Professionalisering Jumelet VeranderKracht

Reflectit biedt een uniek cocreatietraject aan voor ondernemers die graag zelf hun communicatie in willen richten, maar wel hulp willen om de juiste stappen te zetten. Samen met het team van Reflectit leggen zij die complete communicatiepuzzel in de juiste volgorde, passend bij het unieke karakter van hun bedrijf.

Bekijk hieronder het resultaat van het traject van Tilly Jumelet, die in de najaar van 2019 heeft deelgenomen aan het cocreatie groepstraject.

Marsha-Paans_profiel

Toen ik een jaar geleden besloot om als freelancer door het leven te gaan was dat best een beetje spannend. Wie zijn mijn klanten? Waar zitten mijn klanten? Hoe kunnen mijn klanten mij vinden? Hoe wordt ik zichtbaar?! Alsof Sonja mijn gedachten kon lezen raakten we met elkaar in gesprek.

Ik besloot om naar haar introductieworkshop te gaan en daar kwam ik erachter dat Sonja haar aanpak mij ontzettend aansprak. Ik ging het co-creatie traject aan! Ik vertelde mijn verhaal. 'Marsha Paans vertaalt, vertelt, verwondert’, floepte ze eruit. Dit sloeg de spijker op zijn kop en ik gaf Sonja een high five (echt gebeurd). Het verbaasde me hoe snel Sonja tot de kern mijn bedrijf kwam. Ze heeft echt aandacht voor je, luistert naar je verhaal, spiegelt je en maakt altijd tijd voor je vrij.

Een paar maanden later heb ik een compleet nieuwe uitstraling, een rugzak vol tips & feedback, communiceer ik een duidelijke boodschap en merk ik dat mijn wensklanten mij weten te vinden. Bedankt Sonja voor de waardevolle lessen, de heldere spiegel en de zichtbaarheid!

Marsha Paans
Marshapaans.nl