Reflectit helpt jouw bedrijf van een onderscheidende positionering naar een succesvolle profilering, met communicatie als belangrijkste succesfactor!

Communicatiepartnerschappen Reflectit

Wat houdt een Communicatiepartnerschap met Reflectit in?

Samen werken aan jouw zichtbaarheid
Blogs maken/redigeren en plaatsen, visuals maken, nieuwsbrieven maken en versturen, socialmediaposts inplannen, e-boek opmaken, e-mailcampagnes uitwerken, presentaties maken, communicatiemiddelen ontwikkelen, events organiseren... Of je nu zelf aan de slag gaat of wij gaan voor je aan de slag, we besteden samen structureel tijd om AAN je bedrijf te werken, zodat jij zichtbaar bent voor je wensklanten.

Spiegelsessies & communicatieadvies
Het is belangrijk dat je regelmatig je bedrijf onder de loep neemt. Jouw bedrijf groeit en ook jij groeit als ondernemer. Je focus kan dus veranderen, moet soms zelfs veranderen om verder te groeien. We spiegelen regelmatig samen over jouw bedrijf. Hoe sta je ervoor, wat werkt er wel en wat niet, waar wil je naartoe? Quality time met jouw communicatiepartner!

Updates en kleine aanpassingen aan de website
Als je (een deel van) jouw communicatie aan ons uitbesteed hebt, zorgen wij ervoor dat jouw website altijd up to date is en we hebben een kort lijntje met de webhost als er vragen zijn. En ook kleine aanpassingen verwerken we graag voor je. Denk aan het aanpassen van data voor bestaande workshops, het wijzigen van een formulier of een kleine tekstaanpassing.

Communicatievraagbaak
Als er iets is wat wij belangrijk vinden, is dat ondernemers een communicatiepartner hebben om op terug te vallen bij vragen. Het maakt ons niet uit wat voor vragen dat zijn, zolang ze maar met jouw bedrijf te maken hebben. We zoeken altijd samen naar een antwoord of oplossing voor jouw vraag, zodat jij communicatie als dè succesfactor kunt borgen in jouw bedrijf.

Aan de slag met jouw profileringacties in het CommunicatieCafè Reflectit
Iedere laatste maandagmiddag van de maand (met uitzondering van juli en december) van 13.30 - 16.30 uur is het CommunicatieCafè van Reflectit geopend bij Laan22. Je kunt dan onder begeleiding van onze communicatiepartners aan de slag met jouw profileringsacties. Zo reserveer je structureel tijd om AAN je bedrijf te werken en kun je ons je vragen stellen.

communicatiepartnerschap brons - Reflectit

BRONS

€ 50 per maand

Je doet het zelf

 • Communicatieservice op maat: op afroep (niet inbegrepen).
 • Spiegelsessies & communicatie-advies: 2 uur per jaar.
 • Updates en kleine aanpassingen aan de website: iedere maand.
 • Communicatievraagbaak: iedere werkdag, bij voorkeur online.
communicatiepartnerschap zilver - Reflectit

ZILVER

€ 350 per maand

We doen het samen

 • Communicatieservice op maat:
  4 uur per maand.
 • Spiegelsessies & communicatie-advies: 4 uur per jaar.
 • Updates en kleine aanpassingen aan de website: iedere week.
 • Communicatievraagbaak: iedere werkdag, bij voorkeur online.
communicatiepartnerschap goud - Reflectit

GOUD

€ 675 per maand

Wij doen het voor jou

 • Communicatieservice op maat:
  8 uur per maand.
 • Spiegelsessies | communicatie-advies: 8 uur per jaar.
 • Updates en kleine aanpassingen aan de website: iedere werkdag.
 • Communicatievraagbaak: iedere werkdag, bij voorkeur online.

Genoemde bedragen zijn exclusief 21% btw. Je ontvangt iedere 1e van de maand jouw factuur en kunt per kwartaal opzeggen.