Professionalisering Escepe

Reflectit coördineert alle professionaliseringtrajecten en biedt communicatieservice gedurende het traject. Het cocreatieteam voor Escepe bestond naast Reflectit uit:

Compliment van de klant

"Als interim-manager, projectleider, adviseur/consultant en parttime docent op het gebied van project-, kwaliteits- en verandermanagement in de logistieke sector en supply chain management wisten we echt wel welke kant we op willen met ESCEPE. Maar om dat dan ook nog op een heldere manier te verwoorden en op een nieuwe website duidelijk voor het voetlicht te brengen is een vak apart. En ja, als je dan al iemand in je netwerk hebt zitten die dat soort klappen van de zweep kent, dan is de keuze niet zo moeilijk. Sonja Schaap van Reflectit dus!

We kennen elkaar al geruime tijd via Roosendaal Zingt en hebben terloops een hele leuke vriendschap opgebouwd. Een afspraak voor een eerste oriënterend gesprek daarover was dus snel gemaakt. Zoals ik Sonja al jaren ken, zo is ook het traject van huisstijlontwikkeling en het opzetten van de website voor ESCEPE gegaan: voortvarend, gedurfd, sturend. Een team van zeer kundige mensen om Sonja heen werd ingeschakeld en direct merkte ik dat je ook bij hen geen nummer bent, maar dat men gemeend geïnteresseerd is in wat jouw bedrijf eigenlijk allemaal doet. Een nieuwe huisstijl werd ontwikkeld, visitekaartjes werden gedrukt en ook briefpapier, templates voor rapporten, facturen en offertes zijn door Reflectit opgemaakt. Dit alles heeft Sonja samen met haar team in een paar maanden tijd voor mekaar gekregen. Sonja is daarbij altijd sturend geweest. Als ik eens een keertje te lang deed over het nemen van een beslissing dan wist Sonja me daar altijd op een heel correcte manier fijntjes aan te herinneren.

Wij zijn blij en trots op de nieuwe huisstijl en website van ESCEPE! Bij deze wil ik in het bijzonder nog even Tanja roemen om de super-heldere manier waarop ze mijn gecompliceerde verhaal heel kernachtig heeft weten te verwoorden. Dit is echt enorm knap. Dank je Sonja, zonder jou en je team was dit nooit gelukt."

Eric Hopstaken
Escepe