Een professionele

partner in jouw

team, om samen

te werken aan je

zichtbaarheid.

profileren

Een professionele partner in jouw team, om samen te werken aan je zichtbaarheid.

Hou focus met een communicatiespecialist

Een communicatiepartner borgt jouw zichtbaarheid

Jouw boodschap, je wensklant, je onderscheidend vermogen, je uitstraling, je communicatiemiddelen …, het was hard werken om je spiegelbeeld kloppend te maken en je bedrijf onder de aandacht te brengen. Nu is het zorg om je communicatie niet te laten versloffen en je zichtbaarheid te behouden! Reflectit kan jou daar als communicatiespecialist uitstekend bij helpen.

Met een communicatiespecialist ga je voor structurele kwaliteit

Communicatie is de succesfactor, omdat (wens)klanten daardoor voor je kiezen. Toch schiet door tijdgebrek of andere oorzaken een continue profilering er makkelijk bij in. Hoe vaak zie je een ondernemer enthousiast beginnen met een nieuwsbrief en hoor je na een paar maanden niks meer van hem? Hoe komt dat op jou over? En wat voor indruk maak je als je opeens niet meer verschijnt op de netwerkclub?

Sonja gaat ons scherp houden

De website is geen verzameling foto’s en teksten, maar een levendige digitale versie van je fysieke kantoor die continue in beweging moet zijn door een stroom van nieuwe blogs en vlogs, in combinatie met sociale media. Daarom zijn we zo blij met Sonja, (…) omdat ze ons scherp gaat houden om de website levendig en vernieuwend te houden en onszelf goed te profileren.

Joep van den Brekel | Van den Brekel Notariaat

Communicatie is dus te belangrijk en moet een blijvende plek in je bedrijf krijgen. Maar communicatie kost je tijd en energie die je liever aan je klant besteedt, je ervaart frustratie omdat je het niet goed verwoord krijgt of omdat je niet de creativiteit bezit om steeds weer iets te verzinnen. En bovenal: je wordt er niet blij van.

Hoe fijn zou het zijn als je het niet (alleen) hoeft te doen? Als communicatiepartner zijn wij graag je flexibele schil die aan je bedrijf werkt. En dat heeft nog meer voordelen.

Voor welk communicatiepartnerschap ga jij?

Jij wil je kostbare tijd niet besteden aan profileringstools waar een communicatiespecialist veel sneller en beter mee werkt dan jij.
In diezelfde tijd verdien jij meer met wat je wèl leuk vindt!

Als we jouw partner worden:

 • werken we structureel aan jouw zichtbaarheid;
 • passen we profileringtools toe die het beste bij jòu passen;
 • ben je verzekerd van de laatste inzichten;
 • krijg je maandelijks persoonlijke service op maat;
 • kun je ons alles vragen over jouw bedrijfscommunicatie;
 • sparren we een paar keer per jaar over je communicatiestrategie;
 • groeit je communicatie mee met jouw bedrijf.

Reflectit heeft drie communicatiepartnerschappen: Brons, Zilver en GoudWelk partnerschap je ook kiest, we doen het altijd samen en gaan voor optimale zichtbaarheid en een onderscheidende en succesvolle profilering van je bedrijf!

Wat levert een betrokken

communicatiepartner op?

 • Een persoonlijke communicatie-strategie die met je meegroeit.
 • Je bent verzekerd van de juiste profileringtools.
 • Je bent èn blijft zichtbaar.
 • Je krijgt maandelijks communicatieservice op maat.
 • Je hebt altijd een communicatie-vraagbaak binnen handbereik.

Meer weten? Bel 0165 39 19 01 of mail naar contact@reflectit.nl.

koffiedate Reflectit

Meer weten over een Communicatiepartnerschap?

Laten we dan een koffiedate plannen. Ik vertel je graag alles over de mogelijkheden om samen te werken, zodat jij communicatie als dè succesfactor kunt borgen in jouw bedrijf en structureel goed zichtbaar blijft bij jouw wensklanten.