Erienne Interieur | klant Reflectit

Het traject van Eriënne Interieur

Reflectit biedt een cocreatie groepstraject aan voor ondernemers die graag zelf aan de slag willen met die totale communicatiepuzzel voor hun bedrijf, maar wel met professionele begeleiding zodat ze de juiste stappen zetten.

Allereerst helpt Sonja de groepsdeelnemers om die positionering van hun bedrijf scherp te krijgen met een heldere blauwdruk en een gestructureerd aanbod in een praktisch positioneringsplan.

Daarna gaan we samen met het team van Reflectit een professionaliseringslag maken naar alle communicatie in woorden beeld.

Tot slot maken we een profileringplan, waarbij de focus ligt op offline en online zichtbaarheid.

Bekijk hieronder het spiegelbeeld van Eriënne Interieur dat in cocreatie met Reflectit is ontwikkeld.

Erienne Appels | klant Reflectit

Sonja is recht door zee, maar haalt het beste in je naar boven

Ik ben vol goede moed begonnen met mijn eigen bedrijf, terwijl ik eigenlijk geen idee had hoe je moet ondernemen. Gaandeweg liep ik tegen dingen aan waar ik me geen raad mee wist. Bijvoorbeeld: Ik ben interieurstyliste. Ik geef kleuradviezen bij mensen thuis. Maar mijn logo was zwart-wit.  Ik kreeg de vraag of ik alleen hele moderne interieurs kon adviseren, omdat ik dit op mijn website vooral promootte. Ik kreeg de tip van een mede-ondernemer om eens bij Sonja langs te gaan. Dit heb ik gedaan en ik heb er geen moment spijt van gehad.

Ik heb meegedaan aan haar cocreatie groepstraject en heb daar erg leuke andere ondernemers ontmoet. Door de opdrachten die we kregen ben ik na gaan denken over waar ik precies tegenaan liep en wat mijn hulpvraag was. Dit was allang bekend bij Sonja zonder dat ik het zelf überhaupt kon benoemen. Dit is toch ook wel een talent!

We hebben goed kunnen sparren met de groep. Sonja is recht door zee, erg duidelijk en kritisch, maar haalt daarmee het beste in je naar boven.

Door de adviezen en inzichten die Sonja mij heeft gegeven, is mijn eigen bedrijf in een sneltreinvaart gekomen. Ik heb een nieuw logo, mijn website is kleurrijk en overzichtelijk. Ik heb mijn wensklant gevonden en weet hoe ik die moet aanspreken.

Dit heb ik allemaal geleerd dankzij het traject en de adviezen van Sonja. Ik ben er super blij mee en heb nu een bedrijf waar ik trots op ben en waar ik gelukkig van word. Ik zou haar traject zeker aanraden. Ik denk dat iedere ondernemer hier echt wat van kan leren en zijn of haar bedrijf kan ombuigen naar wat goed voelt én goed loopt.

Eriënne Appels
Erienne-interieur.nl