Introductieworkshop 2: communicatie als succesfactor in je ondernemerschap

Ontdek hoe persoonlijk leiderschap, een heldere strategie en krachtige communicatie zorgen voor continuïteit en gezonde groei

Je hebt dat vliegwiel op gang. Je werkt met fijne klanten en hebt een mooi netwerk met waardevolle ambassadeurs. Je hebt een hoop geleerd, met vallen en opstaan. Dat is waar het om draait in het ondernemerschap. Geen fouten, maar leerzame en waardevolle lessen.

Nu begint het te kriebelen. Je wilt continuïteit in je bedrijf, verder groeien. Meer mooie opdrachten voor je wensklanten. Leren hoe je nog beter kunt ondernemen, zodat je je daarin kunt ontwikkelen. Persoonlijke en zakelijke groei.

Maar waar begin je? En wat heb je nodig?

Stel jezelf eens de volgende vragen:

Ben jij een sterke leider?
Durf jij te gaan staan voor je (eigen)waarde?
Volg jij een duidelijke koers?
Heb jij de juiste mensen om je heen?
Werk je naast IN ook AAN je bedrijf?

Reacties van deelnemers

“Tijdens deze introductieworkshop neemt Sonja je mee door de fases die je als ondernemer met jouw onderneming doorloopt. Je krijgt inzicht in welke valkuilen daarbij op de loer liggen en met welke ondernemer skills je die zoveel mogelijk kunt vermijden. Sonja doet dit vanuit haar eigen expertise en ervaring. Op een interactieve en boeiende manier. Dus als je denkt dat dit een saai luisterprogramma is, dan heb je het mis. Sonja dwingt je namelijk direct om zelf na te denken en is daarbij niet bang om de vinger liefdevol op de zere plek te leggen. Je gaat met nieuwe inzichten, inspiratie en een portie frisse energie de deur uit!” 

Sophie Veldhof
Veldhof Advocatuur

"In de introductieworkshop over continuïteit en groei ervaarde ik een heleboel herkenning. Mijn bedrijf Online Marketing Expert staat en ik heb al meerdere groeistappen gezet, maar je blijft toch uitdagingen op je pad tegenkomen. En hoe fijn is het dan dat Sonja vanuit haar eigen ervaring kan delen over de valkuilen en de inzichten die ze daarin heeft opgedaan. Ik vond het erg fijn om met ondernemers die ook deze uitdagingen ervaren te kunnen klankborden."

Marieke de Kroon
Online Marketing Expert

"Helder, recht voor zijn raap, persoonlijk, met veel inlevingsvermogen en een 'kritische vriend'. Dat is hoe ik Sonja zie en hoe zij deze workshop neerzet. Voor mij een fijn moment van bewustwording. Waar sta ik nu met mijn bedrijf? Welke groeiuitdagingen heb ik en wat heb ik te doen om mijn vliegwiel lekker te laten draaien?

Sonja stipt herkenbare valkuilen aan, deelt haar eigen ervaringen en die van haar klanten, geeft concrete voorbeelden die we als ondernemer denk ik allemaal wel herkennen. Voorbeelden van verschillende fases in het ondernemerschap. Welke valkuilen zijn er en hoe kan je deze nou pareren? Heel waardevol vind ik het om te zien wat het effect is van keuzes die gemaakt zijn en ontwikkeling die daarna heeft plaatsgevonden. Ik ben door deze middag echt weer gaan nadenken over mijn stip aan de horizon, samenwerken en hoe ik mezelf in de etalage wil zetten. De input van Sonja zet mij op scherp en geeft de nodige focus om verder te groeien (het liefst wil je natuurlijk alles tegelijk aanpakken na zo’n middag, maar stap voor stap is ook ok ;-).  

De afwisseling tussen Sonja haar eigen ondernemerservaringen en het inzoomen op uitdagingen van de verschillende aanwezige ondernemers, maakte de middag super inspirerend en interactief. We zaten allemaal in verschillende fases van het ondernemerschap en toch konden we állemaal van elkaar leren en elkaar inspireren. Inhakend op de punten die Sonja aan het licht bracht. Sonja is goudeerlijk en spreekt altijd vanuit haar hart, met als doel je mee te nemen en bewust te maken van stappen die jij te zetten hebt. Die passie spat ervan af!

Dank je wel Sonja voor deze waardevolle middag! Gelukkig was het daarna weekend en kon het even rustig landen 😉"

Marloes Hoefnagels
Fit met Loes

Tijdens deze introductieworkshop vertelt Sonja Schaap wat er allemaal komt kijken bij succesvolle communicatie in de volgende fase van je ondernemerschap.

Je ontdekt hoe persoonlijk leiderschap, een heldere strategie en krachtige communicatie zorgen voor continuïteit en gezonde groei van jouw bedrijf en van jou als ondernemer.

Dit doet ze niet alleen aan de hand van haar opgedane kennis, maar ze put ook uit haar persoonlijke ervaringen van de afgelopen 18 jaar als ondernemer en communicatiepartner voor honderden klanten. Bovendien is het een interactieve workshop waarbij Sonja je regelmatig uitdaagt om te checken of jij de zaken helder voor ogen hebt.

Wat ga je tijdens de workshop leren?

  • Je ontdekt 5 communicatiegeheimen, waardoor jij continuïteit en gezonde groei creëert in je bedrijf en voor jou als ondernemer.
  • Je leert hoe waardevolle cocreatie zorgt voor een gezonde energiebalans en optimale resultaten voor jouw wensklanten.
  • Je leert hoe persoonlijk leiderschap, een heldere strategie en krachtige communicatie zorgen voor zichtbaar resultaat.
  • Je ontdekt waarom communicatie ook in deze fase dè succesfactor is waarmee jij jouw bedrijf in de volgende versnelling zet.

De workshop vindt plaats in de regio Roosendaal. Je investering is slechts €75. Als bonus kun je na de workshop een gratis spiegelsessie van 1 uur ter waarde van € 120 inplannen met Sonja. Daar hoef je niet lang over na te denken, toch? Meld je gelijk aan en zorg dat jij je plekje bemachtigt in deze workshop!

Aanmelden workshop 2

vrijdag 20 september van 13.00 tot 16.00 uur

donderdag 14 november van 09.00 tot 12.00 uur