Social media content maken in een handomdraai?

Je weet het, social media en wat je daar plaatst, is een belangrijk onderdeel van jouw online zichtbaarheid. Maar om eerlijk te zijn, heb je echt geen idee hoe je makkelijk en simpel leuke afbeeldingen maakt die ook nog eens je bedrijf goed vertegenwoordigen.

Het kost je veel tijd, je weet niet welke programma’s daar nu echt voor geschikt zijn en of het er nu mooi uit ziet… daar valt over te twisten. Het gevolg? Je plaatst maar geen afbeelding bij je social media post of je plaatst een foto van jezelf… Wat erin resulteert dat jouw content niet genoeg opvalt in de stroom van berichten op social media.

Maar het hoeft niet moeilijk te zijn!

Quote_teken_paars

Hier komt de reactie van Anemoon te staan.

Anemoon Langenhoff
AnemoonLangenhoff.nl

Hier komt de reactie van Noortje te staan.

Noortje Kuhlman
Officevraagbaak.nl

Hier komt de reactie van Court te staan.

People ProVit
PeopeProvit.nl

Hier komt de reactie van Suzan te staan.

Dakopbouw Totaal
DakopbouwTotaal.nl

Hier komt de reactie van Herwin te staan.

Herwin Frijters
FinMaat.nl

Wat als wij je vertellen dat je binnen een uurtje al je social media content voor een maand gemaakt kan hebben? In een programma wat makkelijk te begrijpen is, voor iedereen beschikbaar is en… GRATIS te gebruiken is!

Succesvol social media inzetten begint allemaal met continuïteit in je content. Een plan van aanpak, weten wat je moet posten en wanneer. Wanneer je kwalitatieve content kan produceren en hier ook nog eens consistent in bent, dan ga je groeien.

Klinkt fantastisch toch? Vinden wij ook!

Bij Reflectit werken wij met Canva. Photoshop voor dummies noemen we het ook wel. De mogelijkheden zijn eindeloos en het programma is erg gebruiksvriendelijk. Je hoeft alleen even te leren hoe het precies werkt. Maar als je dat weet, zijn de mogelijkheden eindeloos!

In het ProfileringPakket Content creëren met Canva leren wij je hoe Canva werkt. En dat niet alleen, we leren je hoe je social media ‘sjablonen’ ontwerpt die je terug kan laten komen op je social media kanalen. Je maakt afbeeldingen die je bij je posts kan voegen, die er niet alleen fantastisch uitzien, maar ook nog eens jouw online profilering versterken.

Reflectit | profileren-kun-je-leren

Wat houdt dit ProfileringPakket in?

Je investering voor het ProfileringPakket  Content creëren in Canva is slechts € 75. Daarvoor krijg je:

  • een duidelijke instructievideo waarin we je vertellen hoe het werkt en waar je wat vindt;
  • praktische templates die je kunt gebruiken om het voor jouw bedrijf verder in te vullen;
  • een persoonlijke chatfunctie met de specialist die verantwoordelijk is voor dit ProfileringPakket.

Koop nu dit ProfileringPakketje en krijg gelijk toegang tot de video, het werkboek en jouw chatgroep. Start vandaag nog met het maken van herkenbare afbeeldingen voor jouw social media!

Reflectit_Manouk_Voermans

Manouk is social media content specialist in het team van Reflectit. Een onuitputtelijke bron van creativiteit die er alles aan doet om ondernemers succesvol te laten zijn op social media, omdat zij oprecht gelooft in de meerwaarde van persoonlijke online marketing. Gericht op resultaat, vergezeld van een gezonde portie fun.