Talia | klant Reflectit

Het traject van Talia Latuhihin van TALIA

Reflectit biedt een cocreatie groepstraject aan voor ondernemers die graag zelf aan de slag willen met die totale communicatiepuzzel voor hun bedrijf, maar wel met professionele begeleiding zodat ze de juiste stappen zetten.

Allereerst helpt Sonja de groepsdeelnemers om die positionering van hun bedrijf scherp te krijgen met een heldere blauwdruk en een gestructureerd aanbod in een praktisch positioneringsplan.

Daarna gaan we samen met het team van Reflectit een professionaliseringslag maken naar alle communicatie in woorden beeld.

Tot slot maken we een profileringplan, waarbij de focus ligt op offline en online zichtbaarheid.

Bekijk hieronder het spiegelbeeld van TALIA dat in cocreatie met Reflectit is ontwikkeld.

Talia Latuhihin | klant Reflectit

Voor mij was het een no-brainer om in het cocreatietraject te stappen

Ik ben via een vriend, die ook een cocreatietraject heeft gevolgd, bij Reflectit terecht gekomen. Ik wilde ook mijn eigen onderneming starten, maar ik wist ook dat ik geen kaas had gegeten van wat er allemaal bij zou komen kijken. Een cocreatietraject met alle benodigde verschillende expertises die mij daarbij konden helpen, klonk daarom als muziek in mijn oren.

De introductieworkshop bevestigde voor mij wat ik zocht en ik kon me helemaal vinden in de directe, hands-on, no-nonsens stijl van Sonja. Voor mij een no-brainer om het cocreatietraject in te stappen.

Ik ben enorm blij met het de uitkomst van het gehele proces. De coaching en begeleiding hebben de helderheid gegeven om te weten wat mijn onderneming uniek maakt en hoe je je eigen onderneming kan laten bloeien. Daarbij is de vormgeving van het uiterlijk van mijn onderneming met behulp van alle expertises in het team een mooie basis waarop ik mijn onderneming kan bouwen.

Beide aspecten zijn enorm waardevol en daarom zou ik Reflectit ook van harte aanbevelen aan andere (startende) ondernemers.

Talia Latuhihin
TALIA