Else Loof | klant Reflectit

Het traject van Else Loof Fotografie

Else Loof volgde een aantal jaar geleden het cocreatie groepstraject bij Reflectit. Dit traject is voor ondernemers die graag zelf aan de slag willen met de totale communicatiepuzzel voor hun bedrijf, maar wel met professionele begeleiding zodat ze de juiste stappen zetten.

Else heeft sindsdien een prachtig portfolio en netwerk opgebouwd en mooie groeistappen gezet in het ondernemerschap. Inmiddels is Else aanbeland in een volgende fase en is het tijd om haar communicatie weer in lijn te brengen met waar zij nu staat.

Else koos voor een strategische samenwerking met Reflectit. Dit stelt haar in staat om, samen met Sonja als sparringpartner, te werken aan persoonlijke en zakelijke groei en kunnen ondernemen op haar eigen voorwaarden met een mooi aanbod voor haar wensklanten.

Onlangs heeft ze haar communicatie-uitingen en haar aanbod aangepast aan waar zij nu staat. Natuurlijk samen met  team van Reflectit. Bekijk het resultaat van deze recente professionaliseringsslag  voor Else Loof Fotografie.

Else Loof | klant Reflectit

Het was heel fijn om weer even terug naar de basis te gaan en heldere keuzes te maken

Sonja en ik leerden elkaar kennen via een netwerkbijeenkomst en besloten nader kennis te maken. Er was een klik en toen ik vertelde over mijn bedrijf gaf ze me eerlijke feedback over de communicatie van mijn bedrijf op dat moment. Daar was nog wel wat winst te behalen.
Voor mij kwamen er op dat moment wat dingen samen, het was het juiste moment om mijn bedrijf eens goed onder loep te nemen en keuzes te maken.  Ik besloot om het cocreatietraject bij Sonja te volgen.

Het was heel fijn om weer even terug naar de basis te gaan en heldere keuzes te maken. Sonja was een goede sparringpartner tijdens het traject en gaf heldere feedback. Want wat is het soms lastig om objectief naar je eigen bedrijf (toch een beetje je kindje) te kunnen kijken. Het resultaat is een nieuwe huisstijl, website en een helder beeld voor mezelf en mijn klanten van mijn visie en aanbod. Ik ben er erg trots op!