Professionalisering Ilja Verstraten

Reflectit biedt een uniek cocreatietraject aan voor ondernemers die graag zelf hun communicatie in willen richten, maar wel hulp willen om de juiste stappen te zetten. Samen met het team van Reflectit leggen zij die complete communicatiepuzzel in de juiste volgorde, passend bij het unieke karakter van hun bedrijf.

Teamkanjers die meewerken aan dit cocreatietraject zijn:

Compliment van de klant

Ilja Verstraten | klant Reflectit

"De website die ik had voelde nooit echt passend. Er ontbrak iets maar ik wist niet wat. Ik heb mijn website meerdere malen veranderd maar nooit echt het gevoel gehad dat het daardoor beter bij me ging passen. Het was nooit echt míjn website.

Toen ik een koffiedate met Sonja had, viel alles op zijn plek. Sonja wist precies te verwoorden wat ik voelde maar zelf nog niet doorhad. Het voelde goed en vertrouwd en ik wist dat Sonja mij kon leren wat ik nodig had. Ik ben met Sonja het cocreatietraject ingegaan en heb mijn bedrijf vanaf het begin terug opgezet. Ik heb mijn missie en mijn visie opnieuw bekeken en met Sonja en haar team mijn website en bedrijf opnieuw opgebouwd, nu helemaal passend bij mij en het gevoel dat ik wil overbrengen: warm en persoonlijk. Er staat nu een stevige basis onder mijn bedrijf en van hieruit kan ik verder bouwen.

Sonja denkt mee en geen vraag is te gek. Ik begon net aan het traject voor de coronamaatregelen ingingen, dus konden we al snel geen livedagen meer doen. Sonja en haar team hadden hier in een mum van tijd een oplossing voor en alles omgezet naar een online traject zodat alles kon doorgaan zonder kwaliteit of informatie te verliezen.

Ik kan dit traject en de hulp van Sonja en haar team iedereen aanraden. Het zorgt voor een boost voor je bedrijf maar ook voor jou persoonlijk. Dankjewel Sonja en teamleden voor al jullie hulp en antwoorden op soms lastige vragen waar jullie hoe dan ook een antwoord op vonden.

Ilja Verstraten
Iljaverstraten.nl