Professionalisering Else Loof Fotografie

Reflectit biedt een uniek cocreatietraject aan voor ondernemers die graag zelf hun communicatie in willen richten, maar wel hulp willen om de juiste stappen te zetten. Samen met het team van Reflectit leggen zij die complete communicatiepuzzel in de juiste volgorde, passend bij het unieke karakter van hun bedrijf.

Teamkanjers die meewerken aan dit cocreatietraject zijn:

Compliment van de klant

Else Loof "Sonja en ik leerden elkaar kennen via een netwerkbijeenkomst en besloten nader kennis te maken. Er was een klik en toen ik vertelde over mijn bedrijf gaf ze me eerlijke feedback over de communicatie van mijn bedrijf op dat moment. Daar was nog wel wat winst te behalen.

Voor mij kwamen er op dat moment wat dingen samen, het was het juiste moment om mijn bedrijf eens goed onder loep te nemen en keuzes te maken.  Ik besloot om het cocreatietraject bij Sonja te volgen.

Het was heel fijn om weer even terug naar de basis te gaan en heldere keuzes te maken. Sonja was tijdens het traject een goede sparringpartner en gaf heldere feedback. Want wat is het soms lastig om objectief naar je eigen bedrijf (toch een beetje je kindje) te kunnen kijken.

Het resultaat is een nieuwe huisstijl, website en een helder beeld voor mezelf en mijn klanten van mijn visie en aanbod. Ik ben er erg trots op!"

Else Loof
Else Loof Fotografie