Studio Balneo | klant Reflectit

Het traject van Studio Balneo

Bert Bal van Studio Balneo is specialist in badkamerontwerp op maat in 3D. Een prachtig concept, maar Bert vond het lastig om dit op de juiste manier in de etalage te zetten en vroeg daarbij onze hulp.

We zijn gestart met zijn positionering en hebben dat onderscheidend vermogen van Studio Balneo uitgewerkt en belangrijke keuzes gemaakt.

Vervolgens hebben we met de teamkanjers van Reflectit een professionaliseringslag gemaakt, door deze positionering te vertalen naar een nieuwe website met  een hoop badkamerinspiratie en een digitale 3D-showroom.

Voor de profilering heeft Studio Balneo een Cocreatie Plus Partnerschap met Reflectit, wat inhoudt dat we  de website onderhouden en beheren en vraagbaak zijn. Daarnaast nemen wij het social media beheer van Studio Balneo voor onze rekening en ondersteunen we bij communicatie- of profileringvraagstukken die spelen voor Studio Balneo, waar ons advies of onze inbreng gewenst is.

Bekijk hieronder het oude en nieuwe spiegelbeeld van Studio Balneo en lees hoe Bert de samenwerking met Reflectit heeft ervaren.

Bert Bal - Studio Balneo

Betrouwbaar, snel, gestructureerd en praktisch

Een aantal jaar geleden heb ik tijdens de Startersdag van Zuidwest-Brabant het seminar gevolgd van Reflectit, waarbij Sonja de deelnemers wees op de 5 cruciale valkuilen die ervoor zorgen dat jouw bedrijf niet zichtbaar is. Op dat moment was ik 2 jaar daarvoor gestart met mijn onderneming Studio Balneo. Had ruim geïnvesteerd in het laten maken van een logo, huisstijl en website en was nog niet echt bezig met de vraag: wat zijn nu mijn wensklanten. Wel wist ik waarin ik me als onderneming onderscheid.

Ik kwam er in de loop der jaren steeds meer achter dat ik een duidelijke focus moest kiezen. Wie zijn nu eigenlijk mijn wensklanten en hoe weten die mij te vinden? In januari van dit jaar heb ik de introductieworkshop bij Sonja gevolgd, waarbij ik me volledig bewust werd dat ik een goed concept heb om me onderscheidend te profileren. In de daarop vervolgende koffiedate met Sonja hebben we de communicatie-uitdagingen bekeken en de toekomstscenario’s besproken.

Zo ben ik met Reflectit het proces ingegaan naar de juiste positionering met professionele invulling van alle communicatie voor Studio Balneo. Nu kan ik met trots vertellen dat de communicatiepuzzel van Studio Balneo weer helemaal klopt en ik in vol vertrouwen me onderscheidend ga profileren richting mijn wensklanten. Mijn website is mijn visitekaartje en geeft nu duidelijk aan waar Studio Balneo voor staat. Bedankt Sonja en haar team!

Bert Bal
Studio Balneo