Reverso | klant Reflectit

Het traject van Reverso

Reflectit biedt een cocreatie groepstraject aan voor ondernemers die graag zelf aan de slag willen met die totale communicatiepuzzel voor hun bedrijf, maar wel met professionele begeleiding zodat ze de juiste stappen zetten.

Allereerst helpt Sonja de groepsdeelnemers om die positionering van hun bedrijf scherp te krijgen met een heldere blauwdruk en een gestructureerd aanbod in een praktisch positioneringsplan.

Daarna gaan we samen met het team van Reflectit een professionaliseringslag maken naar alle communicatie in woorden beeld.

Tot slot maken we een profileringplan, waarbij de focus ligt op offline en online zichtbaarheid.

Bekijk hieronder het spiegelbeeld van Reverso dat in cocreatie met Reflectit is ontwikkeld.

Jacqueline Looijmans | klant Reflectit

Ik voel me nu ook ècht ondernemer in plaats van zelfstandige

Ik wilde mijn nieuwe bedrijf meteen professioneel neerzetten. En daarin had ik ondanks mijn jarenlange ervaring als zelfstandige nog behoorlijk wat stappen te nemen. Want werken in je bedrijf is een heel andere tak van sport dan werken aan je bedrijf!

Onder de deskundige begeleiding van Sonja, die me met ontzettend veel geduld naar het eindresultaat heeft geloodst, had ik het resultaat wat we nu in cocreatie hebben neergezet niet behaald.

Regelmatig hield Sonja mij een spiegel voor, als ik weer eens van mijn gestelde doelen afweek of wanneer ik zo overweldigd was en het niet even meer wist. Ik kon ik er in ieder geval van op aan, dat het voor Sonja nog steeds glashelder was waar we naar toe werkten.

Ik heb als ondernemer ontzettend veel nieuwe kennis verkregen en ik voél me nu ook écht ondernemer in plaats van zelfstandige. Mijn website is oprecht een afspiegeling geworden van wie ik ben en waar ik voor sta met mijn bedrijf en ik ben echt ontzettend trots op het resultaat!

Jacqueline Looijmans
Reverso-begeleiding.nl