Professionalisering RinievanDriel.nl

Compliment van de klant

Rinie van Driel“Een website maken kan tegenwoordig iedereen toch? Ik heb het zelf tot 2x toe gedaan. En het resultaat was matig. Heel matig. Toen ontmoette ik Sonja op een netwerkbijeenkomst en ik liet haar mijn website zien. Ze had meteen een paar goede adviezen en ik besefte dat ik gewoon een professional nodig had als ik mijn bedrijf en mijn website serieus wilde nemen.

Sonja en haar team gingen voor me aan de slag en het resultaat mag er zijn. Ik heb niet alleen een website die helemaal bij me past, maar ik zie ook meteen de bezoekersaantallen stijgen. In de week dat mijn nieuwe website online ging, kreeg ik meteen al 2 mooie aanvragen, dus dat is echt beter dan ik had verwacht. Ik wilde meer bezoekers op de website, beter gevonden worden en vooral ook een professionelere uitstraling en mijn boodschap duidelijker uitdragen. En ik zie het meteen: nu ik dat doe levert het me direct nieuwe klanten op.

Ik beveel de begeleiding en adviezen van Sonja dan ook van harte aan. Als je een professionele website wilt waarop je jezelf duidelijk positioneert en je boodschap goed uitdraagt, dan moet je echt bij Sonja zijn. Voor mij was het de investering meer dan waard.”

Rinie van Driel
Rinievandriel.nl