Professionalisering Officevraagbaak

Reflectit biedt een uniek cocreatietraject aan voor ondernemers die graag zelf hun communicatie in willen richten, maar wel hulp willen om de juiste stappen te zetten. Samen met het team van Reflectit leggen zij die complete communicatiepuzzel in de juiste volgorde, passend bij het unieke karakter van hun bedrijf.

Bekijk hieronder het resultaat van het traject van Noortje Kuhlman van Officevraagbaak, die in de voorjaar van 2020 deelnam aan het cocreatie groepstraject.

Noortje Kuhlman-profielfoto

Ik had een website, zelfs een duidelijke als ik mijn klanten mocht geloven. Toch knaagde er wel degelijk iets aan mij. Ik kon slecht dingen zelf aanpassen, moest steeds vragen of iets veranderd kon worden. Er werd nauwelijks, of zelfs niet, naar mij geluisterd. Daarbij betaalde ik echt enorm veel, wat zich niet terugverdiende.

Sonja kende ik al een tijdje. We zijn elkaar toevallig eens tegengekomen en troffen elkaar zo af en toe op netwerkbijeenkomsten. En op een van die bijeenkomsten gaf zij een introductieworkshop over Profileren vanuit karakter. Het boek dat ze hierover schreef had ik al, zelfs gelezen ;-). Maar wat een inzicht tijdens deze workshop! Sonja prikkelt…

Een koffiedate volgde en ik werd steeds enthousiaster. Zie je wel, mijn gevoel klopte.

Het CoCreatietraject dat Reflectit aanbiedt laat je goed nadenken over het waarom, voor wie, en wat je daarbij nodig hebt. Nou, een compleet nieuwe strategie dus! Grappig om te ontdekken dat wat ooit aan de keukentafel begon nu precies weer zo tevoorschijn kwam. Wel een focus op een bepaald onderdeel maar vooral… ik heb zoveel meer te bieden dan de krapte van dat ene onderdeel in backofficetools. Ik werd weer vrolijk!

Nu was mijn website net helemaal omgetoverd tot een WordPress website, ook met hulp van het Reflectit-team, maar hij kon weer totaal op de schop. Hoewel we het echt niet altijd met elkaar eens waren (zet twee sterke karakters bij elkaar…) is het een echte cocreatie geworden. De website straalt mijn aanpak uit.

Via Zoom en Monday een Cocreatietraject door de crisis leiden. Petje af!

Met veel enthousiasme kan ik weer door. Ik kan en zal dan ook iedere ondernemer die wel wat hulp van buitenaf kan gebruiken, aanraden om dit traject te gaan volgen. Je komt er sterker uit dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

Dank Sonja en team voor alle hulp en het meedenken!

Noortje Kuhlman
Officevraagbaak.nl