Else Loof | klant Reflectit

Het traject van Else Loof Fotografie

Reflectit biedt een cocreatie groepstraject aan voor ondernemers die graag zelf aan de slag willen met die totale communicatiepuzzel voor hun bedrijf, maar wel met professionele begeleiding zodat ze de juiste stappen zetten.

Allereerst helpt Sonja de groepsdeelnemers om die positionering van hun bedrijf scherp te krijgen met een heldere blauwdruk en een gestructureerd aanbod in een praktisch positioneringsplan.

Daarna gaan we samen met het team van Reflectit een professionaliseringslag maken naar alle communicatie in woorden beeld.

Tot slot maken we een profileringplan, waarbij de focus ligt op offline en online zichtbaarheid.

Bekijk hieronder het spiegelbeeld van Else Loof dat zij in cocreatie met Reflectit ontwikkelde.

Else Loof | klant Reflectit

Het was heel fijn om weer even terug naar de basis te gaan en heldere keuzes te maken

Sonja en ik leerden elkaar kennen via een netwerkbijeenkomst en besloten nader kennis te maken. Er was een klik en toen ik vertelde over mijn bedrijf gaf ze me eerlijke feedback over de communicatie van mijn bedrijf op dat moment. Daar was nog wel wat winst te behalen.
Voor mij kwamen er op dat moment wat dingen samen, het was het juiste moment om mijn bedrijf eens goed onder loep te nemen en keuzes te maken.  Ik besloot om het cocreatietraject bij Sonja te volgen.

Het was heel fijn om weer even terug naar de basis te gaan en heldere keuzes te maken. Sonja was een goede sparringpartner tijdens het traject en gaf heldere feedback. Want wat is het soms lastig om objectief naar je eigen bedrijf (toch een beetje je kindje) te kunnen kijken. Het resultaat is een nieuwe huisstijl, website en een helder beeld voor mezelf en mijn klanten van mijn visie en aanbod. Ik ben er erg trots op!