Professionalisering ProjectKameleon

Reflectit biedt een uniek cocreatietraject aan voor ondernemers die graag zelf hun communicatie in willen richten, maar wel hulp willen om de juiste stappen te zetten. Samen met het team van Reflectit leggen zij die complete communicatiepuzzel in de juiste volgorde, passend bij het unieke karakter van hun bedrijf.

Bekijk hieronder het resultaat van het traject van Barbara Baan van ProjectKameleon, die in het najaar van 2020 deelnam aan het cocreatie groepstraject.

Barbara Baan_profielfoto

In 2020 was ik op een punt aangekomen dat ik het roer totaal wilde omgooien, maar ik was nog ontzettend zoekende waar ik naar toe wilde. Sonja kwam precies op het goeie moment op m’n pad. Tijdens haar  introductieworkshop werd ik subtiel geconfronteerd met m’n eigen vastgeroeste ideeën en dat was zeer verhelderend. In een 1 op 1 gesprek daarna wist Sonja precies mijn rode draad te vinden die ik zelf niet meer zag. Met volle overtuiging en veel energie ben ik toen in een cocreatietraject bij Reflectit gestapt.

In stappen heb ik samen met Sonja een nieuw bedrijf opgezet, echt vanaf de basis. Het was geweldig om tijdens dit pittige proces continue begeleid te worden en feedback, advies en ondersteuning te krijgen. In m’n eentje had ik dit echt niet kunnen verwezenlijken. 

Samen met Sonja en haar super team heb ik een klinkende naam, een passende huisstijl en een strakke website met goeie teksten ontwikkeld die mij passen als een handschoen. Ik ben zo blij dat ik m’n passie voor organiseren en coördineren heb hervonden om vol energie een nieuwe fase in te gaan!

Barbara Baan
ProjectKameleon

Quote_teken_paars