Grow Silently | klant Reflectit

Het traject van Roshni Bihari van Grow Silently

Reflectit biedt een cocreatie groepstraject aan voor ondernemers die graag zelf aan de slag willen met die totale communicatiepuzzel voor hun bedrijf, maar wel met professionele begeleiding zodat ze de juiste stappen zetten.

Allereerst helpt Sonja de groepsdeelnemers om die positionering van hun bedrijf scherp te krijgen met een heldere blauwdruk en een gestructureerd aanbod in een praktisch positioneringsplan.

Daarna gaan we samen met het team van Reflectit een professionaliseringslag maken naar alle communicatie in woorden beeld.

Tot slot maken we een profileringplan, waarbij de focus ligt op offline en online zichtbaarheid.

Bekijk hieronder het spiegelbeeld van Grow Silently dat in cocreatie met Reflectit is ontwikkeld.

Grow Silently | Roshni Bihari

Het was een pittig traject, maar ik had het voor geen goud willen missen

Ik had mijn opleiding afgerond en was klaar om te gaan ondernemen. Ik had nog geen website. Deze wilde ik wel, maar ik had net een investering gedaan om mijn onderneming een boost te geven. Hier werd mij verteld ‘’begin maar gewoon, een website is nog niet zo belangrijk’’. Ik dacht dat ik goed bezig was, maar mijn cliënten bleven weg. Wat deed ik niet goed? Hoe zorg ik ervoor dat ik zichtbaar ben?

Op advies van een goede vriend, heb ik contact opgenomen met Sonja. Een introductieworkshop volgde na ons contact. Tijdens de introductieworkshop viel het kwartje bij mij.  Met duidelijke taal en structuur raakte Sonja de juiste snaar bij mij.

Dit ervaarde ik als positief en ik koos voor het cocreatietraject van Reflectit. Een groepstraject met nog twee andere ondernemers volgde. Wij zaten allemaal in hetzelfde schuitje, waardoor wij elkaar konden helpen, maar ook sparren met elkaar. Hier kwamen de beste ideeën uit voort.

Uit dit traject, met Sonja als begeleider, heb ik mijn verhaal kunnen delen en op papier kunnen zetten.  Het was een pittig traject, maar ik had het voor geen goud willen missen. Dit traject met Sonja en haar fantastische team heeft mij inzicht gegeven in wie ik ben en waar ik naar toe wil als ondernemer. Wat ik het meest aan Sonja waardeer, is dat ze zegt waar het op staat (heel open en direct), ze denkt met je mee, is super snel en betrouwbaar!

Ik ben Sonja oprecht dankbaar! En trots op mijn website, want die heb ik nu!

Roshni Bihari
Grow Silently