Professionalisering De Dooij tuin- en landschapsontwerp

Reflectit coördineert alle professionaliseringtrajecten en biedt communicatieservice gedurende het traject. Het cocreatieteam voor De Dooij tuin- en landschapsontwerp bestond naast Reflectit uit:

Compliment van de klant

"Een aantal jaar geleden heb ik Sonja leren kennen via het Business Open netwerk. Na een aantal gesprekken en zeer heldere en nuttige presentaties over het profileren van je bedrijf heeft Sonja mij kunnen overtuigen om mijn communicatiepartner te worden.

Na drie jaar was ik toe aan een nieuwe website die het verhaal van De Dooij tuin- en landschapsontwerp naast de tekst versterkt met prachtige foto’s. Tijdens het interview met Sonja en de tekstschrijver in haar team zijn ze meteen aan de slag gegaan. Zelf had ik al een beeld gevormd van hoe de website eruit zou komen te zien. Hierin zijn details voor mij heel belangrijk, dus een hele moeilijke taak om deze verwachting te overtreffen. Toch is het Sonja en haar team gelukt mijn verwachting te overtreffen, echt super!

De website heeft al heel veel positieve reacties gehad en nog veel belangrijker al een aantal nieuwe klanten opgeleverd. Bedankt Sonja en team!"

Roel de Dooij
De Dooij tuin- en landschapsontwerp