Professionalisering Mijn Laatste Ik

Reflectit coördineert alle professionaliseringtrajecten en biedt communicatieservice gedurende het traject. Het cocreatieteam voor Mijn Laatste Ik bestond naast Reflectit uit:

Compliment van de klant

"Ik leerde Sonja kennen en dacht: “Wouw wat een powervrouw!” Ik ben zeer vereerd dat ik haar heb leren kennen. Sonja weet zo goed die rode draad boven tafel te halen voor je bedrijf. Ze is je elke keer 3 stappen voor en weet bij alles de puntjes op de i te zetten. De workshop die ik heb gevolgd, heeft mijn ogen geopend en echt aan het denken gezet. Al vrij snel besloot ik ook de invulling van mijn communicatie bij Reflectit onder te brengen en het resultaat is prachtig. Ik ben ontzettend trots op Sonja en haar team en raad iedere ondernemer aan haar in te huren als je eens kritisch naar je bedrijf wilt laten kijken. Want met Sonja kun je groeien, zowel persoonlijk als met je bedrijf.
Toch wil ik ook specifiek Karen van de Wiel even extra benoemen, een van de teamkanjers van Sonja die de teksten voor mijn website heeft geschreven. Als ik deze dames niet had leren kennen, had ik mijn bedrijf opgegeven. Mijn dank is groot!"

Diana Smit
www.mijn-laatste-ik.nl