Moestuinieren met Suus | klant Reflectit

Het traject van Moestuinieren met Suus

Reflectit biedt een cocreatie groepstraject aan voor ondernemers die graag zelf aan de slag willen met die totale communicatiepuzzel voor hun bedrijf, maar wel met professionele begeleiding zodat ze de juiste stappen zetten.

Allereerst helpt Sonja de groepsdeelnemers om die positionering van hun bedrijf scherp te krijgen met een heldere blauwdruk en een gestructureerd aanbod in een praktisch positioneringsplan.

Daarna gaan we samen met het team van Reflectit een professionaliseringslag maken naar alle communicatie in woorden beeld.

Tot slot maken we een profileringplan, waarbij de focus ligt op offline en online zichtbaarheid.

Bekijk hieronder het spiegelbeeld van Moestuinieren met Suus dat in cocreatie met Reflectit is ontwikkeld.

Suzanne Broers | klant Reflectit

Ik vind het echt een cadeau aan mezelf

Ergens als ondernemer kom je op dat punt dat je duidelijker naar buiten wil shinen. Juist op dat punt kom ik uit bij de introductieworkshop van Sonja, waarin zij precies op de pijnpunten drukt.

Met die punten uit de workshop kan ik zeker aan de gang, maar ik weet van mezelf dat ik hier geen talent voor heb, dus ga ik na de koffiedate met Sonja voor het volledige cocreatietraject.

Daar heb ik geen seconde spijt van gehad. Samen aan de slag, door de pijnpunten heen, onder begeleiding van Sonja. Zij betrekt haar teamleden erbij daar waar nodig en bouwt mee aan je bedrijf door te laten zien hoe de buitenwereld naar jouw bedrijf kijkt.

De professionele manier waarop Sonja dit invult met twee volledig verzorgde workations, maakt het ook nog een cadeau aan jezelf. Het grootste voordeel is dat je even UIT je bedrijf AAN je bedrijf werkt. Zonder afleiding van alledag. Je wordt letterlijk weggestuurd met de opdracht het NU te doen. En dan gebeurt het ook.

Heel veel geleerd, heel gezellig gehad met de andere ondernemers en hun uitdagingen, op de meest prachtige locatie van Brabant.

Dit traject is niet uit te drukken in geld en had me anders jaren gekost. Ik vind het echt een cadeau aan mezelf om mijn bedrijf nu zo weg te zetten en weet nu zeker dat iedere ondernemer een communicatiepartner nodig heeft.

Dank je wel Sonja en team van Reflectit!

Suzanne Broers
Moestuinierenmetsuus.nl