KarinBezemer_logo

Het traject van Karin Bezemer

Karin Bezemer is al jaren klant bij Reflectit. Destijds gestart met haar bedrijf Via Crea, waarmee we mooie professionaliseringslagen hebben gemaakt. Inmiddels heeft Karin een behoorlijke expertstatus bereikt als het gaat om haar expertise op het gebied van creatieve communicatie. Dat vraagt om een volgende stap in haar ondernemerschap en daar helpen we haar natuurlijk graag bij.

We hebben eerst haar positionering scherpgesteld, om ervoor te zorgen dat die fundering van haar bedrijf blijft passen.

Vervolgens hebben we met de teamkanjers van Reflectit opnieuw een professionaliseringslag gemaakt, door deze positionering te vertalen naar een aangepaste website met uitgebreid aanbod voor haar wensklanten.

Voor de profilering heeft Via Crea een Cocreatie Plus Partnerschap met Reflectit, wat inhoudt dat we de website onderhouden en beheren en vraagbaak zijn. Daarnaast nemen wij het social media beheer voor onze rekening en ondersteunen we bij communicatie- of profileringvraagstukken, waar ons advies of onze inbreng gewenst is.

Bekijk hieronder het oude spiegelbeeld van Via Crea en het nieuwe spiegelbeeld van Karin Bezemer en lees hoe Karin de samenwerking met Reflectit bij deze spannende stap zelf heeft ervaren.

Karin Bezemer

Reflectit ondersteunde dit proces en maakte mijn wensen concreet

"Ruim vijf jaar nadat Reflectit voor mij mijn eerste website bouwde, is het tijd voor een volgende stap. 

Veel ouders en kinderen weten de weg naar mijn praktijk inmiddels te vinden. Ook scholen vragen mij om coachtrajecten aan te bieden binnen hun eigen setting, individueel of in kleine groepjes. En na zo veel jaren coachen heb ik mijn eigen methode ontwikkeld: ViaCrea. Tijdens een mooie basiscursus krijgen professionals die werken met kinderen op school, als therapeut of in de zorg de tools aangereikt om creatieve communicatie in te zetten in hun praktijk. Op studiedagen van scholen, coaches en therapeuten vertel ik ook graag over het belang en de kracht van creatieve communicatie. Eèn van de tools die ik gebruik zijn emotiekaartjes. Afgelopen jaar heb ik mijn eigen set ontwikkeld.

Alles wat ik doe en deed gaat in overleg met Reflectit. Sonja en haar geweldige team ondersteunen en stimuleren mij om mij als zelfstandige verder te ontwikkelen. Dat is voor mij èèn grote ontdekkingstocht!

We voelden allemaal dat het tijd werd voor een volgende stap. Reflectit ondersteunde dit proces en maakte mijn wensen concreet. Verder onder mijn eigen naam, met een nieuwe website en een aanbod dat gericht is op volwassenen en kindprofessionals. Ik ben er blij mee!"

Karin Bezemer
KarinBezemer.nl