Professionalisering FinMaat

Reflectit biedt een uniek cocreatietraject aan voor ondernemers die graag zelf hun communicatie in willen richten, maar wel hulp willen om de juiste stappen te zetten. Samen met het team van Reflectit leggen zij die complete communicatiepuzzel in de juiste volgorde, passend bij het unieke karakter van hun bedrijf.

Bekijk hieronder het resultaat van het traject van Herwin Frijters van FinMaat, die in de zomer van 2020 deelnam aan het cocreatie groepstraject.

Herwin Frijters | review Reflectit

Op 30 januari 2020 kwam ik bij de introductieworkshop van Reflectit in contact met Sonja. Na een hartelijk welkom begon de workshop en leerde ik al heel snel dat ik, ondanks dat ik al 7 jaar bezig was, toch nog een heleboel te leren had. Aan het einde van de avond heb ik dan ook mijn gegevens achtergelaten voor een kop koffie op een ander moment. Dat moment volgde al snel en ik verbaasde mij erover hoe scherp en helder Sonja mijn bedrijfsvoering kon omschrijven. Precies hoe ik het voelde, wist zij in het gesprek te verwoorden. De mensen die dat kunnen, kom ik niet veel tegen.

Ik had veel plannen en wist niet goed hoe te beginnen. Na een aanloopperiode ben ik in juni 2020 gestart met het Cocreatietraject van Reflectit. Samen met 3 andere ondernemers en het team van Reflectit heb ik stap voor stap mijn bedrijf onder de loep genomen. Hoe ga ik dan mijn doelgroepen verbinden? Ik kwam er niet uit en worstelde er zichtbaar mee. Sonja wist mij door het stellen van precies de juiste vragen op het juiste moment weer op het spoor te zetten.

En zo is het gekomen dat mijn hele bedrijf een metamorfose heeft ondergaan. Een nieuwe naam, logo, visitekaartje en een website die precies uitstraalt wat ik wil bereiken voor mijn klanten. Of het nu de zakelijke of de particuliere klant is, uiteindelijk zoekt iedereen hetzelfde: financiële rust. En daar heeft Reflectit mij perfect bij geholpen!

Herwin Frijters
FinMaat

Quote_teken_paars