Grenskracht | klant Reflectit

Het traject van Grenskracht

Danny Houtzager van Grenskracht realiseerde zich dat er winst te behalen was in zijn communicatie en kwam bij Reflectit met de vraag of wij hem daarbij wilden helpen.  Grenskracht is een detacheringsbureau dat alles nèt even anders doet dan zijn collega detacheerders. Maar dat was helemaal niet zichtbaar in de communicatie van Grenskracht. Een gemiste kans, en dat had ook Danny in de gaten.

We zijn gestart met een positioneringstraject, waarmee we dat onderscheidend vermogen van Grenskracht eens goed uitgediept hebben. En daarna hebben we ook de uitgangspunten aangescherpt waarmee dit versterkt wordt en daarmee een goede basis gelegd voor de vertaalslag naar alle communicatie.

Vervolgens hebben we met de teamkanjers van Reflectit een professionaliseringslag gemaakt, door deze positionering te vertalen naar een nieuwe, warme website met een duidelijke route voor zowel de opdrachtgevers, als voor de kandidaten. Ook hebben we een flinke slag gemaakt met de vacatureteksten, zodat het totale plaatje weer klopte.

Voor de profilering heeft Grenskracht goede handvatten en tips gekregen voor meer zichtbaarheid op social media. Voor nu gaat hij daar zelf mee aan de slag, maar wanneer dit niet lukt of waar ons advies of onze inbreng gewenst is, weet Danny ons zeker te vinden.

Bekijk hieronder het oude en nieuwe spiegelbeeld van Grenskracht en lees hoe Danny de samenwerking met Reflectit heeft ervaren.

Danny_Houtzager_Grenskracht

Ze trekt je uit je comfortzone om uiteindelijk de resultaten te behalen die nodig zijn

In een wereld waar zichtbaarheid steeds belangrijker wordt, heb ik ervoor gekozen om de complete look & feel van Grenskracht rigoureus aan te pakken. Geen window dressing, maar meer uiten waar ik voor staat. Met als doel het aantrekken van meer technisch professionals in een oververhitte arbeidsmarkt.
Ik ken Sonja Schaap van Reflectit van Business Open. Dit was voor mij een belangrijke meerwaarde, omdat zij mij en mijn bedrijf Grenskracht al kent. Sonja houdt je de spiegel voor. Ze trekt je uit je comfortzone om uiteindelijk de resultaten te behalen die nodig zijn. Ze heeft vanuit haar expertise een eigen mening en uit deze ook als dit in mijn belang is. Soms confronterend, maar wel waardevol.
Resultaat is een mooi nieuwe huisstijl en website voor Grenskracht 2.0, waar ik erg blij mee ben en ook goede reacties op krijg. Ik heb al extra kandidaten kunnen scoren, dus dat heeft het op deze korte termijn al opgeleverd. Hopelijk zet deze trend zich door en kan ik mijn opdrachtgevers blijvend de beste match aanbieden met technisch professionals.

Danny Houtzager
Grenskracht.com