanjers van Reflectit een professionaliseringslag gemaakt, door deze positionering te vertalen naar een nieuwe, creatief ogende website met een passend aanbod voor haar wensklanten.

Voor de profilering heeft Via Crea een Cocreatie Plus Partnerschap met Reflectit, wat inhoudt dat we de website onderhouden en beheren en vraagbaak zijn. Daarnaast nemen wij het social media beheer voor onze rekening en ondersteunen we bij communicatie- of profileringvraagstukken die spelen voor Via Crea, waar ons advies of onze inbreng gewenst is.

Bekijk hieronder het oude en nieuwe spiegelbeeld van Via Crea en lees hoe Karin de samenwerking met Reflectit heeft ervaren.

Karin Bezemer - Via Crea

Ik werd gedwongen om goed na te denken over mijn ideale klant en doelgroep

Mijn praktijk uitbreiden en meer onder de aandacht brengen dat was mijn plan. Ik dacht na over een nieuwe website waarmee ik mijzelf wat meer kon profileren. Al snel werd mij duidelijk dat ik dit niet alleen zou kunnen. Via via kwam ik bij Sonja terecht op koffiedate. Wat heerlijk om te merken dat ze mijn ideeën wel kon waarderen, maar ook meteen opmerkte dat ik niet de juiste volgorde hanteerde.

Voordat ik mijzelf zou kunnen profileren met een nieuwe website moest er eerst een positioneringplan gemaakt worden. Na een dag werken aan dit plan, samen met andere ondernemers, werd ik min of meer gedwongen om goed na te denken over een aantal zaken, zoals mijn ideale klant en doelgroep. Daarna heb ik ‘ja’ gezegd tegen het voorstel van Sonja. In èèn keer alles aanpakken: mijn website, nieuwe huisstijl, visitekaartjes en social media. Even lastig voor mij om een aantal zaken uit handen te geven. Maar al snel merkte ik dat Sonja, haar team en ik als partners samenwerkten en dat gaf mij vertrouwen.

Mijn plannen en ideeën zijn vertaald in een mooie website met de uitstraling die bij mij past en met teksten die mijn verhaal juist weergeven. Ik ben er heel blij mee. Het is een mooi uitgangspunt voor een nieuwe en heldere koers. Bedankt!

Karin Bezemer
Via Crea